Gelinlik Modelleri Ankara'da Gelinlik Moda Evi Öneriniz?

just_married

Gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
689
398
303
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay sonra düğünüm var ve ben henüz gelinliği halledemedim. Ankara'da bildiğiniz güvendiğiniz hem güzel hem de bütçeyi çok aşmayacak şekilde dikim yapabilecek bir gelinlikçi önerebilir misiniz?

öncelikle hayırlı olsun
ben gelinliğimi "dai moda evin"nde diktirmiştim. derin v yakalı omuzdan gelen bir model istediğim için hazır bulamamıştım ancak bulabilirseniz hazır almanızı öneririm. dai modaevinde de hazır modelelr ver. Ayrıca tunalıda diva moda evi var, orada da çok güzel gelinlikler vardı. Fikir olsun diye, aysiraya da bakın... hatta gezebildiğiniz kadar gelinlikçi gezin ve deneyebildiğiniz kadar model deneyin. hangisi içinize siner belli olmaz

Teşekkür ederim :)) valla diktirsem mi hazır mı alsam ona bile karar vermedim. Kafamda bir model var ve o modeli bulabilirsem ne ala yok bulamazsam diktirmek istiyorum :)

Ben And Çarşısı'ndaki show gelinlikte diktiriyorum.Kardeşiminkini de orda diktirmiştik.Fiyatlarıda uygun gibi,ben herşey dahil 1500 liraya diktiriyorum.Ödeme konusunda da sizi hiç sıkmıyorlar.Provalara gelirken o gün yanımızda ne varsa onu ödüyoruz.Çok anlayışlılar o konuda.Ayakkabımı da hemen yanındaki gamze kunduraya yaptırdım.İstersem daha sonra siyaha boyayacaklar:)
Benim diktirdiğim model elianna moore el1122 modeli.Tek farkı,etegin en üst katmanındaki büzüştürme tül yok.hayal tüller direk iniyor:)birde arkasına fiyonk yaptırıyorum.Takılıp,çıkabilen..

ben de diva dai aynur aysira ya gittim. aysira hazır olduğu için istemiyorum benim hayalimdekini yansıtmam gerek. Ama dikiş olarak hangisi daha iyidir bi fikir verebilen olursa sevinirim.

ben aynura da gitmiştim,divayada gitmiştim.Aynur biraz ilgisiz ,çok kendini begenmiş gibi gelmişti bana gittiğimde doğru dürüst ilgilenmediler,başka bir güne randevu verdiler.Sonra gıcık oldum hareketlerine iptal ettirdim randevuyu.Diva bana daha sıcak bir yer gibi göründü.Gelinliklerde fena değildi.Gittiğimde bir gelinin provası vardı benim tarzımda bir gelinlik değildi biraz abrtılı bişeydi ama kıza yakışmıştı hoş duruyordu gelinlik.

Diva 3bin dedi beğendiğim gelinliğe aynur ise 2500 dedi. sen fiyat aldın mı canım? diva pahalı gibi geldi ama bilemedim dikimi ii midir hiç de anlamam bu konulardan

Ankara ulus-çıkrıkçılar yokusunda binlerce gelinlik modelleri var canım. Bence oraya git bütce hesaplı olsn ama gelinligimde güzel olsun diyorsan.. bende gidicem kısa zamanda

canım bendesuan and carsısında dıktırıyorum cok ılgılenıyolar ve bu ısten cok anlıyorlar tavsıye ederım ılgılenırsen burdan cevap yaz benım adımı soylersen guzellık yaparlar IŞILTI GELINLIK adı canım

canım ulusta şahane gelinlikleri 750 800e dikiyorlar hadi ben 1e diktiriyim en cok begendigimi. Bütceme göre alcam yani. yinede bakarımm

sanırım kararımı vermek üzereyim. Hüsniye modaevi ve Henna arasında kaldım. Seçimim ne olursa olsun 2 gelinlikçi de iyiler bana göre Ankaralı gelinlere tavsiye ederim

Bende IŞILTI GELİNLİĞE diktiriyorum. İnşallah güzel olur yaa, 19 mayısta son provam var, 26 mayısta teslim alcam. Ama gerçekten çok ilgileniyorlar.

