Ankara'da güncel kadin dogum uzmanları ve memnun kaldığınız doğumları paylaşır misinz

Merhabalar Ankaradayim 3 aylık hamileyim şimdiye kadar akay hastanesinde Evren Kocbulut a gittim. İlgili ve olumlu enerji veren bir doktor ama sanki Cok genc.1980 doğumlu ve beni tedirgin etti bu durum. Lütfen lütfen lütfen gittiğiniz memnun kaldığınız doktorları yazın. İkili test icin vakit geçmeden doğumumu yaptıracak doktoru bulmak istiyorum. Etlikte Sebahat hanım ve Elif hanımı övüyorlar ama hastane şartlarını beğenmiyorlar. Nolur yardım edin paylaşalım tum sürecimizi.
Sevil Hn. Merhaba. Hangi hastane ve hangi doktorda devam ettiğinizi öğrenebilir miyim?

işinize yarar mı bilmem. bu ikinci hamileliğim. 1 yıl önce sincan bilgi tıp merkezinde Sultan Pınar Dündar Hoca kontrolünde kızımı dünyaya getirdim. çok memnun kaldım ikinci hamileliğimde de tekrar ona gidiyorum. hastalarıyla diyaloğu insanı çok rahatlatıyor. Kendi adıma çok memnunum

işinize yarar mı bilmem. bu ikinci hamileliğim. 1 yıl önce sincan bilgi tıp merkezinde Sultan Pınar Dündar Hoca kontrolünde kızımı dünyaya getirdim. çok memnun kaldım ikinci hamileliğimde de tekrar ona gidiyorum. hastalarıyla diyaloğu insanı çok rahatlatıyor. Kendi adıma çok memnunum
Sincan bize uzak kalıyo :(

hımm tam da ortadaymış :) o civarda bilmiyorum pek malesef. bende soruştururken hacettepeyi çok önermişlerdi. birde tandoğanda magnet tıp var orda mine kürkçüoğlu diye bi doktor vardı. ama sanırım o da uzak olur. gönlünüze göre bulursunuz umarım

hımm tam da ortadaymış :) o civarda bilmiyorum pek malesef. bende soruştururken hacettepeyi çok önermişlerdi. birde tandoğanda magnet tıp var orda mine kürkçüoğlu diye bi doktor vardı. ama sanırım o da uzak olur. gönlünüze göre bulursunuz umarım
Şuanda Akay'a gidiyoruz herşey yolunda ama açıkcası uzak. Herhangi bir doğum anında hele birde bebiş iş çıkışı saatine falan denk gelirse yandık =)

Şuanda Akay'a gidiyoruz herşey yolunda ama açıkcası uzak. Herhangi bir doğum anında hele birde bebiş iş çıkışı saatine falan denk gelirse yandık =)
merak etmeyin iş çıkış anına da gelse doktorunuz mutlaka yardımcı olur :) zaten ha dedin mi doğum da olmuyor. rahat rahat gidersiniz. içiniz ferah olsun. önemli olan doktorunuzdan memnun olmanız. ben doğum için gece 11,30 da hastaneye gitmiştim :D

Hiç pişman olmazsınız. Evren hoca son derece Anlayışlı ve bence çok iyi bir doktor ..
Evet bizde çok memnunuz kendisinden. İlgi alakada güzel. Kendilerinde devam etme kararındayız. Sizden hastane ve hocamız hakkında biraz daha bilgi alabilir miyiz? Doğum ücretleri vs. hakkında da bilgi vermenizi rica edeceğim.
Birde doğum sanırım yaptınız. Evren Hocamız mi girdi doğuma ekstra ücret vs. talep edildi mi, gerçekten güvenebilir miyiz hastaneye ve hocamıza?

