Sevgili hanımlar merhaba, Yakın arkadaşımın göğüs büyütme ameliyatından sonraki muhteşem göğüslerini görüp aynı gün doktoru Opt. Dr.Oğuz Kılıç Hocadan randevu alıp görüşmeye gittim. (Güler yüzlü karşılama ile ilk randevu ücretsiz!) Doktor beyin engin tecrübesi ile ilk görüşmede iki gün sonrasına ameliyat kaydim yapıldı. Yıllar önce yaptığım doğum ve kilo alıp verme neticesinde göğüs lerimle aram hoşnut değildi. Tarifsiz heyecanla ameliyat sabahi steril bir ortamda yatişim yapıldı güler yüzlü Doktorum Sayın Oğuz Kılıç Ve yardımcısı Dr Buğra beyin pozitif enerjisiyle hünerli ellerine teslim oldum. Ilk bir hafta kas ağrilarim oldu ancak içimdeki kadın ortaya çıktı. Operasyonun ardından tam dört hafta geçti ve ben her geçen gün daha harika hissediyorum. Iki sebeple paylaşmak istedim bu tecrübe satirlarini, deneyimlenmis tecrübe, düşüncesi olanlara fikir ve güven versin, ikincisi de başarılı doktorum ve ekibine sizlerin nezdinde teşekkür etmek istedim.Sevgili dostlar, sizi mutsuz eden hiçbir hasar çözümsüz değil, kendinize yatırım yapıp mutlu olun. Dr Oğuz Kılıç ile mutlaka tanişin.! Kendini seven ve bedenine önem veren tüm hanimlara selam olsun
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ankarada Göğüs büyütme operasyonu düşünenlerin dikkatine
- Konu Sahibi dilden16
- Başlangıç Tarihi