ankarada infertilite için hangi doktor,hangi hastane?özel mi devlet mi?

littlebirdie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.117
276
133
merhaba,
1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı malesef.
bu süre içinde bir kaç kez muayene oldum ve adetimin 2. günü hormon testi yaptırdım.doktor görünürde bir problemim olmadığını söyledi.
eşimde sperm testi yaptırdı.onda da bir sorun olmadığı söylendi.ancak eşimin morfolojisine bakılmadı. 1 yıl boyunca olmazsa morfolojiye o zaman bakarız dedi doktor.
artık bir yılı doldurduk ve tam anlamıyla tedaviye başlamayı düşünüyoruz.ama güvenebileceğim bir doktor bulamadım.
bu durumu yaşamış ya da yaşayan tecrüübeli arkadaşlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.önerileriniz benim için çok önemli.
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.ne yapacağımı şaşırdım kaldım.

yengem infertilite için linaya şükran hanıma gidiyor
mennun oldugu söylüyor çokta umutlu
bide sen dene istersen linayı arkadaşım

Lina'da Sema Hanım var. Ben gebelik muayenesi için gidiyorum. Mükemmel bir doktor. Sen de gidebilirsin canım. Çok ilgili ve alakalı. Hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor.

yengem infertilite için linaya şükran hanıma gidiyor
mennun oldugu söylüyor çokta umutlu
bide sen dene istersen linayı arkadaşım

Lina'da Sema Hanım var. Ben gebelik muayenesi için gidiyorum. Mükemmel bir doktor. Sen de gidebilirsin canım. Çok ilgili ve alakalı. Hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor.

arkadaşlar yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
benim de hep aklımda linaya gitmek vardı.şükran hanıma ısınamadığım için ya sema hanıma ya da mine hanıma gitmeyi düşünuyordum.
ama infertilite tedavisi uzun bir süreç bu sürecte özeller insanları hem maddi hem manevi olarak yıpratıyorlar.o yüzden tereddütteyim.
hamile kalsam bende büyük ihtimalle linaya giderim ama infertilite için emin olamıyorum.
iyilikmeleği yengenin tedavisi nasıl planlanmış bir de çok masraflı olmuşmu öğrenebilirmisin benim için.

yengem lınaya degil hacettepeye gitmiş
orda bi dr bulmuş akrabası ona gidiyomuş arkadaşım
bende lınada güzin hanımı tavsiye ederim
şükran hanımdan bende pek hoşlanmadım niyeyse
muaynede olmadım ama ısınınamadım kendisine

canım çok saol yardımcı olduğun için.
bende etlik Zübeyde hanıma gitmeyi düşünüyorum infertilite için ama bakalım hayırlısı.bir iki ay daha bekleyeceğim.
nedense özeller bana güven vermiyor bu konuda para için yapmayacakları şey yok.
güzin hanımla şükran hanımın olmadığı bir gün küçük bir soru sormak için görüşmüştüm.
bilmiyorum belki kendi hastası olmadığım için öyle davranmış olabilir ama çok soğuk davrandı.
soruma bile yarım ağız cevap verdi.onu görünce şükran hanıma bile şükretmiştim.
sema hanım ve mine hanımın adını da çok duydum.inşallah hamiş olursam ikisinden birine gitmeyi düşünüyorum.
ama önce tedavi olmam gerek.bakalım hayırlısı.
canım çok konuştum biliyorum kusura bakma. bu konuyu etrafımdaki kimseyle paylaşmıyorum.
o yüzden beni anlayan birini bulunca da çenem düşüyor

rica ederim arkadaşım biz burda birbirimize destek olmak için varız
zübeyde git ama moralini yüksek tut arkadaşım
ordaki doktorlar fazla sertler yani ne biliyim kırıcı oluyorlar
bunları göz önüne alman lazım
ben gebelik takibine hem zübeydeye hemde güzin hanıma gidiyordum
tahlilleri zübeydede yaptırıp güzin hanıma götürdüm yani tahlile para vermedim
sende tahlillerini orda yaptır aklına takılırsa için rahat etmezse linaya yada başka dr la da görüş
hasta sayısı çok oldugu için ilgi az
umarım en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bir evlat sahibi olursun

arkadaşım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.evet canım çok haklısın.devlet hastanelerinde doktorlar çok kırıcı olabiliyor.
ama Zübeyde hanımın laboratuvarı linadan daha gelişmiş ve daha güvenilirdir sanırım bende tahlillerimi orda yaptırıp memnun kalmazsam özelde devam etmeyi düşünüyorum.
laboratuvar konusunda çok hassasım çünkü daha önce özel bir hastanede yanlış laboratuvar sonuçları yüzünden yanlış tedavi gördüm.aslına bakarsan koskoca ankarada gönlüme göre bir doktor ya da hastanede bulamadım.hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…