• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada güvenilir doğum hasteneleri ?

gul_kutan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
26
0
36
Ankara
merhaba arkadaşlar ben doğum yapmak için hastane yada dkr arıyorum ikinci hamileliğim ama ilkinden çok çok fazla korkuyorum
zekai tahirden kötü tecrübelerim oldu sancı odasından doğum odasına çocuğun başını tutarak gittim inanın bu korkudan ikinci çocuğu istemiyordum
şimdi bana yardımcı olacak ilgili hastane bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın

özel lina kadın hastalıkları ve doğum hastanesi sema yıldırım tavsiye ederim ...

etlik deki kadın doğum hastanesine git istersen..lina doğumda yüksek miktarlar alıyor. bende doğumumu etlikte yapmayı düşünüyorum.. Allah yardımcın olsun.

Bende başkent ve ufuk hastanesi arasında gidip geliyorum, bir tavsiyede bulunacak olan var mı acaba ?

Son düzenleme:
kızlar bende 7 ay öce doğum yaptım tüm hamileliğim boyunca etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesine gittim çokta memnun kaldım doğumum çok rahat oldu güzel ilgilndiler Allahım kısmet ederse 2.çocumada yine oraya giderim
şimdide görümcem 1 aylık hamile oda oraya gidiyor tavsiye ederim

Allah bagışlasın .. peki orda tavsiye edebileceğin bir doktor var mı? ve gittiğin doktor dogmuna giriyormu? artı her gittiğinde aynı doktora görünüyorsun değil mi?

normal mi sezeryan mı oldu? normalse kestilermi

çok soru sordum kusurabakma ama bende karmaşık dönemdeyim. iyi bi doktor bulsam oraya gitmeye baslıcam.

kızlar bende 7 ay öce doğum yaptım tüm hamileliğim boyunca etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesine gittim çokta memnun kaldım doğumum çok rahat oldu güzel ilgilndiler Allahım kısmet ederse 2.çocumada yine oraya giderim
şimdide görümcem 1 aylık hamile oda oraya gidiyor tavsiye ederim

amin cümlemizin öncelikle 2 doktor var tavsiye edebilcegim 1-kamber bey die bi doktor var soyadını hatırlayamadım 2- alaattin bey ikiside güzel ilgileniyor
doguma başka doktorlar giriyor yani muayene eden doktorla doğumu yaptıran farklı doktordu benim ama şansımdam çok güzel ve rahat dogum yaptırdı bi erkek doktor
zaten 15 gün içinde tekrar gidersen aynı doktoru mecbur veriyor sen istesen bile değiştiremiyosun barkot alırken doktorunun adını sölersen ona sıra alabilirsin eger o gün ordadaysa
benim dogumum normal oldu 6 cm ile dogumhaneye gittim sancı odasında bebek görünenen kadar yattım doğum kanalına girip kafası görününe doğum masasına gittim kestilermi bilmiyorum ben hissetmedim ama dikiş atıldı galiba 7 dikişim vardı son ana kadar sen istesen bile sezeryana almıyorlar ancak annem ve bebek tehlikeye girerse yada bebek dönmemiş olursa o zaman seseryan oluyorsun
bence hiç korkma herşey kendiliinden oluyor zaten şimdiden hayırlı doğumlar dilerim

merhaba arkadaşlar etlik zübeyde hanıma gittim test yaptırmak için hemde ordaki hemen hemen herkese orası hakkın soru sordum gerçekten herkes iyi olduğunu ilgilendiklerini söylüyor 2nci 3ncü doğumuna oraya gelenler vardı hep muayene sırasındada çok güler yüzlü ilgiliydiler haftaya detaylı ultrasona gitcem muayane olduğum doktora soracam doğuma girmesi mümkünmü birde kesmeden olmuyormu :)

Bende linaya gidiyorum doktorum şükran çakmak doğumu hrs'de yapıcam..

Ankarada eski devlet hastanelerini aratmayan lokman hekim hastanesini tercih etmeyinde ankarada hangi hastanede doğum yaparsanız yapın. 33 gebelik haftasında şiddetli karın ağrısıyla acil hastaneye kaldırıldım. 1 gece kalıp 3 şişe serum yedim 3 tüp kan alındı sözde idrar gaita tahlillerim yapıldı ve 3 doktorun görmesine rağmen sözde hiç bir şeyim yoktu basit bi idrar yolu enfeksiyonuydu. günlerce evimde kıvrandım. Koru hastanesine gittikten sonra tetkitlerim yapılıp bağırsak mantarı olduğumu şiddetli karın ağrılarımın sebebinin bu olduğu söylendi. yani lokman hekimde yapılan tahliller sonucunda 3 doktorun önemsiz ve ciddiyetsiz davranması karşısında aynı şey başınıza gelmemesi için kızlar hepinize bilgi verim dedim.

