Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatlar hakkında bilgi sahibi olursanız yazar mısınız?Ben Nisan başında görüşmeye gideceğim. Ameliyat kararı verilirse güncellerim
Tabii..bunu ben de çok merak ediyorum. Sanırım Onur bey hastaneye bağlı olmadığı için herhangi bir operasyon ihtimalinde ayrıca hastane masrafı da ekleniyor doktorun işlemine. Bu arada muayenesi 4 bin TLmisFiyatlar hakkında bilgi sahibi olursanız yazar mısınız?
Ameliyat kararı verir mi bilmem ama bende sezeryan sonrası oluşan istmosel sorunu var. Onunla ilgili görüş almak istiyorum.Ne amaliyatı olacaksınız
Yeni gördüm yorumunuzu çok teşekkür ederim bilgi için.Kızlar ameliyat için fiyat sordum histereskopi 100 bin laparoskopi 140 bin dediler Onur hoca için
Nereden öğrendiniz? Sekreterine mi sordunuz acabaŞimdi tekrar görüştüm. Hastane masrafları içindeymiş ama karttan çekimlerde yüzde 15 artıyormus fiyat
Evet sekreteri söylediNereden öğrendiniz? Sekreterine mi sordunuz acaba
Benim 12mmx10mm. Facebook'ta yabancı bir gruba üyeyim. Oradan okuduklarıma göre benimki büyük kategorisindeKızlar hepinizde istmosel sorunumu var kaç ml istmoseliniz nekadardir gebelik istiyorsunuz
Benim ki 3.80 ml doktor gerek yok dedi ameliyata ama rahimde sivi göründü ben ona bagliyorum hala başka neden olabilirBenim 12mmx10mm. Facebook'ta yabancı bir gruba üyeyim. Oradan okuduklarıma göre benimki büyük kategorisinde
Evet sıvı sperm için toksik bir ortam oluşturup gebeliğe engel olurmuşBenim ki 3.80 ml doktor gerek yok dedi ameliyata ama rahimde sivi göründü ben ona bagliyorum hala başka neden olabilir
Neyapmaliyim bilmiyorum ameliyata gerek yok diyorlar siz ameliyat olcakmisiniz gittinizmi görüşmeyeEvet sıvı sperm için toksik bir ortam oluşturup gebeliğe engel olurmuş
Evet sıvı sperm için toksik bir ortam oluşturup gebeliğe engel olurmuş
Ben 2 nisana randevu aldım ama bayram tatili uzatıldı dün. Bugün arayacağım eğer hoca 2sinde hala randevu alıyorsa gideceğim. Dediğim gibi bu konu hakkında uluslararası bir Facebook grubuna üye oldum orada konusulanlar , rahim filminde doktorun bana söylediği ve okuduğum yabancı akademik çalışmalarla birlikte yaptığım çıkarım şu ki aslında hasarın boyutu da pek önemli değil, önemli olan istmosel sıvı birikimi yapıyor mu yapmıyor mu. Eger sıvı birikimi varsa bu durum sperm için toksik bir ortam yaratır ve spermi öldürür. Küçük istmoseller için bazı yöntemler deniyorlar örneğin regl bitimi ovulasyona kadar progesteron kullanmak , balgam söktürücü kullanmak, antibiyotik kullanmak ama tabii doktor eşliğinde ..ha ben 7 8 doktor gezdim hiçbirinin fikri bile yoktu ilaç tedavisi konusunda.Neyapmaliyim bilmiyorum ameliyata gerek yok diyorlar siz ameliyat olcakmisiniz gittinizmi görüşmeye