Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorumAnkara genoks firması var bu konuda oldukça iyiler ben ilk hamileliğimde onlara yaptırdım yine onlara yaptiricam yarın bence arastir
Evet araştırdım ve bende gördüm çok fazla şikayet vardiGenoksla ilgili çok sikayet var sikayet sitesinde
Benim doktorumda bir yer önerdi ama hiç bilgi yok internette" Eurofins clinical diagnostics "diye bir yerİntergende yaptirdik biz
Genoksun sikayetlerine bakin. Ciddi sıkıntılı bi firma. Onun dışında Düzen lab 1 kere kan alıyor.Merhaba arkadaşlar
İkili tarama testim yüksek riski cikti
Risk oranı 1/50
Ankara'da fetal DNA testi yaptıran var mı acaba?
Yaptirdiysa nereye ve ne kadara yaptırdı?
Eurofins baya iyi bi yer benim esimin kuzeni ense kalinligi suphesiyle oraya yaptırdı, fransaya gidiyor orada yapiliyor test. Bence doktorunuzun önerisine kulak verebilirsinizBenim doktorumda bir yer önerdi ama hiç bilgi yok internette" Eurofins clinical diagnostics "diye bir yer
Acaba amniyosentez ne zaman çıkıyor.bizim 2 hafta olduGenoksun sikayetlerine bakin. Ciddi sıkıntılı bi firma. Onun dışında Düzen lab 1 kere kan alıyor.
Ben ocak ayinda intergende yaptırdım. En genis panel 10.500TL. 1 haftada sonuçlandi. Fetal fraksiyonun dusuk çıkması durumunda 3 kere kan aliyorlar. Genetik danismanlik cvs ve amniyosentez degerlendirmesi ucretsiz.
Ben yaptırmadim duyduguma gore on sonuc bir kac gun icinde kesin sonuc 1 aydaAcaba amniyosentez ne zaman çıkıyor.bizim 2 hafta oldu
Bize ön sonuç ta çıkmadı intergendeBen yaptırmadim duyduguma gore on sonuc bir kac gun icinde kesin sonuc 1 ayda
Intergen amniyosentez yapmiyor yaptirip numuneyi goturup inceletiyorsunuz dediler bize dogru degil mi? Ne kadar surede cikar dediler?Bize ön sonuç ta çıkmadı intergende
Benim doktorum yaptı numuneyi anlaraya intergene yolladık 2 hafta dediler ama yalan ön sonuç bile yokIntergen amniyosentez yapmiyor yaptirip numuneyi goturup inceletiyorsunuz dediler bize dogru degil mi? Ne kadar surede cikar dediler
Bence bugun yarin cikar. Ankarada olanlarin işlemleri daha hizli cikiyor galiba. Ben ankaradaydim fetal dna testim 1 haftada cikti. Antalyadan gonderen arkadasimin 2 hafta sürdü.Benim doktorum yaptı numuneyi anlaraya intergene yolladık 2 hafta dediler ama yalan ön sonuç bile yok
Fetal erken çıkıyor canım 7 8 günde doğrudurBence bugun yarin cikar. Ankarada olanlarin işlemleri daha hizli cikiyor galiba. Ben ankaradaydim fetal dna testim 1 haftada cikti. Antalyadan gonderen arkadasimin 2 hafta sürdü.
Telefon numarasi varmi acabaİntergene yaptırdım bende nisan ayında. Bilgilendirmeleri ,sonuçlanma hızı, ilgileri çok iyiydi. Memnun kaldık
Yok hayır ben Ankara Tüp Bebek aracılığı ile yaptırdımTelefon numarasi varmi acaba