Arkadaşa Ankara Başkent Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Ali Ayhanı söylemişler bir sor istersen.

güvenilir hastane görüşü herkese göre değişir bence,bende ilk üç ay linaya gittim çok iyiydi,bebeğimi kaybettim kürtaj için etlik zübeydeye gittim,doğru düzgün ilgilenmediler bile,suni sancı verip beni kendi halime bıraktılar ölü bebek dünyaya getirmemi beklediler,sonra kürtaja aldılar,ilgilendiklerini düşünüyolar sadece Allah bi daha yolumu oraya düşürmesin.onun pisikolojisinden daha kurtulamadım :(

merhaba ben de lina kadın doğumda şükran hanıma gidiyorum ama tereddütlerim var siz kaç haftalık hamilesiniz ben de henüz doktorumu kesinleştiremedim.siz neden orayı tercih ettiğinizi yazabilir misiniz?

Canım şükran hoca riskli gebelik takibinde uzman.Ve usg cihazları çok gelişmiş.Şükran hanımda çok zeki bir insan..

Ankara Başkent Hastanesinden Esra Kuşçu'yu hiç araştırdın mı onunda adını hep duyuyorum.

Ankarada eski devlet hastanelerini aratmayan lokman hekim hastanesini tercih etmeyinde ankarada hangi hastanede doğum yaparsanız yapın. 33 gebelik haftasında şiddetli karın ağrısıyla acil hastaneye kaldırıldım. 1 gece kalıp 3 şişe serum yedim 3 tüp kan alındı sözde idrar gaita tahlillerim yapıldı ve 3 doktorun görmesine rağmen sözde hiç bir şeyim yoktu basit bi idrar yolu enfeksiyonuydu. günlerce evimde kıvrandım. Koru hastanesine gittikten sonra tetkitlerim yapılıp bağırsak mantarı olduğumu şiddetli karın ağrılarımın sebebinin bu olduğu söylendi. yani lokman hekimde yapılan tahliller sonucunda 3 doktorun önemsiz ve ciddiyetsiz davranması karşısında aynı şey başınıza gelmemesi için kızlar hepinize bilgi verim dedim.
evet bende bu konuda uyarmak isterim sizi,7 haftalık hamileyken şiddetli karın ağrısıyla gece 11 de sincan lokman hekime gittim bana randevu varmı diye sordular( gece saat 11) yarım saat kıvranmama rağmen muayene olmadan çıktım..komik olan danışmadaki adamın bana kayıt için gider gitmez direk idrar kabı vermesi ve 150 tl almak istemesiydi... 2.bebeğimdi yine kaybettim bebeğimi... asıl dr um tobb etü( eski mesa hastanesi) cemil kaya...çok memnunum,,, 2 bebeğimide bi kan rahatsızlığı nedeniyle kaybettim ama cemil beye güveniyorum nedense 3.de yine aynı dr a gidicem....

bende etlik lokman hekimdeki pınar hanımı hiç tavsiye etmiyorum buz gibi bir kadın ,gece yarısı gittim ve ,bebeğim aşırı hareketli dedim ,ve bana bak bebeğin kalp atışları iyi ,nefes alımları güzel dedi ,ben özel muayehaneye gidiyorum dedim ,bana burasıda özel hastane dedi ,ben saki burası devlet demişim gibi ,bebeğin bilgileri hakkında birkaç şey sordum kerpetenle cevap verdi sanki ,hiç ısınamadım ve nst bağlayalım dedi ve bana aslında gerekk yok ya mesajı verdi,ben zıt cevap verirdim cünkü paramla gittim ,kurumumuz direk özel dr ofislerini dahi karşılıyor ama hanımefendi sanki ben bedavaya geliyorum ,bayram afarefesiyse arefe napalım sanki zorla nöbetçi kalmış gibi kem küm sinir etti beni ,tövbeledim ,en azından pınar hanım için görüşlerim budur,elif terzi çok iyi diyorlar ama pınar hanım için aynı şeyleri söyleyemicem .

kızlar doğrusu kürtaj için etlik zübeydeyi asla asla tavsiye etmem ben oldum 2 yıl geçti haala unutamadım ızdırap gibiydi

etlik zübeyde hanım ve lina kadın sağlığı merkezini öneririm

Back