Ankarada jinekolog Onur topçu hocaya ameliyat olanlar

Ben Nisan başında görüşmeye gideceğim. Ameliyat kararı verilirse güncellerim

Fiyatlar hakkında bilgi sahibi olursanız yazar mısınız?
Tabii..bunu ben de çok merak ediyorum. Sanırım Onur bey hastaneye bağlı olmadığı için herhangi bir operasyon ihtimalinde ayrıca hastane masrafı da ekleniyor doktorun işlemine. Bu arada muayenesi 4 bin TLmis

Kızlar ameliyat için fiyat sordum histereskopi 100 bin laparoskopi 140 bin dediler Onur hoca için

Şimdi tekrar görüştüm. Hastane masrafları içindeymiş ama karttan çekimlerde yüzde 15 artıyormus fiyat

Kızlar hepinizde istmosel sorunumu var kaç ml istmoseliniz nekadardir gebelik istiyorsunuz

Neyapmaliyim bilmiyorum ameliyata gerek yok diyorlar siz ameliyat olcakmisiniz gittinizmi görüşmeye
Ben 2 nisana randevu aldım ama bayram tatili uzatıldı dün. Bugün arayacağım eğer hoca 2sinde hala randevu alıyorsa gideceğim. Dediğim gibi bu konu hakkında uluslararası bir Facebook grubuna üye oldum orada konusulanlar , rahim filminde doktorun bana söylediği ve okuduğum yabancı akademik çalışmalarla birlikte yaptığım çıkarım şu ki aslında hasarın boyutu da pek önemli değil, önemli olan istmosel sıvı birikimi yapıyor mu yapmıyor mu. Eger sıvı birikimi varsa bu durum sperm için toksik bir ortam yaratır ve spermi öldürür. Küçük istmoseller için bazı yöntemler deniyorlar örneğin regl bitimi ovulasyona kadar progesteron kullanmak , balgam söktürücü kullanmak, antibiyotik kullanmak ama tabii doktor eşliğinde ..ha ben 7 8 doktor gezdim hiçbirinin fikri bile yoktu ilaç tedavisi konusunda.

Back
X