• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da iyi meme protezi yapan doktor?

Geçtiğimiz aylarda meme protezi ameliyatı olmaya karar verdiğimde, bu süreçte bana rehberlik edecek ve en iyi sonucu sağlayacak bir doktor arayışına girdim. Neyse ki Op. Dr. M. Nebil Bozdoğan ile tanışma fırsatı buldum ve söyleyebilirim ki daha iyi bir tercih yapamazdım.

Nebil Hoca, alanındaki engin bilgisi ve deneyimi ile ilk görüşmeden itibaren güvenimi kazandı. Bana sürecin tüm aşamalarını detaylı bir şekilde anlatarak, olası tüm sorularıma sabırla cevap verdi. Ameliyat öncesinde, sırasında ve sonrasında gösterdiği profesyonellik ve titizlik, kendisinin ne kadar yetenekli ve işine bağlı bir doktor olduğunu açıkça gösteriyor.

Ameliyatımın sonuçları beklentilerimin çok ötesinde oldu. Hem estetik olarak mükemmel bir sonuç elde ettik hem de iyileşme sürecim oldukça rahat geçti. Nebil Bozdoğan’ın uzmanlığı sayesinde, kendimi hiç olmadığım kadar iyi ve özgüvenli hissediyorum.

Eğer siz de meme protezi ameliyatı düşünüyorsanız ve alanında en iyilerden birine emanet olmak istiyorsanız, Nebil Hoca’yı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Back