ankarada gezmelik görmelik güzel yerler

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
123
Ankara
kızlar ankarada gidip memnun kaldığınız herkes burayı görmeli dediğiniz yerler varmı varsa nereler resimde paylaşabiliriz...Bekliorum..:)

resim yükleyemiycem ama ankarada çok fazla hezilip hayran kalınacak yer yok.yinede eşimle vakit geçirmekten keyif aldığımız yerleri yazıyım.
eryaman'da göksu parkı,tunalı caddesi ve kuğulu park,Atatürk orman çiftliği,biraz uzak olacak ama kızılcahamam ormanı şahane.düşündüm başka yer gelmedi aklıma.

sincanda harikalar diyari var gitmedim ama guzel oldugunu duydum...en kisa zamanda gitmeyi dusunuyorumkugulu park benim gittigim kugulu parksa fazla gezilecek bir tarafi yokaltinpark var...genclik parki var...

cnm harikalar diyarına bizde gittik güzel bi yer ama şansmı var o günde yağmur yağıcağı tuttu hiç zewk alamadık güneşli günde tavsiye edilir

keçiörenin şelalesi, teleferiği var,beypazarına gidebilirsiniz çiftliğe gidin ,ankara kalesine gidebilirsiniz eskisi gibi değil artık orası,piknik yapmak içiin mavi göle gidilebilir aklıma gelenler bunlar.

Herkes görmeli diyeceğim bir yer yok bana göre
Avmleri gez sen de ankamall panora vs. ben öyle yapıyorum
Tunalı da iyidir..

Son düzenleme:
Kızılay meydanında, İzmir caddesinde dolaşmayı o kadar özledim ki Ankara'da olunca gezecek yer yok gibi geliyor insana ama doğup büyüdüğün yere uzak olunca her yer gezmelik bana göre:)

Herkes görmeli diyeceğim bir yer yok bana göre
Avmleri gez sen de ankamall panora vs. ben öyle yapıyorum
Tunalı da iyidir..

haklısın ankarada avmden bol bişey yok.bende ankarada 3 yıl kaldım her haftasonu eşimle avm avm gezerdik.anıtkabiri unuttum mutlaka gezilmeli.

bana göre o kadar cok yer var ki gez gez bıtmez =)) mesela hamamönü ve nallıhandakı kus cenneti cok güzel ayrıca hamamönünde faytonada bınebılırsiniz harika fakat pek kesfedşlmemşs yerler cok onun dışında beypazarı-nallıhan arasında inözü vadisi var piknik icin güzel bi yer mogal gölüde güzel daha var beypazarındada bayagı gezilcek yerler var mesela hıdırlık tepesi-alaattin sokak-gönen vadisi...vb daha bir sürü yerler var eğer arabanız varsa gezın gezebildiğiniz kadar gezin aklıma gelenler şu anlık için bu kadar internetten arastırabilirsiniz dediğim yerleri umarım yardımcı olabilmişimdir

cnm çok saol çok yardımcı oldun başka bildiğin yerler varsa oralarıda yaz ..:)

ayy bana güvenparkta otursam da yeter valla:)
ankara hukuğun arkasında ellinci yıl parkı var.akşamları manzara falan güzel oluyo tavsiye ederim.

Gölbaşı'nda Mogan Gölü parkı var,go-kart falan yapılıyodu,halen vardır sanırım,

Yeşil,piknik yapılabilir bir yer,çok da kalabalık olmuyo,sakin sayılır...

İncek'e yeni golf sahası yapılmış sanırım,gitmedim evimiz orda duydum,

Orda yine tenis kulubu,at binme yeri vs. de var sanırım,

Elmadağ'da kayak merkezi varmış,gitmedim ama duydum,kış için belki işine yarar,

Diğerleri de arkadaşların yazdıkları yerler işte...

saolun kızlar cvplar için not ettim buraları inş başka yerlerde çıkar..:)

anıtkabir, eski meclis, cumhuriyet müzesi, ankara kalesi,

anadolu medeniyetleri müzesi, resim heykel müzesi,roma hamamı,hamamaönü,samanpazarı,çıkrıkçılar yokuşu,

operaya gidebilirsin...devlet tiyatroları var...başkada gelmedi aklıma şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…