Ankara'da Gogus Buyutme Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi roserack
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ne kadara yaptırmıştın sen

canım ben 3 sene oldu sanırım olalı gögüs ameliyatı o zaman hem gögüs hemde lipo olmuştum ikisine fiyat aldım.yani suan fiyatı söylesem bile doğru bi fiyat olmaz bide kişiye yapılacak işleme göre fiyat cıkarıyor.ama arkadaşlarımdan bildiğim kadar son fiyatlarına zam gelmiş 6.000 diye duydum.ama fiyatlarında yardımcı oluyorlar onu biliyorum.cünki zamanında banada her ameliyatımda indirim yapmışlardı.

arkadaşlar merhaba.ben ankara da ameliyat oldum.20 gün oldu.sonuç mükemmel.çok araştırdım,ben sağlık personeliyim araştırmam daha kolay oldu.Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Doç Dr GÜRCAN ASLAN.kesinlikle doğru seçim.kendisine daha önce ameliyat olan bir hastayla görüştüm.hekimliği mükemmel ama benim için daha önemlisi hekimin beni anlaması ve yaklaşımıydı.ameliyat öncesi 75 beden çamaşır dahi takamıyordum,hocam 275 cc yuvarlak kas altı protezi uygun gördü.dünyanın en güzel kadını oldum sanki inanamıyorum.şu an 90 beden C kap çamaşır kullanıyorum.ameliyat için yattım tetkiklerim yapıldı ertesi sabah ameliyat oldum ameliyat 1,5 saat kadar sürdü.bir gece yattım.sürekli ağrıkesici verildiği için ağrı hissetmedim.3-4 gün kollarımı rahat hareket ettiremedim.ameliyat sonrası medikal odaya gelip korseye benzeyen bir sutyen taktı 15 gün onunla dolaştım.bazı arkadaşlar diren takıldığından bahsetmiş,bazısı şişlik,renk değişikliği falan oldu yazmışlar.hiçbir problemim olmadı arkadaşlar.bir hafta sonra kontrole gittim ve hocam MUTLUMUSUN dedi.daha ne isterim.kesinlikle GÜRCAN Hocamla görüşün.darısı başınıza mutlu olmak bütün bayanların hakkı.

kızlar ben ankarada yasamıyorum..bu ameliyatı dusunen biri olarak sizce ankarada mı olmalıyım yoksa istabuldamı ? suan gaziantpteyım herıkı sehrede ucakla gidicem sonucta...hangi sehırdekı doktorlar bu konuda daha basarılı?

merahaba

ben yaklaşık iki ay önce dr nebil bozdoğan a meme büyütme yaptırdım

mentor yuvarlak 275 cc koltuk altı kasaltı takıldı

ne büyük ne küçük tam istediğim gibi oldu

dolgun ama orta büyüklükte

destekli sütyen takınca ortayı aşıyo biraz büyük oluyo

desteeksizle normal

göğüs dkm yok denecek kdr azdı

nebil bozdoğan hocayı herkese tavsiye ederim ben çok memnun kaldım

özelden mesaj atarsanız gemen dönerim

sıkça girip kontrol edemiyorum forumu

umarım en doğru kararı verirsiniz

arkadaşlar merhaba.ben ankara da ameliyat oldum.20 gün oldu.sonuç mükemmel.çok araştırdım,ben sağlık personeliyim araştırmam daha kolay oldu.Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Doç Dr GÜRCAN ASLAN.kesinlikle doğru seçim.kendisine daha önce ameliyat olan bir hastayla görüştüm.hekimliği mükemmel ama benim için daha önemlisi hekimin beni anlaması ve yaklaşımıydı.ameliyat öncesi 75 beden çamaşır dahi takamıyordum,hocam 275 cc yuvarlak kas altı protezi uygun gördü.dünyanın en güzel kadını oldum sanki inanamıyorum.şu an 90 beden C kap çamaşır kullanıyorum.ameliyat için yattım tetkiklerim yapıldı ertesi sabah ameliyat oldum ameliyat 1,5 saat kadar sürdü.bir gece yattım.sürekli ağrıkesici verildiği için ağrı hissetmedim.3-4 gün kollarımı rahat hareket ettiremedim.ameliyat sonrası medikal odaya gelip korseye benzeyen bir sutyen taktı 15 gün onunla dolaştım.bazı arkadaşlar diren takıldığından bahsetmiş,bazısı şişlik,renk değişikliği falan oldu yazmışlar.hiçbir problemim olmadı arkadaşlar.bir hafta sonra kontrole gittim ve hocam MUTLUMUSUN dedi.daha ne isterim.kesinlikle GÜRCAN Hocamla görüşün.darısı başınıza mutlu olmak bütün bayanların hakkı.

