- Konu Sahibi KALABALIKamaYALNIZ
Hamile değilim, çalışmalara başladık, inşallah tüm isteyenlerle birlikte Allah bana da nasip eder bebek sahibi olmayı. Ankara'dayım ve hangi doktor iyidir bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile değilim, çalışmalara başladık, inşallah tüm isteyenlerle birlikte Allah bana da nasip eder bebek sahibi olmayı. Ankara'dayım ve hangi doktor iyidir bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
bende hepinizle aynı durumdaydım burdan da çok kez sordum :)
şimdi 30 haftalık hamileyim sincan-eryaman-etimesgut civarında oturanlar için sincan bilgi tıp merkezinde Sultan Pınar Dündar hoca var ona gidiyorum ve çok memnunum.. belki fikir olur.
Birde burdan gelen tavsiyelere göre hacettepe için iyi demişlerdi bana uzak kaldığı için gidememiştim.
hepinize de bana da hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim.
ben de senin gibi aynı durumdayım. ankaraya yeni taşındım, hastaneler konusunda bilgim yok .umarım,kısa zamanda bilenlerden cevap alabilirz.
tamam cnm öğrendiğim bişi olursa paylaşalım, nerede oturuyorsunzcanım burdan haberleşelim ben de buraya yeni tayin oldum bilmiyorum hangi hastane hangi doktor iyidir?
ne güzel, maşallah, bebişini kucağına alırsın inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde. darısı bizim başımıza <3
bende hepinizle aynı durumdaydım burdan da çok kez sordum :)
şimdi 30 haftalık hamileyim sincan-eryaman-etimesgut civarında oturanlar için sincan bilgi tıp merkezinde Sultan Pınar Dündar hoca var ona gidiyorum ve çok memnunum.. belki fikir olur.
Birde burdan gelen tavsiyelere göre hacettepe için iyi demişlerdi bana uzak kaldığı için gidememiştim.
hepinize de bana da hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim.
Canım randevu almak gerekiyormu? Çok sıra oluyormu? Ben beta hcg yaptırdım sadece çok yeni bir gebeliğim var. Ultrasona filan girmek istiyorum. Bide kan değerlerimi ölçtürmek istiyorum laboratuvarları var mı? Çok soru sordum belki ama bebeğimi çok bekledim sorun çıksın istemiyorum![]()
hayır canım randevu sistemi yok gidip sıra alıyorsun. evet bazen kalabalık olabiliyor malesef. bütün gerekli tahlillerini yapıyor zaten doktor merak etme, labaratuvarları var aynı gün içinde sonuçlarını da veriyorlar ve kan idrar gibi tahlillerden ek ücret almıyorlar. muayene ücretleri 20 lira sigortalılar için.
İnşaallah sende bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın, hepimiz hevesle bekliyoruz bebeklerimizi :)
yardımcı olabilmişimdir umarım
Çok teşekkür ederim bugün aradım konuştum yarın erkenden gidicem Allah nasip ederse. Referansınız benim için önemliydi. Doktor konusunda çok şansızım çooookkİnşallah Sultan hanımda döner talihim. Seni arkadaş listeme ekleyebilir miyim? Doğumunu nerede planlıyorsun? Bu arada hayırlı evlat olsun inşallah
![]()
arkadaşlık için teşekkürler kabul ettim seve seve :) doktora gittiniz mi umarım memnun kalmışsınızdır benimde yarın kontrolüm var.
doğumuda pınar hocayla düşünüyorum bi akslikk olmazsa. sizinle irtibatta kalırsak sevirim. ortak doktora giden biriyle konuşmak insana iyi geliyor :)