Doğuma Hazırlık Ankarada kadin dogum devlet hastanesinde dogum icin tavsiyesi olanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aselece

Hüküm ancak Allah'ındır..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
2.896
3.564
133
Ankarada hangi hastanelerde doğum önerirsiniz? Zübeyde hanim ve zekai tahir icin iyi degil diye yorumlari cok okudum ama hepsi bir iki once yazmislar.. sizce hangi hastaneler uygun?

Ben Ankara tıpa gidiyorum Cebeci de.Herkes çok memnun ama 19.haftadan sonra hasta takibe almıyorlar.

1

19. Haftadan sonra ne yapiyorlar
Baska hastaneye yönlendiriyorlarmış.
Bi ihtimal bu zamana kadar ki testleri yaptirdim ve çikacak olan sorunları kabul ediyorum diye imza atılırsa acilden doğuma kabul ediliyormuş diyr duydum.
Istersen sende bi araştır.

Baska hastaneye yönlendiriyorlarmış.
Bi ihtimal bu zamana kadar ki testleri yaptirdim ve çikacak olan sorunları kabul ediyorum diye imza atılırsa acilden doğuma kabul ediliyormuş diyr duydum.
Istersen sende bi araştır.
Canim başka hastaneye yonlendiriyorlarsa zaten oraya gitmeye gerek yok ki.. bir de sorunlari kabul ediyorum diye imza attiriyorlar diyorsun ya burda minik bir canın sağlığı söz konusu.. böyle riski kim göze alir bilmem ama şahsen ben göze alamam.. yine de bilgi versigin icin cok tesekkur ederim bence sende bir an once iyi bir hastane bulmalisin

Canim başka hastaneye yonlendiriyorlarsa zaten oraya gitmeye gerek yok ki.. bir de sorunlari kabul ediyorum diye imza attiriyorlar diyorsun ya burda minik bir canın sağlığı söz konusu.. böyle riski kim göze alir bilmem ama şahsen ben göze alamam.. yine de bilgi versigin icin cok tesekkur ederim bence sende bir an once iyi bir hastane bulmalisin
Benim takibim hep orada olduğu icin sıkıntı yok canım.Orası ikili tarama kan testleri vs için imza istiyor o yüzden 19.haftadan sonrayı kabul etmiyorlar.
Ben genel olarak çok memnunum.Doğum yapanlardan da hep iyi yorumlar duydum.

Back
X