Kızlar Bu gelinlik işi iyice çığrından çıkmış durumda. Gezmediğim yer kalmadı gibi birşey. Annem hazır alma diktirmek daha güzel diyor. Benimse aklımda hep hazır almak vardı, şimdi nereye diktirsem telaşı içindeyim. Hatta girdiğim dükkanlardan tam anlaşmak üzereyken bir panikle kaçıyorum. Ya kötü olursa diye. Sonunda içimize sinen bi yer bulduk gibiiiii ama nette de hakkında hiçbir yorum göremedim. Belki aranızdan bilenler çıkar Beyhan gelinlik moda evi Ankarada. :13:
Kimler gelinliğini moda evlerine diktirdi ya da etrafınızda fikri olan var mı? yardımcı olursanız çok seviniriiiiim...
Merhaba,
Ben gelinliğimi yine buradaki arkadaşların önerdiği HRB ELEGANT gelinliğe diktiriyorum. Aklımda en ufak bir şüphe olmadı, provalard da hiç sorun yaşamadım. İzmir Caddesinde Ülkealan Pasajının üst katı, bir bak bence.
Hatun moda var kızılayda sıhhıyeden kızılaya doğru giderken solda gelinlikçilerin bulunduğu bi bina var adını bilmiyorum ama solda görürsünüz mutlaka. manken Ayşe Hatun Önal ın tükanı kızkardeşimin gelindiğini orda diktirdik. çok da iyiler güzel de ilgilendiler. hem hoş sohbetler hem de sonuç çok güzeldi tavsiye ederim