Ankara'da kadın Doğum doktoru? Sizin Doktorlarınız kimlerdi?

Canım gittim sultan hanıma gerçekten bıcır bıcır tatlı bir kadın ama çok sıra oluyor çok bekliyorsun:50: Sabah 7de çıktık 9 da muayne başladı bir sürü bekledik. Randevulu sisteme geçmeliler bence. :50: Pınar hoca nerde çalışıyor?

canım pınar hoca sadece bilgide çalışıyor kendine ait özel bir yeri yok doğumlarını da bilgi hastanesinde yaptırıyor.evet haklısın çok yoğun oluyor ve randevu sistemide yok doğumu falan olunca gidebiliyor çünkü. doğumdan sonrada tekrar hastaneye gelip muayeneye devam ediyor. her doğumuna kendisi giriyormuş o da bence büyük avantaj bir çoğu ebelere bırakıyor.

bu arada kaç haftalık hamilesin :)

canım pınar hoca sadece bilgide çalışıyor kendine ait özel bir yeri yok doğumlarını da bilgi hastanesinde yaptırıyor.evet haklısın çok yoğun oluyor ve randevu sistemide yok doğumu falan olunca gidebiliyor çünkü. doğumdan sonrada tekrar hastaneye gelip muayeneye devam ediyor. her doğumuna kendisi giriyormuş o da bence büyük avantaj bir çoğu ebelere bırakıyor.

bu arada kaç haftalık hamilesin :)

Daha çok küçük teyzesi 5 haftalıkmış. Sen baya yol kattetmişsin maşallah. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bilgi hastanesi batıkenttekimi?? Ne kadarmış doğum ücreti bilgin varmı

Daha çok küçük teyzesi 5 haftalıkmış. Sen baya yol kattetmişsin maşallah. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bilgi hastanesi batıkenttekimi?? Ne kadarmış doğum ücreti bilgin varmı

oyy maşaallah kuzuya Allah herkese sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin. hastane batıkentte canım evet doğum ücreti de sordum ama unuttum yaa inanırmısın :)) balık hafızam var da , ama 1000 liradan daha aşşa olduğuna eminim

umarım rahat bir hamilelik geçiriyorsundur

oyy maşaallah kuzuya Allah herkese sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin. hastane batıkentte canım evet doğum ücreti de sordum ama unuttum yaa inanırmısın :)) balık hafızam var da , ama 1000 liradan daha aşşa olduğuna eminim

umarım rahat bir hamilelik geçiriyorsundur

İdare ediyorum güzelim. Tek sağlıklı doğsunda şimdiki bulantısına sancısına razıyım. Hiç Lokman Hekimi araştırdınmı canım orasıda yakın ya eşim ya orada ya da Koru hastanesinde devam edebilirsin diyor

İdare ediyorum güzelim. Tek sağlıklı doğsunda şimdiki bulantısına sancısına razıyım. Hiç Lokman Hekimi araştırdınmı canım orasıda yakın ya eşim ya orada ya da Koru hastanesinde devam edebilirsin diyor

evet canım araştırdım gidenlerden de çok denk geldi memnun kalmamışlar muayenelerden de doğumlardan da genelde hep şikayetçi herkes. lokman hekim için diyorum. korununda doğumunu bilmiyorum ama muayenelerden pek memnun kalana denk gelmedim. (birde sanırım doğum ücretleri yüksekmiş) burda yazan kişilerden memnun olanlarda var olmayanlarda ama ben genelde birebir sorduğum insanlardan hep şikayet duydum canım yinede deneyip görebilirsin belki sen iyi olduğunu düşünebilirsin. alt komşum doğumunu bilgi hastanesinde yapmıştı ve çok memnun kaldı umarım bende de herşey yolunda gider ve memnun kalırım sana haber veririm :) tabi kendine daha uygun bir yer bulmazsan. yeterki bebişlerimiz iyi olsun

bulantın içinde beyaz leblebi tüketmeye çalış çok iyi geliyor.

evet canım araştırdım gidenlerden de çok denk geldi memnun kalmamışlar muayenelerden de doğumlardan da genelde hep şikayetçi herkes. lokman hekim için diyorum. korununda doğumunu bilmiyorum ama muayenelerden pek memnun kalana denk gelmedim. (birde sanırım doğum ücretleri yüksekmiş) burda yazan kişilerden memnun olanlarda var olmayanlarda ama ben genelde birebir sorduğum insanlardan hep şikayet duydum canım yinede deneyip görebilirsin belki sen iyi olduğunu düşünebilirsin. alt komşum doğumunu bilgi hastanesinde yapmıştı ve çok memnun kaldı umarım bende de herşey yolunda gider ve memnun kalırım sana haber veririm :) tabi kendine daha uygun bir yer bulmazsan. yeterki bebişlerimiz iyi olsun

bulantın içinde beyaz leblebi tüketmeye çalış çok iyi geliyor.

