şokkkkk
neden böyle vahşi,acımasız ve cinayeti savunur derecede katil ruhlu olduk. bu toplum böylemiydi. zeki müreni alkışlayan,ferdi özbeğeni seven topluma noldu. neden bu duruma geldik
Ben de öyle bıliyorum Lut kavminibıyanlış var olayda..
lut kavmı dıye bırsey var evet.. yok olmuşlardır evet..
ama LUT KAVMİnde ; aile içi cinsel ilişki , ensest ilişki sapkınlık olarak gösterilmişti.. arada çok sağlam bır fark var..
Bildiğim kadarıyla tabi..
evet. ferdide gaydir..gecen gün eşimle bu konuyu konuştuk aramızda. LGBT hakkında..
yorumu aynen senınki gbi oldu.. Bülent Ersoyu alkışlayıp , zekı murenı dınleyerek buyuduysek , kimsenın ses etme hakkı olmamalı. en azından cevrelerıne sapkınlık yapmıyolar dedı..
(buarada ferdi özbegendemıilk defa duydum)
yok, sadece islamiyet için değil, tüm tek tanrılı dinler için söylüyorum, hiçbir din öldürmeyi yasaklamaz. o "öldürmeyeceksin" ibaresi sadece inananlar içindir bu sebeple örneğin "cihat" kavramı var İslamda. Hristiyanlıkta "haçlı savaşları" vs, vs.İnandığı dine göre "lgbti " yi yanlış bulurken , inandığı dinin Öldürmeyi yasakladığını unutması ne kadar da komik. Her şey işlerine nasıl gelirse , Bravo
yok, sadece islamiyet için değil, tüm tek tanrılı dinler için söylüyorum, hiçbir din öldürmeyi yasaklamaz. o "öldürmeyeceksin" ibaresi sadece inananlar içindir bu sebeple örneğin "cihat" kavramı var İslamda. Hristiyanlıkta "haçlı savaşları" vs, vs.
şu anda Işid'in işlediği vahşete bulduğu kılıf da "cihat"tır mesela.
ya aklım almıyor.
bazı insanların beyinleri neden böyle, neden böyle davranıyorlar anlamıyorum. bu insanlarla aynı ülkede yaşıyorum, aynı havayı soluyorum.
tiksiniyorum şu zihniyetteki insandan.
yok kuzu, şaşırmadım sadece nasıl oluyor da oluyor anlamıyorum, anlamıyorum bu kafayıNiye şaşırdın? 1 haftadır forumda okuduklarının bir tık ileri gidip eyleme geçirilmiş hali. Hala şaşırıyor musun böyle şeylere?
Benden olmayan, benim gibi düşünmeyenin burada işi yok düşüncesi. Benim hayatım bana, onun hayatı ona diyemeyip yaftalamak, etiketlemek, ötekileştirmek, dışlamak... Önce dışlamayla başlıyor, sonra barındırmamayla devam ediyor, sonrası işte böyle öldürmeye varıyor.yok kuzu, şaşırmadım sadece nasıl oluyor da oluyor anlamıyorum, anlamıyorum bu kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?