Ankarada Estetik Cerrahı

bnde 5bucuk ay önce oldum amelıyat bunla ılgılı topıcde acmıştım oraya bırcok olumlu msjlar gönderenlerde oldu ve olmusuz hıc bı şey duymadım.. ki bu çok önemlıı bişee.. ankarada nebil bozdoğana oldum ve cok doğal tam ıstedığım gıbı amelıyat oldugum kesınlklee bellı değil yanı bn estetıklıyım dıe bağırmıo.. bn en cok bunu ıstıodum dr.da buna cok önem verdı saolsun..okadar rahat foto cekınıorum ve okadar rahat ınsanlarla konusuorumkı bu bırcok kişi ıcın kucuk ve komık detaylar ama bnım hayatımı cok etkılıoduu..
ama amelıyat olupda estetık oldugu bellı olan okadar cok varkı kucucuk aşırı kavıslı ve yuzune başka bı cısım yapıştırmışlar gibi olanlarr varr.. bnce ii araştırın.. ve ne istediğinizi belirtin dr.a bırakmayın ve bu forumda cok ii denılen bazı dr.lar var ama cok kötü örnekleride var tekrar amelıyat olmayı düşünenlerde oluoo bu nedenle.. sana tavsıyem yaşın daha 18 oldugu için bnce bıas daa sabret ve bekle en azından 20 -21 yaşı cok daha uygun bncee..

sedans'a tamamen katılıyorum, bende 6 ay önce Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum, KK'deki yorumlardan sonra görüşmeye gittiğim gün karar vermiştim. estetik olduğunu kimse anlamıyor. Bilgisayarda yaptığı tasarımın aynısı oldu burnum, ameliyat öncesi ve sonrası da çok iyi geçti. Doktorun hastayı dinlemesi, sabırlı olması ve güven vermesi benim için çok önemliydi, bunlarıda Nebil bey'de buldum.

kesinlıkleee nebil bozdoğan.. burda sedans'ın resımlerını gordukten sora kesın kararımı verdım bndee.. valla yine sööyylıcem çok hoş bi yüzün var sedans ve burun estetıgıde güzelliğine güzellik katmış.. bazıları estetık oldugu bellı olsun dıyorlar ama bnde doğallıktan yanayım..

Merhaba,

Bende Ankara'da burnuma estetik yaptırdım birkaç sene evvel,Op.Dr.Selim Çelebioğlu yaptı,o zamanlar Dışkapı Devlet hastanesinde klinik şefiydi hala öyle mi onu bilmiyorum.Tunalı hilmi cad. de özel muayenehanesinde oldum,çok da memnunum,ben ona sadece tanyeli gibi yapma sakın demiştim:) ben ne istiyosam bakar bakmaz söyledi,sonuç süper,estetik dediğimde genelde şaşırıyolar,içten kapalı dikiş,o yüzden de yanlarda öle dikiş izi yok,hiç de acı çekmedim,ne tampon çıkarırken ne başka bişeyde.aynı dr.a 2 arkadaşım da silikon yaptırdı,hatta ben burun yaptırırken arkadaşım aynı anda göğüslerini büyütttürdü,o da süper oldu,sonra da başka arkadaşımız yaptırdı,o da aynı.
burun ciddi bir durum,en ufak hatayı affetmiyor,ben şiddetle tavsiye ederim Selim Bey'i sizlere.
Sevgiler

merhaba ben 2 defa estetik ameliyatı oldum sanırım üçü de olucam ama cesaretim çok kırıldı oyun oldu bnm için her sene bir estetik operasyonu gibi
bana bu konuda yardımcı olursanız çok sewinirim

Ben de tercihimi Nebil Bey'den yana kullandım ve kesinlikle tavsiye ediyorum. karar vermeden önce yaklaşık 3 ay boyunca sürekli araştırdım, forumları tek tek okudum, resimlere baktım ve doktorlarla görüştüm. sonuçta Nebil Bey'de karar kıldım. sadece doğal ve güzel değil aynı zamanda sağlıklı bir burna sahip olmanı sağlıyor, ki bu çok önemli. sayesinde bandajlı halimle bile kendime güvenim ve beğenim tavan yaptı =)) etrafımdakiler de çok beğendi ki bu çok moral vericci bir durum gerçekten.

