Ben ünal beyi düşünyorum aslında ama iki doktorla da görüşmek isterim. ikisde baksın incelesin hangisi sıcak gelir ona gidip olacağım inşallah. ıkisindede bir şikayet yok ortada, sonucunda ikisi de işinin ehli. bundan sonrası içime sinmesine kalmış. Umarım görüşmelerden sonrada içimde bir ukte falan kalmaz. Tam yerlerini öğrenip aslında bir randevu almak lazım. Keşke ankarada olsam şan daha kolay olurdu.
benim kızım 3 hafta önce ünal şahine oldu.......fazla şişmedi ama yinede biraz var....biz çok memnunuz.....albümde resimler var....ödemler inince yine resim koymayı düşünüyoruz....küçüçük bir burnu oldu...burnuda çok eğrilik vardı..şimdi elinden aynayı düşürmüyor.yinede karar senin...doktorda çok iyi....
konu bayagı eskı ama yınede cevap vereyım. ankarayıldırım beyazıt egıtım ve arastırma hastanesınde dr.sebat karamürsel var.gerçekten mükemmel bır ınsan ve harıka bır doktor.şiddetle tavsıye ederım..:)
Bende bu doktoru düşünüyorum ama biraz bilgilendirirsen çok sevinirim. Burnundan memnun musun? Herhangi bir rahatsızlık yaşadın mı?Şekli, doktorun ilgi alakası, beklentilerini karşılaması vs. bunlar hakkında biraz daha ayrıntı verirsen çok sevinirim..