• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da hem deviasyon hem estetik için doktor tavsiyesi

Gmzhkn06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
162
26
18
33
Arkadaşlar başlık başlık gezmektense burda toplanmamız mümkün mü?
Devlet hastanesi veya araştırma hastanesi olursa çok iyi olur kısıtlı bütçede en iyi doktoru bulmamız lazım herkes destek olsun lütfen yaaa elden ele hadi arkaşlar :)
Özellikle ameliyatını olmuş Mutlu mesut yaşayanların tavsiyeleri altın değerinde <3

Arkadaşlar başlık başlık gezmektense burda toplanmamız mümkün mü?
Devlet hastanesi veya araştırma hastanesi olursa çok iyi olur kısıtlı bütçede en iyi doktoru bulmamız lazım herkes destek olsun lütfen yaaa elden ele hadi arkaşlar :)
Özellikle ameliyatını olmuş Mutlu mesut yaşayanların tavsiyeleri altın değerinde <3
Merhaba,
Ben de Ankaradayım. Ben geçtiğimiz ay Volkan TAYFUR'a burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu yaptırdım. Albüm oluşturdum. beni takibe alıp albümü görebilirsiniz. Sonuçtan çok çok memnunum ve doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Bende deviasyon yoktu fakat doktorum gerçekten işinde çok başarılı. ben ameliyat çıkışı ameliyatımın kolay olup olmadığını sordum. Bana çok zordu kıkırdakların kağıt gibiymiş dedi. Başka yerden takviye yapmış. Yani gerçekten işinde ehil bir insan bence deviasyon sorununuzu da halleder. Fiyatı burdan yazmak istemiyorum mesaj atarım size.

Back