Bende IŞILTI GELİNLİĞE diktiriyorum. İnşallah güzel olur yaa, 19 mayısta son provam var, 26 mayısta teslim alcam. Ama gerçekten çok ilgileniyorlar.

hadı yaaa aaaa ne guzel hangı modelı dıktırıyosun cok merak ettım ordakı ablayla abı cok seker dımı cok candan

hadı yaaa aaaa ne guzel hangı modelı dıktırıyosun cok merak ettım ordakı ablayla abı cok seker dımı cok candan

Alcanar modeli tarif ettim ama bakalım inşallah olur, etek ucunada dantel olcak benim.

Sedat abiyi diyosun çok candan yaa:) Benim arkadşım orda diktirdi çok güzeldi gelinliği drapesi felan çok hoştu, bende fazla gezmedim hatta sadece orda gelinlik denedim ve kararımı verdim:)

sanırım kararımı vermek üzereyim. Hüsniye modaevi ve Henna arasında kaldım. Seçimim ne olursa olsun 2 gelinlikçi de iyiler bana göre Ankaralı gelinlere tavsiye ederim

canım ben ne divada ne de aynurdan fiyat aldım,ama sanırım divadaki gelinliklerin fiyatı daha fazlaydı etiketlerinde ama tam hatırlamıyorum.Bende ilk hennadan almayı düşünüyordum ama şikayet var.com da ankara henna ve aysira için yazılanları görünce biraz çekindim.hüsniye ve henna arasında kaldıysan bence hüsniyeyi seç en azından sana dikilecek,ellerinde olanı tadilat etmeyecekler

canım özel mesaj atamadım. sen de atamazsın bana büyük ihtimalle. ama ben merak ettim seni. eğer nicikin gerçek isimnse hangi fatma. aklıma biri geliyor ama emin olmamadım. ne yaptın karar verdin mi gelinlik işlerine. ben çok çabuk karar vermiştim. denediğim ilk gelinlikçideki ilk gelinliği aldım ve çıktım :) senin de işin rast gider istediğin gibi bir gelinlik bulursun inş.

Kesinlikle TUTKU gelinlikten müzeyyen hanımla görüşün derim. kaç tane arkadaşımı yolladım hepsi memnun kaldı. kendisi çok dobra kadındır. fiyatı abartmaz kullandığı malzemeye göre fiyatı neyse odur. size yakışmayacak modeli seçerseniz eğilip bükülmeden direkt söyler. iletişim bilgileri aşağıda umarım işinize yarar. hayırlı olsun şimdiden
ATATÜRK BULVARI 67/131 BÜYÜKÇARŞI 1.KAT KIZILAY-ANKARA
ATÖLYE: ATATÜRK BULVARI 69/209 AND İŞ HANI 5.KAT KIZILAY-ANKARA
TEL: 0312 432 10 77 • CEP: 0532 789 20 45
E-mail: tutkugelinlik@hotmail.com

ooo saol canım bi bakayım şikayetlere..

arkadaşlar merhaba
ben ankara and çarşısındaki BEYHANgelinliğe gittim. bir model beğendim ve dikilmeye başlandı. beşinci provada bile hala çekiştirerek ölçüler alındı. sonuç kabus. tamam dedim denediğim teşhir gelinliğin sırt ölçüsünü alın olsun bitsin dedim. 3 prova da ona gittim. gelinlik gittikçe daha beter bir hal aldı. kol altları bol bel boşluğu pot vs. gelinliği almadım ama işçilik parası ödedim. sakın gitmeyin terzi berbat...

ablam evleneceği için yine and çarşısında EVA gelinliğe sipariş vermiş ve 600tl kaparo ödemiş. ama ayrıldılar kaparoyu almaya gittik hiçbirşey vermedi kadın. neymiş kişiye özel dikilmiş. yalan. ben gördüm. yine mankene uygun dikiyorlar ki belinize güzel otrsun diye. asıl iş arkadan ölçü alıp dikmede. siz siz olun kaparo vermeyin. gelinlik hüsranla sonuçlanırsa yanmayın

ben gelinliğimi büyük çarşıdan aldım. adını hatırlamıyorum ortadaki dükkanlardan biriydi. sahibi trabzonlu çok sıcak bir kadın. duvağımı tam tur güpür yaptı ve hediye etti(meğer yarım tur olurmuş). neyse tabi düğünüme 4-5 gün kalmıştı. vitrinden beğendim bu olsun dedim ve terzi mükemmel bir ölçü aldı. tek seferde gelinliğim bitmişti. ve herkes hayran kaldı. ki benim gibi 44 beden birine 38 beden bir gelinliği uydurdular. cuk diye oturdu. dediğim gibi asıl iş arka ölçüde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…