• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da gericilerden LGBTİ’leri hedef alan afişler: Öldürün

Izninizle çüşünüz. Yavaş geliniz.
Herkes en mikemmel müslüman ya başkalarının "günahlarının bedelini" odetecekler tabi. Pislikler

Şu lgbti leri her ne kadarkınasamda onların cezasını biz veremeyiz..
istedikleri gibi yaşamakta ozgurler. Biz tasvip ederiz etmeyiz o qyrı..
şu ilanlqrı yayınlayanların ışidden ne farkı kalıyor ya..
yazıklar olsun
.

bıyanlış var olayda..
lut kavmı dıye bırsey var evet.. yok olmuşlardır evet..
ama LUT KAVMİnde ; aile içi cinsel ilişki , ensest ilişki sapkınlık olarak gösterilmişti.. arada çok sağlam bır fark var..
Bildiğim kadarıyla tabi..
hayır lgbti lerin yaptığı herşeyin yasak olduğu gayet açık belirtiliyor.
ve lut kavminin helak sebebi de budur..
herkes inancında ozgurdur , ancak kılıf hazırlamayalım lutfen

Bu LGBT'nin normalleştirilmeye çalışılmasına karşıyım aslında ama bir taraftan da bunlar var işte... Böylelerinin oldugu yere birazcık normalleştirme lazım.

Görende bunların inancında elde meşaleler gece karanlıgında eşcinsel avına çıkmak farz zannediyor. Halbuki Lut kavmi olayında anlatılan olay epeyce başka :S Açıp okusalar bari orada ne yazıyor diye.

Bu LGBT'nin normalleştirilmeye çalışılmasına karşıyım aslında ama bir taraftan da bunlar var işte... Böylelerinin oldugu yere birazcık normalleştirme lazım.

Görende bunların inancında elde meşaleler gece karanlıgında eşcinsel avına çıkmak farz zannediyor. Halbuki Lut kavmi olayında anlatılan olay epeyce başka :S Açıp okusalar bari orada ne yazıyor diye.
lut kavmiyle neyi başka. Ben okudum ve okuduğum kadarıyla aynı..
benide bilgilendirirsen sevinirim

lut kavmiyle neyi başka. Ben okudum ve okuduğum kadarıyla aynı..
benide bilgilendirirsen sevinirim

Eşcinsellik iyidir, normaldir falan denmiyor. Bunun haram oldugunu söylüyor ama aslında eşcinselligi dayatanlardan bahsediyor orada. Bunun için yol kesen, işi tecavüze vardıran tipleri... yani bunu insanlara dayatanlardan. Helakın sebebi de bu olarak gösteriliyor. Sonuçta Lut'un evine gelen misafirleri (melekler) de Lut'un kapısına dayanıp istiyorlar o iş için. Zorluyorlar yani insanları. Sonra da melekler Lut'a, buradan kaç çünkü bunlar helak olacak der ve olaylar gelişir.

hayır lgbti lerin yaptığı herşeyin yasak olduğu gayet açık belirtiliyor.
ve lut kavminin helak sebebi de budur..
herkes inancında ozgurdur , ancak kılıf hazırlamayalım lutfen
Msjı madem alıntıladınız düzgünce okuyun.. bıldıgım kadarıyla demısım , daha üstüne kılıf hazırlamayalım dıye neden sıçrıyorsunuz! madem o kadar alimsiniz , düzgünce acıklarsınız nokta...

Eşcinsellik iyidir, normaldir falan denmiyor. Bunun haram oldugunu söylüyor ama aslında eşcinselligi dayatanlardan bahsediyor orada. Bunun için yol kesen, işi tecavüze vardıran tipleri... yani bunu insanlara dayatanlardan. Helakın sebebi de bu olarak gösteriliyor. Sonuçta Lut'un evine gelen misafirleri (melekler) de Lut'un kapısına dayanıp istiyorlar o iş için. Zorluyorlar yani insanları. Sonra da melekler Lut'a, buradan kaç çünkü bunlar helak olacak der ve olaylar gelişir.
o işin son noktası , yoksa dayatma olmadan kendi istekleriyle yapanlarada dikkat çekiyor . Bilgilerde var bu..
yani şuanki durumla lut kavmi çok farklı diyenlere dikkat çekmek istedim ben

Msjı madem alıntıladınız düzgünce okuyun.. bıldıgım kadarıyla demısım , daha üstüne kılıf hazırlamayalım dıye neden sıçrıyorsunuz! madem o kadar alimsiniz , düzgünce acıklarsınız nokta...
alim de değil uzerinizede sıçramıyorum..
yanlış bilginizi duzeltmek istedim..
şuan sıçrayan sizsiniz !!!!

Back
X