Ben ankarada Zuhtu Demir e ameliyat oldum, kendisinden cok memnun kaldim ama burnum biraz fazla dogal olmus, ben biraz daha kavisli istemistim. 6 ayi doldurduktan sonra yine doktor Zuhtu Demir e revizyon ameliyatimi olmayi dusunuyorum. Resimlerimi gormek istersen profilimdeki albumden gorebilirsin, eski burnumun da resmi var.
fazla doğal olmuş:1:çok tatlı yaa..

Burun konusunda önerebilceğim kişi Özerk Hocamızdır. Ben ona göğüslerimi yaptırdım ama 3 arkadaşımı çok güvendiğimden ve etik nosyonundan dolayı ona yolladım. İkisi burun biri meme ameliyatı oldu. Dördümüzde hiçbir sorun yaşamadık. :nazar:

Son düzenleme:
arzu bilir hanımm siz nelerden ameliyat oldunuzz......

bu doktoru her topikte ayrı bişey içn tavsiye etmişsiniz..

iyi bir doktorsa teşekürler amaa...

reklam ise insanları yanlış yönlendirmekk vicdani sırumluluk almak büyük yük olsa gerek..:51:

konu bayagı eskı ama yınede cevap vereyım. ankarayıldırım beyazıt egıtım ve arastırma hastanesınde dr.sebat karamürsel var.gerçekten mükemmel bır ınsan ve harıka bır doktor.şiddetle tavsıye ederım..:)

konu bayagı eskı ama yınede cevap vereyım. ankarayıldırım beyazıt egıtım ve arastırma hastanesınde dr.sebat karamürsel var.gerçekten mükemmel bır ınsan ve harıka bır doktor.şiddetle tavsıye ederım..:)

nasış yani ?? konuyu biraz daha açsan:) mesela sen ameliyat oldun mu ? ya da ameliyat olan bildiğin kaç kişi var.. bu konu benim için önemli:)

merhaba ben 2 defa estetik ameliyatı oldum sanırım üçü de olucam ama cesaretim çok kırıldı oyun oldu bnm için her sene bir estetik operasyonu gibi
bana bu konuda yardımcı olursanız çok sewinirim

çok eski yazmışşsın ama merak ettim , üçüncü ameliyatını oldun mu diye:)

vala devlet hastanesınde bedava yapsalar bıle olmam gerçı ben özelde 2 ay önce burun estetıgı oldum devlette olmamamın nedenı ise bı tanıdık benım tam devlette 3 kez burun estetıgı oldu ve memnun kalmadı kendı bana dedı benı deneme tahtası gıbı kullandılar dıye sonuçda devlet iyisını verır mı hiç :)

evet ya devlette resmen deneme tahtası olarak kullanılıyosun , ben bunu bizzat yaşadım nerden biliyosunuz diyceksinz local aneztesi ile oldum , konuşmaları hala hatırlarımm

reha yavuzerin yaptırğı bir burun estetik seminerinde en kötü burun estetiği seçilmiş.senin burnun güzel olduğu için gerçekten şanslısın.aslında zaten bu işde biraz şans işi.ama ben reha yavuzerin yaptığı birkaç burun gördüm gerçekten çok çok doğalllardı :(

tamamen şans meselesi:/

evet ya devlette resmen deneme tahtası olarak kullanılıyosun , ben bunu bizzat yaşadım nerden biliyosunuz diyceksinz local aneztesi ile oldum , konuşmaları hala hatırlarımm

cnm bence öle değil yani her devlet has. değildir bende 1 ay önce devlet hastanesinde oldum bnm nefes sorunumda vardı cok şükür iiym şu ann..inş zzamanla daha da ii olcacaktır..ya local anestezi ile bilidğim kadarıyla düzeltme falan yapıyorlarr cidden local olduysan cok şaşırdım 2-4 arası bir ameliyat genelde de...

nasış yani ?? konuyu biraz daha açsan:) mesela sen ameliyat oldun mu ? ya da ameliyat olan bildiğin kaç kişi var.. bu konu benim için önemli:)

benim için de :)

Back