75 takarken nasil olurda 90 takmaya baslarsin hemde 75 i dolduramiyorken..
75 senin beden yapinla alakali bi olcum ne kadar zayifsan o kadar kucuk beden takarsin goguslerin buyudukce 75-80-90 seklindeki sudyen olcumun degismes sutyen cup u degisir ama tr de ucuz kolay alinir markalar standart b cup oldugundan 80 b desen anlarimda 75 takamazken 90 c demen biraz gerceklik disi

14 mayıs tarihinde Volkan Bey'e koltukaltından göğüs büyütme ameliyatı oldum. Yakın zaman önce ameliyat olmuş ve bu konuyu araştıran kişilerle benzer endişeleri paylaşmış biri olarak söyleyebilirim ki, Volkan Bey en iyisi. Kişiye özel yöntemleri belirleyip bunları tecrübe ve ustalıkla uygulayan bir doktor ararken; aradığım başarıya sahip, üstelik buna ek olarak insanı rahatlatan, her sorusunu samimiyetle yanıtlayan, kendini iyi hissettiren güler yüzlü doktorum Volkan Bey'i buldum - üstelik yalnızca internetten araştırarak değil, doktor bir arkadaşımın da yönlendirmesiyle. Yalnızca sizin isteklerinize değil, fiziksel olarak mümkün olana, estetik olarak size yakışacak olana da odaklanan Volkan Bey'in koltuk altı yönteminde Türkiye'nin en başarılı doktorlarından olduğunu biliyorum. Zaten muayenehanesine gittiğinizde ve oradaki mutlu hastalarıyla karşılaştığınızda da ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Ben İstanbul'da yaşıyorum ama gidip Ankara'da ameliyat oldum. İstanbul'da Volkan Bey kadar güvendiğim bir doktor yok.

Ben de bu konulara niyetlenen herkes gibi çok araştırdım. Bu siteyi de okudum tabi. Çünkü gerçek deneyimlerden, bu süreci daha önce yaşamış insanlardan bilgi almak çok önemli bence. Tam da bu yüzden, ameliyat olup memnun kaldıktan sonra, bir çok insanın doktor araştırırken bu siteyi kullanacağını bildiğim için, memnuniyetimi paylaşmak istedim ve üye oldum. Yalnız daha önce üye olmadan okuduğum kimi yorumların "reklam mı gerçek mi" olduğu konusunda tereddütler yaşadığım oldu. Ben yeni üye olduğum için henüz yüzlerce mesajım falan yok, bu nedenle yorumlarımı güvenilir bulmayanlar bana özel mesajla ulaşırlarsa kendilerine bu konuda mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım.

