benim kuzenim gitmişti oraya hiç memnun kalmamış
bu arada makyajdan memnun kalmamış, saçı bilmiyorum
aa ciddi misin çok şaşırdım :) demek ki karşısına iyi bir eleman denk gelmemiş, benim ablam, kuzenim hepsi çok menun kaldılar hatta bende orada yaptırmayı düşünüyorum ama doğrudur :)
Slm Miyanse ve Patbir,
Öncelikle Miyanse Paris kuaförden saç için kimi öneriyorsunuz? Ayrıca saç yaptırlanlar önceden prova yaptırmışlar mı?
Patbir; kuzenin Paris kuaförde saçını kime yaptırdığı ve begenmediğini ögrenebilir misin?
Ben de hala kafamda netleştiremedim kızlar. Bazı kuaförler prova yapmak istemiyor. Siz olsanız provasız direk düğün günü gidip saç yaptırmayı kuaförün iyi oldugunu düşünseniz de kabul eder misin?
Artık bir kuaför ayarlamam lazım vakit çok daraldı(
cnm ben 2. mesajımda makyajdan memnun kalmamış, saçı bilmiyorum yazmıştım...
Ben de sevilay hanımla anlaştım makyaj konusunda. saç için de hilton otelin kuaförü ile görüştürdü beni ve anlaştık. inşallah iyi olur, bana öyle olacak gibi geliyo
süper ayarlamışsın ikisinide:)) kuaför ücreti nedir acaba? bir de kuaförde sadece senin saçın yapılacak değil mi?
pembeli çok sevindim ben de sevilay hanım ve murat bey kombinasyonu ile hazırlanıcam o güne
bu arada bugün cilt bakımına gidiyorum sevilay hanıma, kullandığım tüm kremleri görmek istedi doldurdum bi poşete
hadi bakalım:)) Bana da düğünden bi gün önce cilt bakımı yapılcak, cildimde pek bi şey yok şimdilik ama o zamana stresten ne olur bilemiyorum:)
Ben saçımızın da makyajımızın da güzel olacağına inanıyorum, inşallah iyi tercihler yapmışızdır:)
canım şimdiden kendinde haftada bir mini cilt bakımı yap duşta falan, birçok internet sitesi öneriyor düğünden bir kaç ay önce bakıma başlamayı:) ben haftada bir peeling ve kil maskesi uyguluyorum...günlükte tonikle silip nemlendiriyorum.
benim cildimde deri altı sivilcemsi şeyler var böyle pütürcük mü diyim ne diyim anlatabilmişimdir umarım, alerjik olabilir dedi sevilay hanım bugün detaylıca bakıcak, belki kullandığım bi ürünün içeriğine alerjik tepki veriyorum ve farkında değilim, ilk kez profesyonel ellere emanet edicem kendimi
Emanet et bakalım canım sonucu bize de bildir merak ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?