ANKARAYA YENİ TAŞINDIM CANLAR...HİÇBİYERİ BİLMİYORUM VE KIMSEYİ TANIMIYORUM SENEYE 2. BEBEK DUŞUNUYORUM KISMETSE AMA DOKTOR ÇOK ÖNEMLİ BİLİYOSUNUZ TAVSİYELERİNİZ ÇOK ÇOK ÖNEMLİ YARDIMCI OLURMUSUNUZZZ...
tam aradığım sayfa
bende yaklaşık 3-4 haftalık hamileyim ama daha hangi doktora gideceğimi belirleyemediğim için hiçbir şeyden haberim yok
ben bi kaç araştırma yaptım lokman hekim hastanesi var sincan da özel bir hastane aylin toktan diye bir bayanı önerdiler. bir arakadaşımın kardeşininde 2 bebeğini aylin hanım doğurtmuş çok memnunum demişti ayın 18inde randevum var bakalım nasıl oalcak
kızlar ben bu konuda deneyinliyim hemen aydınlatayım sizi
benim maalesaf bebeğim olmuyo o yüzden ankarda ki tüm doktor gezdim
ve şuan Aydan Biriya gidiyorum
çok tatalı bir kadın özel muayanesi var o yüzden tuzlu
bunun dışında yine özel muayenede hizmet veren ebru saraç var oda süper bir doktor
yine özel muayenede hizmet veren kemal göl bu doktorda eltimin doktoru
ayrıca arkadaşımın doktoru akay hastanesinde tolga ecemiş var oda çok memenun
ben bir ara başkent hastanesindeki esra kuşçuya gitmiştim tavsiye üsütne oda riskli gebelikler uzmanıymış
bu doktorlar benim bildiğim ve bi kaçına gittiğim doktorlar hepsi çok iyi ama ben şu ana aydan hocaya devam ediyorum işime ve evime muayanesi yakın olduğu için
umarım yardımcı olmuşumdur
ha bide fatih ünv. hastanesinde aylin hoca var o da süpermış gitmedim ama giden arkadaşlarım memnun ve halen devam ediyolar
süpersinn...çok teşekkür ederim....
Ben de yeni hamisim. Mesa tobb da cemil kaya ya basladim. Cok ilgili ve isinde uzman. Sanirim ona devam edicem.
ne demek umarım faydalı olmuştur
Anşaa ben demirhayat sigortaliyim. Yoksa o soyledigin rakamlar beni de asar, 2 ye katlar. İnsallah sen de gonlune gore bi doktor bulursun. Sevgiler
tamam canım haberlerini beklıyorum...ben de akropolde ışın hanıma gidiyordum.fena değil iyi bir doktor.aylık muayene ücreti 30tl testler için falan ayrı para ödeniyo.ben yaptrmadğım içi,n bilmiyorum da .doğum da 1500tl. buhafta etlık lokman hekimde elif hanımda randevum var bi de oraya gidecem orası biraz daha hesaplı diye duydum ama tam bilmiyorum gidince tekrar yazarım:)
bugün ilk defa akay hastanesine gittim. Doktorum Coşkun Şimşir'di. ikili tarama testi yapıldı. Doktor da hastane personeli de gayet güzel ilgilendi. hastanenin donanımı da yeterince iyi (yeni doğan yoğum bakım ünitesi vs.). bundan sonra orada devam etmeyi düşünüyorum. tavsiye edebilirim.
canımsın çok saol hemen araştırıyorum...cnm aydan hoca, kemal hoca ebru hoca özel muayanesi var ve geçen sene 250 tl idi
tolga ecemiş akay hastanesinde
aylin hoca fatih ünv. hastanesinde
eşra kuşçuda başkent ünv. hastanesinde görev yapıyo
bu hocalar biraz tuzlu ama tam gün yasasından dolayı hepsi hastaneyi bıraktı
bizim durumuz farklı olduğu için biz böle gittik
çünkü devlet hastanelerinde kimse bizi sallamadı
zaten ünv. hastanelerine gidince de hoca farkı alıyolardı bu yasadan önce
ama bir arkadşım gazi de ikiz dokotrlar varmış mehmet-ahmet erdem galiba emin değilim
onu bir araştırabilirsin
birde lina kadın sağlık merkezi varmış yenimahallede
orda da şükran çakmak die bir doktor varmış
muayene ücretide 20 mi 30 mu ne dediler bana ama bunlara gitmedim sadece duyum
araştır istersen biraz
kontroller yapan doktorların bazıları doğuma girmeyı gectim numaralarını bile vermıyolar...zor ışler ya bunlar...kuzum sende sağlıkla yavrunu alırsın ınşallah kucağına...Batıkent Bilgi Hast.de Selçuk hocayı öve öve bitiremiyorlar. Ben randevu aldım ama henüz gitmedim . muayene ücreti 22 TL diye duydum.
ZTB 'daki doktorlar ve hemşireler çok kötü davranıyorlar diye forumlarda yazıyordu ürktüm ve hiç gitmedim bile.
Çoğu hastanede göreve yeni başlamış uzman hekimler muayene ediyor ya gözden bir şey kaçırırlarsa diyorsunuz
Özel muayenesi bulunanan profesorlerden birine gidiyorum ama onlar da artık doğuma girmiyorlarmış! 21.haftada öğrenmem iyi oldu ben de acilen doktor arıyorum(
Takip eden birinin doğuma girmesini istediğinizde fiyatlar 5000-6000 liraya çıkıyor. Devlet hastaneleri ücretsiz bu işlemi gerçekleştiriyor ama bu sefer de amatör kişilerin elindesinz hissi oluşuyor.
Offf çözüm bulan var mı =(
valla 3,500 e kadar bende gözden çıkardım sağlık malum boşlamaya ucuza kacmaya gelmez...Ben Prof.Dr. Ahmet Erdem'e gidiyorum, Gazi Hastanesi'nde hoca ama Balgat'ta özel muayenehanesi var. Ben özele gidiyorum, devlette muayene ediyor mu onu da bilmiyorum açıkçası. Ben çok memnunum kendisinden, zaten biraz araştırırsanız hem çok iyi yorumlar var hakkında. Muayene ücreti 250,00-TL. Doğumu da Mesa, Koru, Medicana gibi özel hastanelerde yapıyormuş. Seçtiğiniz hastaneye göre doğum ücreti değişiyor fakat en az 3.500-4.000-TL'yi gözden çıkartmak gerekiyor.
canım lokman hekime gidecem haber veririm demiştim.orda elif hanıma gittim çok tatlı bi doktor.çok ilgileniyor anlatıyor.benim hoşuma gitti yani orda doğum yapmaya karar verdim.bu arada muayene 42 lira normal doğum 580 sezeryan 780tl imiş.bilgilerine...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?