- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır lgbti lerin yaptığı herşeyin yasak olduğu gayet açık belirtiliyor.bıyanlış var olayda..
lut kavmı dıye bırsey var evet.. yok olmuşlardır evet..
ama LUT KAVMİnde ; aile içi cinsel ilişki , ensest ilişki sapkınlık olarak gösterilmişti.. arada çok sağlam bır fark var..
Bildiğim kadarıyla tabi..
lut kavmiyle neyi başka. Ben okudum ve okuduğum kadarıyla aynı..Bu LGBT'nin normalleştirilmeye çalışılmasına karşıyım aslında ama bir taraftan da bunlar var işte... Böylelerinin oldugu yere birazcık normalleştirme lazım.
Görende bunların inancında elde meşaleler gece karanlıgında eşcinsel avına çıkmak farz zannediyor. Halbuki Lut kavmi olayında anlatılan olay epeyce başka :S Açıp okusalar bari orada ne yazıyor diye.
lut kavmiyle neyi başka. Ben okudum ve okuduğum kadarıyla aynı..
benide bilgilendirirsen sevinirim
Msjı madem alıntıladınız düzgünce okuyun.. bıldıgım kadarıyla demısım , daha üstüne kılıf hazırlamayalım dıye neden sıçrıyorsunuz! madem o kadar alimsiniz , düzgünce acıklarsınız nokta...hayır lgbti lerin yaptığı herşeyin yasak olduğu gayet açık belirtiliyor.
ve lut kavminin helak sebebi de budur..
herkes inancında ozgurdur , ancak kılıf hazırlamayalım lutfen
o işin son noktası , yoksa dayatma olmadan kendi istekleriyle yapanlarada dikkat çekiyor . Bilgilerde var bu..Eşcinsellik iyidir, normaldir falan denmiyor. Bunun haram oldugunu söylüyor ama aslında eşcinselligi dayatanlardan bahsediyor orada. Bunun için yol kesen, işi tecavüze vardıran tipleri... yani bunu insanlara dayatanlardan. Helakın sebebi de bu olarak gösteriliyor. Sonuçta Lut'un evine gelen misafirleri (melekler) de Lut'un kapısına dayanıp istiyorlar o iş için. Zorluyorlar yani insanları. Sonra da melekler Lut'a, buradan kaç çünkü bunlar helak olacak der ve olaylar gelişir.
alim de değil uzerinizede sıçramıyorum..
Msjı madem alıntıladınız düzgünce okuyun.. bıldıgım kadarıyla demısım , daha üstüne kılıf hazırlamayalım dıye neden sıçrıyorsunuz! madem o kadar alimsiniz , düzgünce acıklarsınız nokta...