Çok az kalmış doğumuna inşallah dilediğin gibi geçer. Mutlaka haberleşelim. Senin yerinede heyecanlandım şimdi. Kontrollere her ay mı gittin canım? Yoksa daha sıkmı çağırdılar. Kalp atışını duyduktan sonra problem olma olasılığı varmı yine. Çok korkuyorum hergün kontrole gidesim göresim var yerinde duruyormu diye. Sanırım psikolojim bozulmaya başladı:50:

Çok az kalmış doğumuna inşallah dilediğin gibi geçer. Mutlaka haberleşelim. Senin yerinede heyecanlandım şimdi. Kontrollere her ay mı gittin canım? Yoksa daha sıkmı çağırdılar. Kalp atışını duyduktan sonra problem olma olasılığı varmı yine. Çok korkuyorum hergün kontrole gidesim göresim var yerinde duruyormu diye. Sanırım psikolojim bozulmaya başladı:50:

canım tedirginliklerini çok iyi anlıyorum ve hepsi çok normal :)canını sıkma sürekli iyi düşün moralin hep yüksek olsun. ben bebeğimin kalp atışlarını geç duydum ve ilk gebeliğim çok korkmuştum. ama doktorun çok önemli gerçekten seni korkutmadan yaklaşması çok önemli çok şükür o konuda çok nasipliymişim :) merak etme bişey olmaz Allahın izniyle beslenmene dikkat et ilacını kullan gerisi zaten Allah ın elinde , neticede kapalı kutu bilemiyorsun ki :)

başlarda ayda bir çağarıyor canım sonlara doğruda 15 günde bir çağrıyor duruma görede haftada bir. emin ol ultrasona çok sık girmek çok da sağlıklı bir durum değil. yani dktorum çok fazla bakmıyor falan diye düşünüp üzülme bebeğin için böylesi çok daha sağlıklı. yurt dışında nerdeyse hiç bakmıyorlarmış bile ultrasonla. hareketlerini daha net hissedene kadar bu tarz tedirginliklerin olabilir annelik iç güdüsü sanıorum :) mutlaka haber veririm sende haber ver lütfen gittiğin doktorları ve bebişinin durumunu.

Kızlar ben kontrole koru hastanesine gittim o kadar memnun kaldım ki
5li tarama ve doğuma oraya karar verdim çok temiz ve ilgili personeli de tavsiye ederim. Ayrıca randevulu sistemle çalışıyor gidip saatlerce beklemiyorsun:34:

ben de senin gibi aynı durumdayım. ankaraya yeni taşındım, hastaneler konusunda bilgim yok .umarım,kısa zamanda bilenlerden cevap alabilirz.

Ben Koru Balgat hastanesinde Dr.Melike Özge Hanım'a gittim.İnanılmaz memnun kaldım aklimdaki soruları daha ben hiç sormadan güleryüzü ve bilgisiyle öyle detaylı anlatti ki herkese tavsiye ederim.

yazanlara teşekkür ederım, sincan tarafı uzak kalıyor bana, doktor ismi verecek var mı memnun kaldgnz doktorlar ??
Bende koru balgat hastanesinde melike ozge cicek hanima gidiyorum canım ve gercekten cok memnunum. Doktorun guleryuzlu ve detaycı olması benim için gerçekten çok önemli. Aklımda ne varsa hepsini sordum en önemlisi de bizim anlayacağımız şekilde açıklama getiriyor bütün sorulara.

Arkadaslar merhaba.. ben 13 haftalik hamileyim we ankara etlik zubeyde hanima gidiyorum hic memnun degilim daha bi kac kez gittim ama doktorum konusmuyo bile zorla bensordugumda biseyler ogrenebiliyorum ve dogumumu burda yapmak istemiyorum.. yarin ozel kecioren gitmeyi düşündüm muayene ucretleri hakkinda bi bilginiz war mi we extra ucret aliniyo mu ultrasyonda falan bilgili arkadaslar yardimci olursa cok sewinirim.. simdidemn teşekkür ler

bende özel bir klinikte tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım, hala tedavi gördüğüm dr a gidiyorum ama doğum 8000 tl ye mal olacağı için doğumu tam teşekküllü olduğunu öğrendiğim zekai tahir de yapmaya karar verdim, hastane olarak dünya çapındaymış. biraz endişelerim var gerçi ama nasıl olsa Allahın izniyle 2 gün kalcaz, bir şekilde hastanedeki sıkıntılara katlanırım diye düşünüyorum...

kızlar maltepede başkent üniversitesi hastanesinin kadın doğum binası var.ben oraya gidiorum.muayene ücreti 55 tl.ve proflara muayene oluyorsunuz.benmki prof dr esra kuşcu idi.tavsiyem olsun :)

Arkadaslar merhaba.. ben 13 haftalik hamileyim we ankara etlik zubeyde hanima gidiyorum hic memnun degilim daha bi kac kez gittim ama doktorum konusmuyo bile zorla bensordugumda biseyler ogrenebiliyorum ve dogumumu burda yapmak istemiyorum.. yarin ozel kecioren gitmeyi düşündüm muayene ucretleri hakkinda bi bilginiz war mi we extra ucret aliniyo mu ultrasyonda falan bilgili arkadaslar yardimci olursa cok sewinirim.. simdidemn teşekkür ler

özek keçiörene gitmektense keçiören bilgiye git bence.ben bütün takibimi orda yaptırdım serap hanıma.doğumu da etlik lokman hekimde yaptım.çok da memnun kaldım.keçiören bilgi de ssklıya 17 tl muayene ve ultrason içinde

Prof. Dr Ali ERGÜN'ü kesinlikle tavsiye edebilirim. Gata doktoru, ayrıca özel muayenehanesi de var. Ben şu an kendisine gidiyorum. Kötü bir doktor deneyiminden sonra bulmuştum. İnsanı rahatlatan sıcak tavrı ve profosyenelliği var. Yalan yanlış bilgilerle asla kafanızı karıştırmaz gözüm kapalı tavsiye ederim Ali bey'i.

Back