• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da İnfertilite İçin Gidebileceğim Devlet Hastanesi

birgaripedacik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
306
166
18
Öncelikle konuyu buraya açtığım için özür dilerim ve lütfen hemen taşınmasın diğer başlıklar aktif değil ve benim acil cevap almam lazım nitekim buda bir dert..

Evet Ankara'da İnfertilite İçin Gidebileceğim Devlet Hastanesi arıyorum.

Yaklaşık 1.5 senedir Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde infertilite tedavisi görmekteyim ve artık o hastaneye gitmek istemiyorum

Nedeni ise 1.5 senedir her ay gitmeme rağmen her ay klomen ve inofolik combi verip yollamakla birlikte hiçbir açıklama alamadığım gibi azarlanmaktan da bıktım en son 21. gün progesteron sonucum 6.25 çıktı doktor iyi yumurtlamışsın diyince bende değeri 10 üstü olması gerekmiyor mu dedim dediğim gibi de fırçayı yedim benden daha iyi biliyorsan gelme o zaman dedi

Sıkıldım artık beni dinlemeyen azarlayan doktorlardan şöyle yokmudur devlette de işini severek yapan bir doktor...

Lütfen bilgisi ilgisi olan arkadaşlarım yardımınıza muhtacım

bende ozel dusunurseniz baskent hastanesi prof.dr hulusi bulent zeyneloglunu oneririm ben kendimde orda tedavi oldum asilama ile hamile kaldim toplamda 3000 lira gibi rakam tuttu muayenelri 100 liraydi simdi en fazla 150 falan olmustur

bende ozel dusunurseniz baskent hastanesi prof.dr hulusi bulent zeyneloglunu oneririm ben kendimde orda tedavi oldum asilama ile hamile kaldim toplamda 3000 lira gibi rakam tuttu muayenelri 100 liraydi simdi en fazla 150 falan olmustur
Hacettepe gürkan Bozdağ profdur kendisi. Muayene ücreti biraz yüksektir ama ilgilidir (250 lira falan civaridir sanirim)
Aslında özel istemiyorum genelde para için yapılmaması gereken işlemleri yapabiliyorlar özelde histeroskopinin kıyısından döndüm myom dolayısıyla oysa olmamam gerekiyormuş devlette de sıkıntım derdimi anlatamamam

Aslında özel istemiyorum genelde para için yapılmaması gereken işlemleri yapabiliyorlar özelde histeroskopinin kıyısından döndüm myom dolayısıyla oysa olmamam gerekiyormuş devlette de sıkıntım derdimi anlatamamam
ben 3 sene tedavi gordum ayni skintilsri yasadim ama hulusi hoca oyle degil emin olabilirsin zaten devlet destekli kendi cebine girecek bir sey yok adam sadece isini yapiyor netten bir arastir cv sine bak bu isin sihirli eli diyebilirim hulusi hoca icin

benim ilaclarima rapor cikmadi kendim ksrsilamak zorunda kaldim ve rapor cikarmak icin her yolu denedi ozelde bin lira dedikleri rahim filmini 60 liraya cektirdim oyle soyleyim size durumunuz varsa en azindan bir gorusun derim hocayla

benim ilaclarima rapor cikmadi kendim ksrsilamak zorunda kaldim ve rapor cikarmak icin her yolu denedi ozelde bin lira dedikleri rahim filmini 60 liraya cektirdim oyle soyleyim size durumunuz varsa en azindan bir gorusun derim hocayla
maddi olarak sıkıntım yok çok şükür sadece güvenemiyorum

maddi olarak sıkıntım yok çok şükür sadece güvenemiyorum
sizi anliyorum cunku ozelllikle buyuk sehirlerde bu isi ticarete dokmus durumdalar dedigim gibi bende sizin gibiydim devlette ozelde sansimi denedim muayenelere gittim azar yedim dolandirildim dolandirilmaya calisildim okadar cok para doktumki elimde cocuguma bez alacak 5 kurus para kalmadi ama hulusi hoca gercekten iyi parayla isi yok adamin zaten maasini aliyor sizden cok gelmis az gelmis onun dusunecegi is degil bir fiyat belirlenmis o fiyata calisiyor ama gebelikten sonrasi baskenttede pahali orda tedavi gorup hamile kalip ayrilacaksiniz

Ozel sormamissiniz ama arkadasim Memorial hastanesinde Prof Aygül Demirol'a gidiyordu. İnstagramini inceleyebilirsiniz.

