kızlar bende 7 ay öce doğum yaptım tüm hamileliğim boyunca etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesine gittim çokta memnun kaldım doğumum çok rahat oldu güzel ilgilndiler Allahım kısmet ederse 2.çocumada yine oraya giderim
şimdide görümcem 1 aylık hamile oda oraya gidiyor tavsiye ederim
Bende linaya gidiyorum doktorum şükran çakmak doğumu hrs'de yapıcam..
merhaba ben de lina kadın doğumda şükran hanıma gidiyorum ama tereddütlerim var siz kaç haftalık hamilesiniz ben de henüz doktorumu kesinleştiremedim.siz neden orayı tercih ettiğinizi yazabilir misiniz?
evet bende bu konuda uyarmak isterim sizi,7 haftalık hamileyken şiddetli karın ağrısıyla gece 11 de sincan lokman hekime gittim bana randevu varmı diye sordular( gece saat 11) yarım saat kıvranmama rağmen muayene olmadan çıktım..komik olan danışmadaki adamın bana kayıt için gider gitmez direk idrar kabı vermesi ve 150 tl almak istemesiydi... 2.bebeğimdi yine kaybettim bebeğimi... asıl dr um tobb etü( eski mesa hastanesi) cemil kaya...çok memnunum,,, 2 bebeğimide bi kan rahatsızlığı nedeniyle kaybettim ama cemil beye güveniyorum nedense 3.de yine aynı dr a gidicem....Ankarada eski devlet hastanelerini aratmayan lokman hekim hastanesini tercih etmeyinde ankarada hangi hastanede doğum yaparsanız yapın. 33 gebelik haftasında şiddetli karın ağrısıyla acil hastaneye kaldırıldım. 1 gece kalıp 3 şişe serum yedim 3 tüp kan alındı sözde idrar gaita tahlillerim yapıldı ve 3 doktorun görmesine rağmen sözde hiç bir şeyim yoktu basit bi idrar yolu enfeksiyonuydu. günlerce evimde kıvrandım. Koru hastanesine gittikten sonra tetkitlerim yapılıp bağırsak mantarı olduğumu şiddetli karın ağrılarımın sebebinin bu olduğu söylendi. yani lokman hekimde yapılan tahliller sonucunda 3 doktorun önemsiz ve ciddiyetsiz davranması karşısında aynı şey başınıza gelmemesi için kızlar hepinize bilgi verim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?