• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ankara'da Gelinlikçi Tavsiyesi

arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımın DAİ MODAEVİNDEN aldık,muhteşem bir ilgi var, tasarımcılar sizin istediğinizi şak die çıkarıyorlar karşınıza, randevulu çalışıyorlar tüm gelinlerle ayrı ayrı ilgileniyorlar,hem buradan sadece gelinlik alıp çıkmıyorsunuz, gelin danışmanları dai gelinlik müşterilerine ücretsiz danışmanlık da veriyor,makyaj kuaför fotoğarafçı kısaca aklınıza ne geliyorsa sizin için buluyorlar biz burda kendimizi çok acaip özel hissettik bence muhakkak gidin :90:
numarası 446 50 28 bence bi gidip görşün randevusuz gitmeyin araya sıkışmayın

ben ankaradayım ama eskişehire de gidebilirim almak için. Bir şeyi beğenmezsem beğenemiyorum içime sinmiyor bu konuda biraz sorunlu olduğum için diktirmek tehlikeli geliyor hazır deneyeceğim. Kira mı satın alma mı henüz karar veremedim. Çok pahalıya gelmesin istiyorum 1000TL gibi düşünüyorum

Aysira'da denedim, giydiğim gelinlik 1300 liraydı. ama daha hesaplı olanları kesin vardır. ama çok kalabalık oluyor mutlaka randevu al. Bu arada ben çok memnunum gelinlikçimden, tam hayalimdeki şeyi dikiyorlar, üstelik çok hızlılar. nikah haziranda, bunlar iki haftaya bitirecek dikişi:)))

Ben de Ankara'da pronovias, Akay, Moe ve Pierre Cardin'e gittim. Ugun fiyatlı gelinlikler Moe de var. Demetrios gurubun alt markalarını satıyorlar. 2000-3000 Tl. arası güzel gelinlikler var. Ama Akay ve Pronoviasın kumaşları kadar güzel deiller. çok para vermeyim, diktirmeyim derseniz bakabilirsiniz. İlgi de gayet güzel. Pierre Cardinde 3000-3500 tl arasındaydı baktığım modeller. ama çalışanları sevmedim, o yüzden aysiraya da hiç girmedim:-( akay ve pronoviasta da çalışanlar gayet ilgiliydi. Akay daha ekonomik tabii, peşinde fiyatlar 2500 lere inebiliyor. ancak kumaşlar çok güzel. pronoviasın kalitesini tartışmaya gerek yok zaten.

gerçekten de bu güler cer gelinlik istenilen modelin aynısını dikiyor.hatta öyle bir web sayfalarıda var dikişlerinin resinlerini çekip koymuşlar biz çok memnun kaldık . tavsiye ederiz

canım ankara kızılay and carsısında elma gelınlık var suan kı fıyatlar 1.400 den baslıyor fakat yardımcı oluyorlar .. pronovıansdan daha da ıyı dıkımlerı.. fıyat konusunda dantelı kumasları ıscılıklerı cok ıyı ...

Kizlar tesettür gelinlik diktiren ve memnun kalan varmi?
Hangi modaevine ve fiyatinida yazarsaniz cok sevinirim

Kızlar lütfen yardım edin. Aklımda iki model var bu iki modeli birleştirip gelinlik diktireceğim. Ankarada bulamazsam İstanbulda gitmek zorunda kalacağım. Ankarada birebir istediği modeli diktiren var mı?

Back