Öncelikle konuyu buraya açtığım için özür dilerim ve lütfen hemen taşınmasın diğer başlıklar aktif değil ve benim acil cevap almam lazım nitekim buda bir dert..

Evet Ankara'da İnfertilite İçin Gidebileceğim Devlet Hastanesi arıyorum.

Yaklaşık 1.5 senedir Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde infertilite tedavisi görmekteyim ve artık o hastaneye gitmek istemiyorum

Nedeni ise 1.5 senedir her ay gitmeme rağmen her ay klomen ve inofolik combi verip yollamakla birlikte hiçbir açıklama alamadığım gibi azarlanmaktan da bıktım en son 21. gün progesteron sonucum 6.25 çıktı doktor iyi yumurtlamışsın diyince bende değeri 10 üstü olması gerekmiyor mu dedim dediğim gibi de fırçayı yedim benden daha iyi biliyorsan gelme o zaman dedi

Sıkıldım artık beni dinlemeyen azarlayan doktorlardan şöyle yokmudur devlette de işini severek yapan bir doktor...

Lütfen bilgisi ilgisi olan arkadaşlarım yardımınıza muhtacım

Canım öncelikle umarım en kısa sürede istediğin sonucu alırsın. yaşadığın kötü deneyimden dolayı çok üzüldüm. Ben de benzer bir sürü şey yaşadım neler hissettiğini biliyorum.

Öncelikle eğer 1.5 yıldır klomen kullanıyorsan hemen durmanı öneririm çünkü klomen o kadar uzun süre kullanılacak bir ilaç değil. Sonuçta yumurta rezervimiz kısıtlı ve şu an boşa harcıyor olabilirsin. İkincisi işini iyi ilen bir doktor bulman gerekiyor. Ben aylarca Zekai Tahir'de uğraştım ancak muamele orada da farklı değil. Sürekli bağıran çağıran doktorlar hemşireler. Aşağılamıyorum ama hasta olarak gittiğim hastanede temizlikçiden dahi azar yemişliğim var. Kendilerini nimetten saydıkları için...

Her neyse..

İllaki devlet hastanesi olsun diyorsan şansını Keçiören Eğitim Araştırma'dan yana kullanmanı tavsiye edebilirim. Emre hoca çok ilgili bir doktordur. Hacettepe filan önerenler olmuş. Gürkan Hoca iyidir ama pahalıdır. Onun dışındaki herkes burada da problemli.

Ama biraz da ola para harcayabilirim diyorsan sana tavsiyem Yenimahalle'de Lina Kadın Sağlığı Merkezinde Dr. Hatice Köşger var. İnanılmaz tatlı ve ilgili bir kadın. Ben bir çok yerde bir sürü problem yaşadıktan sonra buldum kendisini. Gerçekten yürekten uğraşıyor hastalarıyla. Muayene ücreti 100 tl. Tüm süreçleri oturur anlatır sana ne yapılacak ne olacak diye. Tahlil vb isteyebiliyorlar. Onları da alıp devlette kendin yaptırtabilirsin. Hiç sorun değil. Medicana ile filan anlaşmaları da var. Eğer rapor vb işlemler yapılacaksa o konuda da yardımcı oluyorlar.

Detay öğrenmek istersen yaz bana özelden.

Üniversite hastanelerinde hoca farkı ödeyerek ilerlemeyi deneseniz. Ben yıllar önce gazi de öyle başlamıştım. Hem özel hocanız oluyor, hem de tetkikler devlette karşılanıyor

sizi anliyorum cunku ozelllikle buyuk sehirlerde bu isi ticarete dokmus durumdalar dedigim gibi bende sizin gibiydim devlette ozelde sansimi denedim muayenelere gittim azar yedim dolandirildim dolandirilmaya calisildim okadar cok para doktumki elimde cocuguma bez alacak 5 kurus para kalmadi ama hulusi hoca gercekten iyi parayla isi yok adamin zaten maasini aliyor sizden cok gelmis az gelmis onun dusunecegi is degil bir fiyat belirlenmis o fiyata calisiyor ama gebelikten sonrasi baskenttede pahali orda tedavi gorup hamile kalip ayrilacaksiniz
hulusi hoca aklımda teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere çok kıymetli değerli benim için

Üniversite hastanelerinde hoca farkı ödeyerek ilerlemeyi deneseniz. Ben yıllar önce gazi de öyle başlamıştım. Hem özel hocanız oluyor, hem de tetkikler devlette karşılanıyor
gaziye normal muayeneye randevu bulamıyorum ki gebe değilsen iki ay sonra gel dediler oda randevu almaya :kızgın:

Back