- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
- Konu Sahibi TurkuaZveMoR
Merhaba. Ankara'da bildiğiniz iyi bir psikiyatrist var mı? Gerçekten verim alabildiğiniz biri. Durum biraz acil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Ankara'da bildiğiniz iyi bir psikiyatrist var mı? Gerçekten verim alabildiğiniz biri. Durum biraz acil.
Bende ozelden erdal beyi onerdim.iyi bir psikiyatristErdal Işık iyidir. Biraz yaşlıca ama tecrübesiyle doğru orantılı.
Aynı zamanda Madalyon Psikiyatri Merkezi de var. Gülseren Budayıcıoğlu kurucusu. Ondan da randevu alabilirsiniz. Geçmiş olsun.
Bu doktoru hiç duymamıştım. Belki terapi de yapıyordur, ondan pahalıdır. Bir araştırayım.Hakan türkçaparı çok iyi diyorlar.. ilk randevusu 600 tlmiş sanırım.. değer mi bilmem ? Ben randevu aldım gidicem.. konuya takipteyim... bu arada erdal ışığı tavsiye edenler. Siz mi bizzat gittiniz ?
Evet 1 saat terapi yapıyormusBu doktoru hiç duymamıştım. Belki terapi de yapıyordur, ondan pahalıdır. Bir araştırayım.
Bayağı ünlüymüş. Güzel yorumlar var hakkında. Kitapları da varmış.Evet 1 saat terapi yapıyormus
Evet bende arastırdım o sebepten dolayı 600 tl yi bayılcam artık :) insanın para falan gözü görmüyorBayağı ünlüymüş. Güzel yorumlar var hakkında. Kitapları da varmış.
Çok pahalıymış inşallah faydası olur canım sağlık her şeyden önemli...Evet bende arastırdım o sebepten dolayı 600 tl yi bayılcam artık :) insanın para falan gözü görmüyor
Onun için hiç bişi fayda etmiyor para tuzağı dıolar.. forum sitelerinden giden kişiler yazmısOfelya Cabral ? Telkin ve hipnoz tekniği kullanarak bir günde tedavi ediyormuş neredeyse ben de gitmeyi düşünüyorum zaten youtube dan araştırın derim