• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da iyi bir cilt doktoru arıyorum (önemli)

Aredhelar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
359
89
118
Ankara
Merhaba :)
Ben Ankara'ya bu yıl geldim,öğrenciyim.iyi bir cildiye doktoruna görünmem gerekiyor sanırım. Daha önce de doktorlara gittim ama şuanki gibi bir sorunum yoktu hiç. Açıkçası ben gayet düzgün beslenirim ve spor yaparım. Neden olduğunu bilmiyorum ama sırtımda başlayan sivilcelenmeler kollarıma ve yüzüme sıçradı ki şuana kadar hiç böyle bir sorunum olmamıştı sadece siyah noktalarım vardı. Ve bu sivilceler böyle normal değil,deri altındalar hiç bir zaman yüzeye çıkmıyorlar. sadece ağrı ve kızarıklık yapıyorlar bir de söndüklerinde iz kalıyor. Gerçekten rahatsız edici. Gitmişken bir de saçlarım döküldüğü için görüşücem :D Evet şimdi Ankara'da gerçekten iyi ve güvenebiliceğim bir cilt doktoru söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim :)

merhaba :)
ben ankara'ya bu yıl geldim,öğrenciyim.iyi bir cildiye doktoruna görünmem gerekiyor sanırım. Daha önce de doktorlara gittim ama şuanki gibi bir sorunum yoktu hiç. Açıkçası ben gayet düzgün beslenirim ve spor yaparım. Neden olduğunu bilmiyorum ama sırtımda başlayan sivilcelenmeler kollarıma ve yüzüme sıçradı ki şuana kadar hiç böyle bir sorunum olmamıştı sadece siyah noktalarım vardı. Ve bu sivilceler böyle normal değil,deri altındalar hiç bir zaman yüzeye çıkmıyorlar. Sadece ağrı ve kızarıklık yapıyorlar bir de söndüklerinde iz kalıyor. Gerçekten rahatsız edici. Gitmişken bir de saçlarım döküldüğü için görüşücem :d evet şimdi ankara'da gerçekten iyi ve güvenebiliceğim bir cilt doktoru söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim :)

merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benimde cilt ile ilgili problemlerim vardı. Fatih üniversitesi hastanesinde canan görpelioğlu diye bir bayan tavsiye ettiler gittim. Iyikide gitmişim benim derdime derman oldu. Tavsiye ederim. Tabi özel hastane olduğu için biraz tuzlu ama sen bilirsin.

merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benimde cilt ile ilgili problemlerim vardı. Fatih üniversitesi hastanesinde canan görpelioğlu diye bir bayan tavsiye ettiler gittim. Iyikide gitmişim benim derdime derman oldu. Tavsiye ederim. Tabi özel hastane olduğu için biraz tuzlu ama sen bilirsin.

Çok sağol canım cevabın için :) Bilmiyorum ki ne kadar tuzlu onu bir şekilde öğrenebilir miyi senden? Annemlere sormam gerek belki onaylayabilirler. Çok sağol şimdiden :) Burdan veya mesajla yazabilirsin :)

fatih hastanesini arayıp öğrenebilirsin. yapılan tetkiklerin %30 unu sen ödüyorsun. ilk girişte de muayene ücreti ne kadar oldu şimdi bilmiyorum ben giderken 45 tlydi.

Back