- 8 Mart 2012
- 689
- 398
- 303
- Konu Sahibi just_married
-
öncelikle hayırlı olsun
ben gelinliğimi "dai moda evin"nde diktirmiştim. derin v yakalı omuzdan gelen bir model istediğim için hazır bulamamıştım ancak bulabilirseniz hazır almanızı öneririm. dai modaevinde de hazır modelelr ver. Ayrıca tunalıda diva moda evi var, orada da çok güzel gelinlikler vardı. Fikir olsun diye, aysiraya da bakın... hatta gezebildiğiniz kadar gelinlikçi gezin ve deneyebildiğiniz kadar model deneyin. hangisi içinize siner belli olmaz
ben aynura da gitmiştim,divayada gitmiştim.Aynur biraz ilgisiz ,çok kendini begenmiş gibi gelmişti bana gittiğimde doğru dürüst ilgilenmediler,başka bir güne randevu verdiler.Sonra gıcık oldum hareketlerine iptal ettirdim randevuyu.Diva bana daha sıcak bir yer gibi göründü.Gelinliklerde fena değildi.Gittiğimde bir gelinin provası vardı benim tarzımda bir gelinlik değildi biraz abrtılı bişeydi ama kıza yakışmıştı hoş duruyordu gelinlik.
canım bendesuan and carsısında dıktırıyorum cok ılgılenıyolar ve bu ısten cok anlıyorlar tavsıye ederım ılgılenırsen burdan cevap yaz benım adımı soylersen guzellık yaparlar IŞILTI GELINLIK adı canım
canım bendesuan and carsısında dıktırıyorum cok ılgılenıyolar ve bu ısten cok anlıyorlar tavsıye ederım ılgılenırsen burdan cevap yaz benım adımı soylersen guzellık yaparlar IŞILTI GELINLIK adı canım
Bende IŞILTI GELİNLİĞE diktiriyorum. İnşallah güzel olur yaa, 19 mayısta son provam var, 26 mayısta teslim alcam. Ama gerçekten çok ilgileniyorlar.
hadı yaaa aaaa ne guzel hangı modelı dıktırıyosun cok merak ettım ordakı ablayla abı cok seker dımı cok candan
sanırım kararımı vermek üzereyim. Hüsniye modaevi ve Henna arasında kaldım. Seçimim ne olursa olsun 2 gelinlikçi de iyiler bana göre Ankaralı gelinlere tavsiye ederim
ooo saol canım bi bakayım şikayetlere..canım ben ne divada ne de aynurdan fiyat aldım,ama sanırım divadaki gelinliklerin fiyatı daha fazlaydı etiketlerinde ama tam hatırlamıyorum.Bende ilk hennadan almayı düşünüyordum ama şikayet var.com da ankara henna ve aysira için yazılanları görünce biraz çekindim.hüsniye ve henna arasında kaldıysan bence hüsniyeyi seç en azından sana dikilecek,ellerinde olanı tadilat etmeyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?