Arkadaşlar bende sizin gibi çok araştırdım, başka bir hastanede sağlık personeliyim ve çok önemli bir karar. Arkadaşımın tavsiyesi ve internette araştırmalarım sonucunda Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doç.Dr.Gürcan Aslan hocama 2 mayısta göğüs altından 250cc silikon yerleştirilerek ameliyatımı oldum. Sabah 9'da girip akşamüstü ağrısız bir şekilde taburcu oldum, ertesi gün o kadar iyiydimki hastanedeki işlemlerimi tek başıma hallettim. 4 gün sonra işe başladım, rapor almama gerek kalmadı. İlk 2 gün doğal olarak kollarımı hareket ettiremedim, zaten Dr.Gürcan hocam beni bilgilendirmişti. Ameliyet öncesi Dr.Gürcan hocamın bilgilendirmeleri, telkinleri ve bana verdiği güven ameliyata çok rahat bir şekilde girmemi sağladı. En önemlisi güven ve inanç, güvendiğimiz ve inandığımız sürece herşey yolunda gidiyor zaten. Şuan neredeyse 1 ay olacak ve şimdiden tam istediğim gibi doğal oldu. Doğal olarak şuan biraz sertler, ama masajlarla oda hallolur. zaten haftaya Dr.Gürcan hocama kontrole gideceğim. Kesinlikle hepinize Doç.Dr.Gürcan Aslan hocamı tavsiye ediyorum, en azında araştırırken gidip muayenenizi olun o zaman eminim sizde benim gibi güvenip kendisine ameliyat olursunuz. Hepinize şimdiden geçmiş olsun, umarım sizde benim gibi memnun kalırsınız ;)

merikeklik merhaba :)
Şuan özel mesaj yazamıyorum, yetkim yokmuş :( Ben sana Dr.Gürcan beyin cep telefonunu vereyim, her soruna en ince ayrıntısına kadar cevap verir. (05324344031) Şimdiden geçmiş olsun, umarım sende ameliyat sonrası benim kadar mutlu olursun :)

ankara eğitim ve araştırma hastanesinden doç dr gürcan aslan....kesinlikle gürcan hocayı bul.hayatımdaki en doğru karar.sonuç mükemmel.önce görüşüp ameliyat günü aldım.tetkiklerimi hazırlayıp gittim ameliyat 1 1,5 saat kadar sürdü.bir gece yattım.ekip mükemmel.sürekli ağrı kesici verildiği için ağrım olmadı.ama birkaç gün kollarımı rahat hareket ettiremedim.bir gece hastanede bir gece de arkadaşımda kalıp ertesi gün araba yolculuğu yaptım.10 gün sonra kontrole gittim.hayatım değişti.şuan gögüs çevrem 96cm.daha önce dümdüzdüm.gürcan hoca beden yapına göre ölçümlerden sonra hangi protezin uygun olacağını sana anlatıyor.bana 275cc yuvarlak protez takıldı.kesinlikle gürcan hoca derim.sakın tereddüt etme.fiyat çok uygun .sitede çok uçuk rakamlar yazıyor öyle değil git bir an önce görüş derim.ankara ya bu kadar yakınken çorum da ameliyat olmayı nasıl düşünebiliyorsun.gürcan hoca çok büyük bir şans...

75 takarken nasil olurda 90 takmaya baslarsin hemde 75 i dolduramiyorken..
75 senin beden yapinla alakali bi olcum ne kadar zayifsan o kadar kucuk beden takarsin goguslerin buyudukce 75-80-90 seklindeki sudyen olcumun degismes sutyen cup u degisir ama tr de ucuz kolay alinir markalar standart b cup oldugundan 80 b desen anlarimda 75 takamazken 90 c demen biraz gerceklik disi

özür dilerim .bir haftadır siteye giremiyordum.şimdi gördüm.evet nasıl oldu anlamadım ben 80 c cup yazdım.yani o niyetle yazdım,özür dilerim evet şuan üzerimde pentinin 80 c cup çamaşırı var.aslında 75 c cup kullanmalıymışım fakat rahat edemedim 80 c cup aldım.çok mutluyum.

özür dilerim .bir haftadır siteye giremiyordum.şimdi gördüm.evet nasıl oldu anlamadım ben 80 c cup yazdım.yani o niyetle yazdım,özür dilerim evet şuan üzerimde pentinin 80 c cup çamaşırı var.aslında 75 c cup kullanmalıymışım fakat rahat edemedim 80 c cup aldım.çok mutluyum.

onemli degil canim.. ne zaman ameliyat olmustun canim ?

cnm mrbalar özeldende msj yazdım ama olsun burdanda soruyum dedim devlet hastanesinde nekadara ameliyat oldunuz lütfen cvp bekliyoruz

