bnde 5bucuk ay önce oldum amelıyat bunla ılgılı topıcde acmıştım oraya bırcok olumlu msjlar gönderenlerde oldu ve olmusuz hıc bı şey duymadım.. ki bu çok önemlıı bişee.. ankarada nebil bozdoğana oldum ve cok doğal tam ıstedığım gıbı amelıyat oldugum kesınlklee bellı değil yanı bn estetıklıyım dıe bağırmıo.. bn en cok bunu ıstıodum dr.da buna cok önem verdı saolsun..okadar rahat foto cekınıorum ve okadar rahat ınsanlarla konusuorumkı bu bırcok kişi ıcın kucuk ve komık detaylar ama bnım hayatımı cok etkılıoduu..
ama amelıyat olupda estetık oldugu bellı olan okadar cok varkı kucucuk aşırı kavıslı ve yuzune başka bı cısım yapıştırmışlar gibi olanlarr varr.. bnce ii araştırın.. ve ne istediğinizi belirtin dr.a bırakmayın ve bu forumda cok ii denılen bazı dr.lar var ama cok kötü örnekleride var tekrar amelıyat olmayı düşünenlerde oluoo bu nedenle.. sana tavsıyem yaşın daha 18 oldugu için bnce bıas daa sabret ve bekle en azından 20 -21 yaşı cok daha uygun bncee..
sedans'a tamamen katılıyorum, bende 6 ay önce Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum, KK'deki yorumlardan sonra görüşmeye gittiğim gün karar vermiştim. estetik olduğunu kimse anlamıyor. Bilgisayarda yaptığı tasarımın aynısı oldu burnum, ameliyat öncesi ve sonrası da çok iyi geçti. Doktorun hastayı dinlemesi, sabırlı olması ve güven vermesi benim için çok önemliydi, bunlarıda Nebil bey'de buldum.