14 mayıs tarihinde Volkan Bey'e koltukaltından göğüs büyütme ameliyatı oldum. Yakın zaman önce ameliyat olmuş ve bu konuyu araştıran kişilerle benzer endişeleri paylaşmış biri olarak söyleyebilirim ki, Volkan Bey en iyisi. Kişiye özel yöntemleri belirleyip bunları tecrübe ve ustalıkla uygulayan bir doktor ararken; aradığım başarıya sahip, üstelik buna ek olarak insanı rahatlatan, her sorusunu samimiyetle yanıtlayan, kendini iyi hissettiren güler yüzlü doktorum Volkan Bey'i buldum - üstelik yalnızca internetten araştırarak değil, doktor bir arkadaşımın da yönlendirmesiyle. Yalnızca sizin isteklerinize değil, fiziksel olarak mümkün olana, estetik olarak size yakışacak olana da odaklanan Volkan Bey'in koltuk altı yönteminde Türkiye'nin en başarılı doktorlarından olduğunu biliyorum. Zaten muayenehanesine gittiğinizde ve oradaki mutlu hastalarıyla karşılaştığınızda da ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Ben İstanbul'da yaşıyorum ama gidip Ankara'da ameliyat oldum. İstanbul'da Volkan Bey kadar güvendiğim bir doktor yok.
Ben de bu konulara niyetlenen herkes gibi çok araştırdım. Bu siteyi de okudum tabi. Çünkü gerçek deneyimlerden, bu süreci daha önce yaşamış insanlardan bilgi almak çok önemli bence. Tam da bu yüzden, ameliyat olup memnun kaldıktan sonra, bir çok insanın doktor araştırırken bu siteyi kullanacağını bildiğim için, memnuniyetimi paylaşmak istedim ve üye oldum. Yalnız daha önce üye olmadan okuduğum kimi yorumların "reklam mı gerçek mi" olduğu konusunda tereddütler yaşadığım oldu. Ben yeni üye olduğum için henüz yüzlerce mesajım falan yok, bu nedenle yorumlarımı güvenilir bulmayanlar bana özel mesajla ulaşırlarsa kendilerine bu konuda mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım.