Ankara'da işinin ehli bir psikiyatrist arıyorum. Acil!

TurkuaZveMoR

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
4.799
8.767
358
Merhaba. Ankara'da bildiğiniz iyi bir psikiyatrist var mı? Gerçekten verim alabildiğiniz biri. Durum biraz acil.

Erdal Işık iyidir. Biraz yaşlıca ama tecrübesiyle doğru orantılı.

Aynı zamanda Madalyon Psikiyatri Merkezi de var. Gülseren Budayıcıoğlu kurucusu. Ondan da randevu alabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Teşekkürler tavsiye verenlere. Madalyonu denedik. Psikiyatrist ilaç tedavisine başlayıp terapiye yönlendirdi. İlaca alışma süresi biraz zorluyor. Umarım terapi ile her şey daha iyi olacak.

Hakan türkçaparı çok iyi diyorlar.. ilk randevusu 600 tlmiş sanırım.. değer mi bilmem ? Ben randevu aldım gidicem.. konuya takipteyim... bu arada erdal ışığı tavsiye edenler. Siz mi bizzat gittiniz ?

Hakan türkçaparı çok iyi diyorlar.. ilk randevusu 600 tlmiş sanırım.. değer mi bilmem ? Ben randevu aldım gidicem.. konuya takipteyim... bu arada erdal ışığı tavsiye edenler. Siz mi bizzat gittiniz ?
Bu doktoru hiç duymamıştım. Belki terapi de yapıyordur, ondan pahalıdır. Bir araştırayım.

Ofelya Cabral ? Telkin ve hipnoz tekniği kullanarak bir günde tedavi ediyormuş neredeyse ben de gitmeyi düşünüyorum zaten youtube dan araştırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…