• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada Göğüs büyütme operasyonu düşünenlerin dikkatine

dilden16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Sevgili hanımlar merhaba, Yakın arkadaşımın göğüs büyütme ameliyatından sonraki muhteşem göğüslerini görüp aynı gün doktoru Opt. Dr.Oğuz Kılıç Hocadan randevu alıp görüşmeye gittim. (Güler yüzlü karşılama ile ilk randevu ücretsiz!) Doktor beyin engin tecrübesi ile ilk görüşmede iki gün sonrasına ameliyat kaydim yapıldı. Yıllar önce yaptığım doğum ve kilo alıp verme neticesinde göğüs lerimle aram hoşnut değildi. Tarifsiz heyecanla ameliyat sabahi steril bir ortamda yatişim yapıldı güler yüzlü Doktorum Sayın Oğuz Kılıç Ve yardımcısı Dr Buğra beyin pozitif enerjisiyle hünerli ellerine teslim oldum. Ilk bir hafta kas ağrilarim oldu ancak içimdeki kadın ortaya çıktı. Operasyonun ardından tam dört hafta geçti ve ben her geçen gün daha harika hissediyorum. Iki sebeple paylaşmak istedim bu tecrübe satirlarini, deneyimlenmis tecrübe, düşüncesi olanlara fikir ve güven versin, ikincisi de başarılı doktorum ve ekibine sizlerin nezdinde teşekkür etmek istedim.Sevgili dostlar, sizi mutsuz eden hiçbir hasar çözümsüz değil, kendinize yatırım yapıp mutlu olun. Dr Oğuz Kılıç ile mutlaka tanişin.! Kendini seven ve bedenine önem veren tüm hanimlara selam olsun ✋✋

Sevgili hemcinsim merhabalar. Öncelikle kadın platformunda yaşanılan tecrübelerin samimiyetle paylaşılması vicdani sorumluluk gerektirir diye düşünüyorum. Yaşanmış deneyimi paylaşma gereği duydum içtenlikle, karar tabi ki sevgili hanimlarin

burda herkes kendı doktorunu soyler .. bende doktorumdan memnunum kafa karıstıran cumleler konusmalar yapmıyor ne ıse onu soyluyor..acaıp terımler kullanıp yanında erkek varken ekranından resım gostermıyor..bı dr a gıtmıstım yanımda erkek arkadasım varken oncekı meme amelıyatlarını gostermıstı tabııkı daha da gıtmedım... benım gıttgım dr da : CEM PAYASLI... ekıbı gayet ıyı.. tabıı kı guler yuzlu olacaklar bu ısın kuralı bu mıllet zor karar verıp para bırıktırıp gıdıyor strese sokcaklarına tabııkı rahatlatcaklar... :) herkesın kısmetınde bı dr var arastırıp konusup karar verıyoruz elbettekı 10 doktorun 10 u muhtesem degıl ama ıyısınde karar vermek bızım ıc gudulerımze baglı dıyelım :)

Merhabalar dilden16, bende geçen ay dr oğuz kılıçın tunalıdaki kliniğinde göğüs büyütme ameliyatı olmuştum.. aynı tarihlerde olmuşuz sanırım :) bende çok memnun kaldım sağolsun çok ilgilendi oğuz bey. ben geçen yazdan beri düşünüyordum aslında hem cesaret edemiyordum hemde fiyat araştırması yaptım bayaa en uygun fiyatı oğuz beyden aldım. Görüşmeye giderkende açıkcası yaptırmak için değilde bilgi almak için gittim, sanki hipnotize olmuş gibi orada karar verdim ve iki gün sonraya randevu aldım ve operasyonu yaptırdım, oğuz bey diğer görüştüğüm iki doktora oranla burnu havalarda değildi, çok samimiydi gerçekten, onun samimiyeti beni rahattı ve karar almamı sağladı. Bu arada sizin göğüs ölçüleriniz nasıldı, kaç kilosunuz, kaç cclik slikon kullanıldı merak ettim, ben oğuz beyin tavsiyesine uymadım bir tık büyük ebat istedim, vücuduma göre bir tık büyük kaldı göğüslerim, silikon olduğunu ben biliyorum ya hani sanki dışardan bakan herkes anlıyomuş gibi geliyor bana, sizede öyle oluyor mu? :)

Slm kizlar. tam 1 hafta once bende burdan arasturmalarimla oguz beye silikon ameliyati oldum. Eger oguz beyi tanimasaydim inanin bende arkadasin yazdiklarini reklam diye nitelendirirdim. Ama tam benim söylemek istediklerimi yazmis. Gercektende oguz bey cok icten samimi bir estetik doktoru ki bu benim ikinci silikon ameliyatim bende cok doktor arastirip en son kendisinde karar kıldım tabi kendisini kadinlar kuluhu sayesinde tanidim ve iyikide tanimisim. Meme silikonu yaptirmak isteyen bayanlarin mutlaka oguz beyle gorusmesini isterim. Birde benim gibi revizyon ameliyati olacak ve cok supheciyseniz...

Slm kizlar. tam 1 hafta once bende burdan arasturmalarimla oguz beye silikon ameliyati oldum. Eger oguz beyi tanimasaydim inanin bende arkadasin yazdiklarini reklam diye nitelendirirdim. Ama tam benim söylemek istediklerimi yazmis. Gercektende oguz bey cok icten samimi bir estetik doktoru ki bu benim ikinci silikon ameliyatim bende cok doktor arastirip en son kendisinde karar kıldım tabi kendisini kadinlar kuluhu sayesinde tanidim ve iyikide tanimisim. Meme silikonu yaptirmak isteyen bayanlarin mutlaka oguz beyle gorusmesini isterim. Birde benim gibi revizyon ameliyati olacak ve cok supheciyseniz...

Kesinlikle katılıorum.. =) bende 6, 7 ay araştırma yapmıştım hem bu ameliyatla ilgili hemde doktor seçimi konusunda.. Özellikle meme estetiği konusunda bi çok yerde Oğuz beyin tavsiye edildiğini görüp Oğuz beyde karar kılmıştım. Meme büyütme ameliyatı yaptırmak isteyenlere tavsiye olarak öncelikle bu ameliyatı gerçekten olmak istiyorlarsa ertelememelerini tavsiye ederim. Çünkü erteleyip de sonunda yaptırdığınızda arada geçen zamana yazık etmiş olursunuz=) ayrıca doktor seçimini de iyi yapmalarını tavsiye ederim, sonuçta kendinizi o doktora emanet ediyorsunuz, her doktor her konuda başarılı olamayabilir, her operasyonda uzmanlaşan ve öne çıkan ayrı bir doktor olduğuna inanıyorum. Bu yüzden Meme estetiği konusunda Oğuz bey akıllarda bulunsun...

Back
X