- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
- Konu Sahibi FairyTale7
Arkadaşlar 3 ay öncesinde talihsiz bir sekilde 1 iliski gecti başımdan; (ilk ve son benim icin evlilik dışında) cok cok kanamam oldu ve haliyle kızlık zarım bozuldu... kendimi hic iyi hissetmemekle birlikte hala toparlayamadim kafamı 3 bucuk yıllık erkek arkadasım yanımda her seye ragmen benimle ama ben kendimi hic iyi hissedemiyorum o sebepten kalıcı olarak diktirmek istiyorum kızlık zarımı. Bu sürectne gecenler neler yaptınız nasıl yollardan gectiniz ve sonucundan memnun musunuz.
Bugun gokcen erdoğanın muayenehanesini aradı erkek arkadasım ve fiyat aldık gercekten kadın işinin ehli onu anladm 15 dakka boyunca sektereteri bile olsa cok ikna edici konustu ve işi asla ticaret olarak yapmadıklarını belirtti. Kafam allak bullak ama yaptıranlar yazarsa belki daha iyi fikir sahibi olabilirim...
Bugun gokcen erdoğanın muayenehanesini aradı erkek arkadasım ve fiyat aldık gercekten kadın işinin ehli onu anladm 15 dakka boyunca sektereteri bile olsa cok ikna edici konustu ve işi asla ticaret olarak yapmadıklarını belirtti. Kafam allak bullak ama yaptıranlar yazarsa belki daha iyi fikir sahibi olabilirim...