Tavsiye değil ama tavsiye etmemeyi belirtebilirim :) Mine Sıdıka Kemali kesinlikle tavsiye edilmez. Bir tavsiye üzerine kendine gittik. Ama hiç memnun değiliz. Kısaca neden böyle düşündüğümü söylemek istiyorum. Kendisine gittiğiniz zaman sizde göreceksiniz ki doktor hanım hastasıyla ilgilenmiyor. Hızlı hızlı konuşup geçiştiriyor. Teknik konuşup neyi neden yapmanız gerektiğini söylemiyor. Bir derdiniz var diyelim, yada merak ettiğiniz birşey var. Bu durumda doktor hanıma ulaşmanız çok zor. sizi başından savıp hastanede bulunan hemşirelere yönlendiriyor. sebebini anlayamadığım şekilde sürekli yoğun, sürekli bir koşuşturma peşinde. kısacası hamileliğin özel, heyecanlı, ilgi gösterilmesi gereken bir şey olduğunu anlayamazsınız. bir sıkıntınız varsa ulaşamazsınız, güç bela ulaşsanız da tatmin edici bir cevap alamazsınız. O zaman şu soruyu sorabilirsiniz kendinize. Madem doktorla istediğimde görüşemiyorum, hemşirelere havale edip başından savıyor, madem dertlerimi yeterince anlatamıyorum O zaman devlet hastanesine gitmemekten ne anladım. Ben hala aynı soruları kendime soruyorum.