alala.. bulamadım merkezde oyle bıyer ama olsun. ne mutlu sıze..Kızlar ben de ank. Oturuyorum merkezde. Öyle bir yesilligin güzelliğin gul bahcelerinin içindeyim ki tirilyonla alınmaz bir yer. Ama söylemem adresim cikar ortaya.
Koye filan gitmiyorum yani.
Ooo sizin eviniz bahceliymiş....ben kıskandım şimdi bak.alala.. bulamadım merkezde oyle bıyer ama olsun. ne mutlu sıze..
benım evın bahcesıde oyle yesıllık , güller falan filan.. kıskanmadım bilginize
sen semtinle kıskandırırsan bende , kıskandırırımOoo sizin eviniz bahceliymiş....ben kıskandım şimdi bak.
Kiz bence gunduz sicaginda bulusmayin olur bitersiniz.
Bir de ya heriften hoslanmazsan butun gun eziyet olur, ne gerek var.
Aksamustu bulusun, gunes indikten sonra. Gidin Park Caddesine ya da Tunali civarinda hos bir mekana, ya da Tunali boyunca yuruyus yapin (fazla mi romantik oldu?). Hos bir mekanda aksam yemegi yiyin, birer icki/kahve icin yeter iste. Ilk bulusma 2-3 saat yeter iste, hoslanmazsan bomba olmasin o bakimdan :))
çeri ya aynı şeyi ben de düşündüm hatta direkt söyledim de çok erken değil mi öğlen filan gelseydiniz gibisine, o kadar saat yol geliyorum vakit dar olsun istemedim dedi.
Açıkçası bende de aynı korku var. Daha önce başıma gelmişti öyle birşey. Biriyle görüştürmüşlerdi bir kaç sene önce. Ben kalkmak istedikçe adam zorla oturttu beni eve sinir bombası gibi dönmüştüm. İnşallah yine öyle olmaz ya
O kadar saat yol ne kadar nerden geliyor bu herif kız :) kimin nesi?
yeri söylemiyim şimdi de7 saat yol gelecek. bir arkadaşım vesile oldu, bir aya yakın süredir telefon ile iletişimdeyiz. adam çok pozitif ve istekli ama bende henüz öyle kıpır kıpır olma durumu filan yok. muhabbet edebiliyoruz sıkılmadan, kafalar uyuşuyor gibi ama görmeden bir fikre kapılmak istemiyorum. haliyle şu an geldiğinde ne olacak diye de korkuyorum. dönüş biletini almamış daha umarım gece almaz onu da