merhabalar ankaradayim 3 aylık hamileyim şimdiye kadar akay hastanesinde evren kocbulut a gittim. Ilgili ve olumlu enerji veren bir doktor ama sanki cok genc.1980 doğumlu ve beni tedirgin etti bu durum. Lütfen lütfen lütfen gittiğiniz memnun kaldığınız doktorları yazın. Ikili test icin vakit geçmeden doğumumu yaptıracak doktoru bulmak istiyorum. Etlikte sebahat hanım ve elif hanımı övüyorlar ama hastane şartlarını beğenmiyorlar. Nolur yardım edin paylaşalım tum sürecimizi.
Ankara Üniversitesi tıp fakültesi kadın doğum anadilim dalı başkanı Prof. Dr CEM atabekoğlu. Çocuğum olamayacağı söylenirken sırf sağlıklı takibiyle doğum yaptığımda yazmıştım. Şimdi 2.çocuğuma da sağlıkla kavuştum. Daha ne diyeyim. Genç, pozitif, bilgili, harika bir doktor
slm arkadaşım bende cem hocanın hastasıyım onu netten araştırdım ona tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bu ay ama çok karararsızım
ve çokta tedirginim lütfen onun hakkında yorumlarınızı yazı çok ihtiyacım var hoca hakkında çok bir bilgi yok
slm arkadaşım bende cem hocanın hastasıyım onu netten araştırdım ona tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bu ay ama çok karararsızım
ve çokta tedirginim lütfen onun hakkında yorumlarınızı yazı çok ihtiyacım var hoca hakkında çok bir bilgi yok
Cem hocam tamamiyle sihirli ellerin ta kendisidir.
Akay hast.
Ataturk hast.hepsi bana cocugun olmaz tuplerin tikali rahim duvarlarin dar ameliyat olsan tekrar rahim yapisir cocuk olmaz dediler.
cem hoca 2 ameliyatla rahmimi bastan yaratti diyebilirim.
ben onun hocasinin yegeniyim.
o kadar hastane yapmadi cem hoca bekleyecek vaktimiz yok dedi kurtardi beni
simdi ise olmaz denilen sey oldu 5 haftalik hamileyim :)
isin ehli diyorsan
az zarar cok fayda diyorsan cem atabekoglu.
Çok araştırarak doktor doktor gezen bisürü arkadaşım ya tavsiyemle, ya internet araştırmalarıyla, hatta buradaki yorumlar sayesinde bile Cem Beye gidip sağlıkla doğum yaptı. Dr son derece bilgili. Tüp bebek konusunda Yale üniversitesinde çalışmış biri. Üstelik inşallah gidince görürsün arkadaşım; Prof ve bölüm başkanı ama genç! Çok başarılı ve güvenilir olduğundan bu yaşta buralara getirildiğine inanıyorum.
Giden ve duyan herkes çok güzel konuşur hakkında hep.
Çok net çalışır. Yani derdini bulur, çözüme götürür. Çok iyi takip eder. Gereken herşeyi bilinçli kendi yapar ve seni yönlendirir. Iş ahlakı inanılmazdır, ki bu çok önemli. Telefonunu verir sana, ulaşabileceğini bilirsin. O kadar güzel de yönlendirir, kafanda soru bırakmaz ki, zırt pırt arama ihtiyacı hissetmezsin çünkü tüm sorularını zaten cevaplamış oluyor baştan:) Çok şükür ben çok minnettarım kendisine..
Tüp bebek diyorsan zaten tek geçerim. Hem Cem Beyi, hem de Ankara Üniversitesi tıp fak hastanesi tüp bebek servisi imkanlarını kullanacak olman sebebiyle.
Ben oradaki özel odalarda doğum yaptım. Hem çok az fiyat farkı verdim, hem de gördüğüm diğer birsürü özel hastane odasından kat kat mükemmel harika odalardır.
Git bir konuş görüş derim. Çok net ve emin şekilde tek isimdir Dr Cem Atabekoğlu.
Aklına takılan, sormak istediğin ne olursa seve seve cevaplarım; çok hassas bir konu bu sonuçta.
Merhabalar Ankaradayim 3 aylık hamileyim şimdiye kadar akay hastanesinde Evren Kocbulut a gittim. İlgili ve olumlu enerji veren bir doktor ama sanki Cok genc.1980 doğumlu ve beni tedirgin etti bu durum. Lütfen lütfen lütfen gittiğiniz memnun kaldığınız doktorları yazın. İkili test icin vakit geçmeden doğumumu yaptıracak doktoru bulmak istiyorum. Etlikte Sebahat hanım ve Elif hanımı övüyorlar ama hastane şartlarını beğenmiyorlar. Nolur yardım edin paylaşalım tum sürecimizi.
Merhaba. Bizde şuan Evren Hocaya Akay Hastanesine gidiyoruz. Nedir sizde durumlar bize yardımcı olabilir misiniz?Bende AKAY daki Evren Koçbuluta gidiyorum ve çokda memnumum.. Genç olması tecrübesiz olması anlamına gelmiyor bence..
Ben doktorumu seviyorum nasip olursa doğumumu da orada yapacağım...
Buarada doğum olmuştur inşallah hayırlısıyla.Merhaba. Bizde şuan Evren Hocaya Akay Hastanesine gidiyoruz. Nedir sizde durumlar bize yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?