14 mayıs tarihinde Volkan Bey'e koltukaltından göğüs büyütme ameliyatı oldum. Yakın zaman önce ameliyat olmuş ve bu konuyu araştıran kişilerle benzer endişeleri paylaşmış biri olarak söyleyebilirim ki, Volkan Bey en iyisi. Kişiye özel yöntemleri belirleyip bunları tecrübe ve ustalıkla uygulayan bir doktor ararken; aradığım başarıya sahip, üstelik buna ek olarak insanı rahatlatan, her sorusunu samimiyetle yanıtlayan, kendini iyi hissettiren güler yüzlü doktorum Volkan Bey'i buldum - üstelik yalnızca internetten araştırarak değil, doktor bir arkadaşımın da yönlendirmesiyle. Yalnızca sizin isteklerinize değil, fiziksel olarak mümkün olana, estetik olarak size yakışacak olana da odaklanan Volkan Bey'in koltuk altı yönteminde Türkiye'nin en başarılı doktorlarından olduğunu biliyorum. Zaten muayenehanesine gittiğinizde ve oradaki mutlu hastalarıyla karşılaştığınızda da ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Ben İstanbul'da yaşıyorum ama gidip Ankara'da ameliyat oldum. İstanbul'da Volkan Bey kadar güvendiğim bir doktor yok.

Ben de bu konulara niyetlenen herkes gibi çok araştırdım. Bu siteyi de okudum tabi. Çünkü gerçek deneyimlerden, bu süreci daha önce yaşamış insanlardan bilgi almak çok önemli bence. Tam da bu yüzden, ameliyat olup memnun kaldıktan sonra, bir çok insanın doktor araştırırken bu siteyi kullanacağını bildiğim için, memnuniyetimi paylaşmak istedim ve üye oldum. Yalnız daha önce üye olmadan okuduğum kimi yorumların "reklam mı gerçek mi" olduğu konusunda tereddütler yaşadığım oldu. Ben yeni üye olduğum için henüz yüzlerce mesajım falan yok, bu nedenle yorumlarımı güvenilir bulmayanlar bana özel mesajla ulaşırlarsa kendilerine bu konuda mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım.

Volkan Bey ne kadar ücrete yaptı? Kaç cc?

Gogus büyütme ameliyatı oldum Ankara'da olanlar varsa Dr Hikmet karayeli tavsiye ederim Özkaya tip ta , kendisi cok ilgili ve başarılı bir doktor

Arkadaşlar bende sizin gibi çok araştırdım, başka bir hastanede sağlık personeliyim ve çok önemli bir karar. Arkadaşımın tavsiyesi ve internette araştırmalarım sonucunda Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doç.Dr.Gürcan Aslan hocama 2 mayısta göğüs altından 250cc silikon yerleştirilerek ameliyatımı oldum. Sabah 9'da girip akşamüstü ağrısız bir şekilde taburcu oldum, ertesi gün o kadar iyiydimki hastanedeki işlemlerimi tek başıma hallettim. 4 gün sonra işe başladım, rapor almama gerek kalmadı. İlk 2 gün doğal olarak kollarımı hareket ettiremedim, zaten Dr.Gürcan hocam beni bilgilendirmişti. Ameliyet öncesi Dr.Gürcan hocamın bilgilendirmeleri, telkinleri ve bana verdiği güven ameliyata çok rahat bir şekilde girmemi sağladı. En önemlisi güven ve inanç, güvendiğimiz ve inandığımız sürece herşey yolunda gidiyor zaten. Şuan neredeyse 1 ay olacak ve şimdiden tam istediğim gibi doğal oldu. Doğal olarak şuan biraz sertler, ama masajlarla oda hallolur. zaten haftaya Dr.Gürcan hocama kontrole gideceğim. Kesinlikle hepinize Doç.Dr.Gürcan Aslan hocamı tavsiye ediyorum, en azında araştırırken gidip muayenenizi olun o zaman eminim sizde benim gibi güvenip kendisine ameliyat olursunuz. Hepinize şimdiden geçmiş olsun, umarım sizde benim gibi memnun kalırsınız :KK66:
merhaba siz ne kadara oldunuz acaba

Back
X