• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Genital için merkez önerileri... Yardım arkadaşlar!

simpleplan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
117
1
46
Ankara
Başka bir konuya da yorum olarak yazdım ama görünmeyeceğini düşünüyorum :) bu yüzden konu açtım. Arkadaşlar ben Ankara'dayım ve şu an bir özel tıp merkezinde koltukaltıma lazer uygulatıyorum. Dökülmeler azalmalar iyi güzel lakin yapan kadın çok suratsız. Gidince çok rahatsız oluyorum. Soru sormama bile izin vermiyor, böyle bir artistik tavırlar içerisinde. Kontrol seanslarınız var mı diye soruyorum gidiyor cevap vermeden geri döndüğünde bir daha sordum yok diyor. Koltukaltı için memnunum şimdilik dişimi sıkıp devam ediyorum oraya koltukaltı bitine kadar 4-5 seans daha dayanabilirim o suratsıza.:18:

Gel geleliiim genitale lazer yaptırmak istiyorum, ağda sıkıntısını anlatmaya gerek yok zaten :( Ama mahrem bir bölge sonuçta ve ben kuaföre ağdaya bile gitmem şimdi çok utanırım büyük büyük ihtimalle.:17: Ve korunması gereken bir bölge olduğundan, hem hijyenik, hem ekonomik, özellikle de güleryüzlü ve insanı rahatlatan, biraz olsun utanmasını azaltan sevimli insanların olduğu merkez önerileri istiyorum sizden. Lütfen bu benim için çok önemli :2:

Merkezler Kızılay'da olursa evime yakınlığı bakımından çok çok iyi olur. Açıkçası taa Etimesgutlara falan gitmek pek işime gelmiyor :19:
Merkez adlarını özel mesajla konuşabiliriz yada yorumla yerlerini tarif edebilirsiniz, isim vermek yasak ya.. :/

Çoook teşekkür ederim şimdiden. Kılsız günler! :54:

Back