muhtemelen hilton otelinin kuaförleri, ama emin değilim mekan hilton otelinin karşısındaymış ona binayen yazıyorum bunu
sezar sak? o da aklımda
evet bakalım düğünden sonra mail atarım size:) bu arada sevilay hn.ında eklenen 2 resim güzelmiş, yani ilk resim koyu bir makyaj ama güzel mesela, belli fondoten falan kaliteli duruyor. Başakta bunu göremedim pek. Rakamlar çok yüksek ama işte o gün zaten herkes soyuyor bizi, gelinlik, kuaför, makyaj, fotoğraf...bir de ben ucuz etin yahnisini denedim olmadı işte:)) 365 avm deki tekin acardaki ilhan a da prova yaptırın bence, 300 tl istiyordu kuaföre gelirse, sevilay hn. yapıyorsa prova ona yaptırın, başak a gidin, deneyimleyerek kıyaslayarak karar verin derim. Ne güzel ankaradasınız şansınız var.
450 cnm :)))) herkesin fiyatlar bu civarda sanırsam
kuaföremi gelicek sezar bey?
sevilay hanımın öyle bi durumu yok sanırım
Ben mailde sormuştum gelebilirim kuaföre de dedi bana canım.
Şimdi de birlikte çalıştığı bir kuaför var mı diye sordum ama daha cevap gelmedi
Sevilay Hanımın faceteki gelin makyajlarına falan baktım gerçekten çok hoşuma gitti. Ben de bir gaza gelip 400 tl biriktirip ona mı yaptırsam ki makyajımı :)
vızır vızır çalışıyoruz valla :))
bende haftasonu sevilay hanımın stüdyosuna ve başak kuaföre gidicem
Ben mailde sormuştum gelebilirim kuaföre de dedi bana canım.
Şimdi de birlikte çalıştığı bir kuaför var mı diye sordum ama daha cevap gelmedi
ay sorma bende gün paramı vercem gibi
cnm kuaföre gelirse makyaj fiyatı artıyordu, birlikte çalıştığı kuaför var ama o da pahalıydı 500 müydü ne
Bi yandan diyorum ki çok para ama bi yandan da diyorum ki bu bi kere olan bi şey oldu mu tam olsun :) Bakalım neye karar vericez :)
saç hadi bir nebze, bozup yaptırırsın tekrar tekrar...ama makyaj riskli...bana ucuza yapan düğün yerinin anlaşmalı olduğu kabus makyajda kullanılan malzemeden gözüme kaçtı ve kan oturdu gözüme zaten lens kullanıyorum hassas olunmalı...düşünsenize düğün günüm olsa, foto çekimlerinde falan bir gözüm kıpkırmızı olacaktı. Evet içim acıyor o paraya ama sonra ayakkabıya harcadığım parayı düşünüyorum ve aman değer diyorum:)))
saç makyaj çok önemli, o gün dış çekim fotoğraflarıda olcak bizim, kendime bakıpta burun kıvırmak istemem o resimler bi ömür saklanacak neticede
saç makyaj çok önemli, o gün dış çekim fotoğraflarıda olcak bizim, kendime bakıpta burun kıvırmak istemem o resimler bi ömür saklanacak neticede
patbir sen şimdi başak kuaförün makyajını beğenmedin mi sevilay hanımı (resimlerini paylaştığım) dahamı kaliteli buldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?