Hemşireler ve personelin tutumundan da memnunduk. Evet ben doğum yaptım Evren hoca girdi doğuma sağ olsun bi sıkıntı yaşamadık. Yalnız yeni Doğan'ı sıfır bi hastane. Bebeğim doğduktan sonra solunum sıkıntısı çekti yeni doğan doktoru ben tatile çıkıyorum bakamam dedi. Başhekim de dahil olmak üzere çok normal karşıladılar bu durumu. Bebeğimi devlet hastanesine sevk ettiler ve ben 5 gün boyunca göremedim kızımı. Inşallah sizde aynı sıkıntılar yaşanmaz. Doğum içinde ekstra bi ücret vermedik . Vip oda istediğim için onun ücretini ödedik sadece

Hemşireler ve personelin tutumundan da memnunduk. Evet ben doğum yaptım Evren hoca girdi doğuma sağ olsun bi sıkıntı yaşamadık. Yalnız yeni Doğan'ı sıfır bi hastane. Bebeğim doğduktan sonra solunum sıkıntısı çekti yeni doğan doktoru ben tatile çıkıyorum bakamam dedi. Başhekim de dahil olmak üzere çok normal karşıladılar bu durumu. Bebeğimi devlet hastanesine sevk ettiler ve ben 5 gün boyunca göremedim kızımı. Inşallah sizde aynı sıkıntılar yaşanmaz. Doğum içinde ekstra bi ücret vermedik . Vip oda istediğim için onun ücretini ödedik sadece
Himmm cok gecmis olsun. Neyseki bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza aldiniz. Allah anali babali buyutsun insallah.
Hastanenin dogum icin ucret almamasi gercekten ilginc. Dogru anladim degil mi dogum parasi almadilar.
Yeni dogan doktorunun o yaklasimida gercekten uzucu... devlet hastanesine neden gitmediniz yada gostermediler mi bebisinizi :(

Yanlış anladınız doğum için tabiki para ödedik. Doğum haricinde ekstra bi bedel ödemedik onu kasdettim. Devlet hastanesine gittim tabiki de ama 2 gün sonra taburcu oldum zaten sonrasında ise göstermediler işte devlet hastanesi değil mi işte !!!!

Yanlış anladınız doğum için tabiki para ödedik. Doğum haricinde ekstra bi bedel ödemedik onu kasdettim. Devlet hastanesine gittim tabiki de ama 2 gün sonra taburcu oldum zaten sonrasında ise göstermediler işte devlet hastanesi değil mi işte !!!!
Evet malesef bu gibi sebeplerden dolayı devlet hastanesine gitmek istemiyoruz. Evren Hoca ile devam edeceğiz. Bizim bebeğimizin doğumu yaz ayına denk geliyor. Bütün herşeyi oturup konuşacağız. Tatile gitme, senelik izin vs. bir durum söz konusu olacak ise şimdiden kesinleştirip başka arayışlara girmek en mantıklısı tabi ama eğer izinleri hakkında doğru bir bilgi verirlerse.

Benim doğumum da yaz ayına gelmişti 14 Haziran. Sağlıkla kucağınıza alın inş. Mutlu huzurlu sağlıklı bi bebiş olsun

Selam arkadaşlar daha önce linada çalışmış şimdi sanatoryum özel tıp merkezinde çalışan dr Süheyla Kılıç tan çok memnun kaldım çok ilgili ve her konuda tatmin edici tavsiye ederim

Tavsiye değil ama tavsiye etmemeyi belirtebilirim :) Mine Sıdıka Kemali kesinlikle tavsiye edilmez. Bir tavsiye üzerine kendine gittik. Ama hiç memnun değiliz. Kısaca neden böyle düşündüğümü söylemek istiyorum. Kendisine gittiğiniz zaman sizde göreceksiniz ki doktor hanım hastasıyla ilgilenmiyor. Hızlı hızlı konuşup geçiştiriyor. Teknik konuşup neyi neden yapmanız gerektiğini söylemiyor. Bir derdiniz var diyelim, yada merak ettiğiniz birşey var. Bu durumda doktor hanıma ulaşmanız çok zor. sizi başından savıp hastanede bulunan hemşirelere yönlendiriyor. sebebini anlayamadığım şekilde sürekli yoğun, sürekli bir koşuşturma peşinde. kısacası hamileliğin özel, heyecanlı, ilgi gösterilmesi gereken bir şey olduğunu anlayamazsınız. bir sıkıntınız varsa ulaşamazsınız, güç bela ulaşsanız da tatmin edici bir cevap alamazsınız. O zaman şu soruyu sorabilirsiniz kendinize. Madem doktorla istediğimde görüşemiyorum, hemşirelere havale edip başından savıyor, madem dertlerimi yeterince anlatamıyorum O zaman devlet hastanesine gitmemekten ne anladım. Ben hala aynı soruları kendime soruyorum.

Back