• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da gittiğiniz kurslar YARDIM

hadedream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
401
1
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
çalışan okuyan yada ev hanımlarına sesleniyorum,
bende öğrenciyim, ankarada yaşıyorum, gittiğiniz yada çevrenizden bildiğiniz bir kurs varmı ? herhangi bir konuda olabilir
belediyeninkileri tam bilemiyorum gidenler oldumu yada özelde olabilir, resim fotoğraf dikiş falan, isim vermek yasak mı bilmiyorum,
ama yardımcı olursanız çok sevinirim, artık boş vakitlerimi daha verimli bir şekilde dedğerlendirmek istiyorum ve sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterimm,
şimdiden hepinize teşekkür ederimmmm :21::21:

necatibey caddesinde ufak bir spor salonu var, adını hatırlamıyorum ama köprünün altında bir süpermarket var onun karşısında. ben kickboxa gitmiştim bir ay. sonra sıkıldığım için bıraktım ama fena değildi. hocadan mucizeler beklemeyin fakat teknik gösterip iyi egzersiz yaptırır. salon da çok küçük, 1 tane kum torbası, 2-3 tane koşu bandı ve dumbbelllar, o kadar. fiyatı uygundu, 3 ay için 150 vermiştim ben galiba (keşke bırakmayıp 3 ay sabretseydim diyorum şimdi, çok rahatlatıyordu), haftada 2 gün gidiyordum.
bir de ankara üniversitesinde okuyan arkadaşımdan geçen gün öğrendim, üniversitenin spor salonuna 1000 tl vererek 1 yıllık abone olup spor salonu, yüzme havuzu ve saunayı sınırsız kullanma imkanı varmış. bu miktar ankara üniversitesi öğrenci ve mezunları için daha da düşüyor tabii. biliyorum öğrencisiniz, zor olabilir ama eğer okulunuz ankaraysa 100 liraya mutlaka faydalanın derim :)

Son düzenleme:
necatibey caddesinde ufak bir spor salonu var, adını hatırlamıyorum ama köprünün altında bir süpermarket var onun karşısında. ben kickboxa gitmiştim bir ay. sonra sıkıldığım için bıraktım ama fena değildi. hocadan mucizeler beklemeyin fakat teknik gösterip iyi egzersiz yaptırır. salon da çok küçük, 1 tane kum torbası, 2-3 tane koşu bandı ve dumbbelllar, o kadar. fiyatı uygundu, 3 ay için 150 vermiştim ben galiba (keşke bırakmayıp 3 ay sabretseydim diyorum şimdi, çok rahatlatıyordu), haftada 2 gün gidiyordum.
bir de ankara üniversitesinde okuyan arkadaşımdan geçen gün öğrendim, üniversitenin spor salonuna 1000 tl vererek 1 yıllık abone olup spor salonu, yüzme havuzu ve saunayı sınırsız kullanma imkanı varmış. bu miktar ankara üniversitesi öğrenci ve mezunları için daha da düşüyor tabii. biliyorum öğrencisiniz, zor olabilir ama eğer okulunuz ankaraysa 100 liraya mutlaka faydalanın derim :)

aa fiyatı harika
bende spora yazılmak istiyorum hala varmı acaba
çünkü biliyorsanız diğer spor klüpleri bayağı yüklü bide
vakit olmayınca o kadar para vermek istemiyor insan
bakiyim ben bi birde hanımlar lokali var oraya bakıyorum benim pek yaş ortalamama uymuyor ama çok güzel bir ortamı varmış
hocaları falan gazili odtülü diorlar sizin dediğiniz yere ben bakayım kızılaya yolum düşersee
teşekkür ederim :)

ben 1 ya da 2 yıl önce gitmiştim, hala aynı fiyat geçerli mi bilmiyorum. eğer gidip sorarsanız bana da söyler misiniz? ben de tekrar başlamak istiyorum :)
bir de bahsettiğiniz hanımlar lokali nerede ve nasıl kurslar var? ücretleri nasıl? ben de ankaraya geldiğimden beri sakaryada takılmak dışında etkinlik yapmadım kafa dağıtacak bir şeyler bulsam iyi olur :)

Son düzenleme:
tabi haber veririm, hangi semtte oturuyrsunuz bilmiyorum ama her semtte var nerdeyse
belediyeye bağlı ama cüzi bir miktarda para ödeyip tüm olanaklardan yararlanabiliyorsunuz
sadece spor değil yüzme pilates kardiyo gitar ney flüt bilgisayar aklına gelebilecek herşeyin kursu var
vaktini güzel değerlendiriyorsun vede nezih bir ortam oluyor
sadece hanımlar yararlanabiliyor
vede binlerce insan gidiyor
büyükşehirin sitesine girersen öğrenebilirsin ayrıntılarıı,
sanıyorum sene sonuna kadar üye kabul etmedikleri için haftada bir kez ücretsiz kullanabiliyorsun yüzme havuzunu falan
güzel olanakları var araştırılsa aslında :49:

belediyenin sitesinden baktım, gayet güzelmiş. bana en yakın olanı çankaya, özellikle diksiyon kursunu düşünücem :)

evet mantıklı aslında bende yeni yıl için yazılmayı planlıyorum acaba, resim yada fotoğraf kursu varmı ?

[TABLE="class: tblSayfaAltBaslik, width: 5"]
[TR]
[TD="class: tdSayfaAltBaslik"]aaliyetler[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
• Masa Tenisi
• Air Hokey
• Bilardo
• Satranç-Alobone
• Step- Aerobik-Kondisyon
• Yüzme
• Halk Oyunları
• Türk Sanat Müziği
• Türk Halk Müziği
• Bağlama
• Ud
• Gitar
• Piyano
• Org
• Sağlık Odası
• El Sanatları
• Resim
• Takı Tasarımı
• Diksiyon
• Bilgisayar
• (İnternet Bağlantılı)
• Tiyatro
• İngilizce
• Çocuk Oyun Salonu
• Kütüphane
• Çok Amaçlı Salon (Konferans ve Sinema Salonu)
• Kabul Günü Salonu
• Güzellik Salonu ve Kuaför
• Sauna

bunlar çankaya'da
resimi ben de düşünebilirim :)

Back