bnde 5bucuk ay önce oldum amelıyat bunla ılgılı topıcde acmıştım oraya bırcok olumlu msjlar gönderenlerde oldu ve olmusuz hıc bı şey duymadım.. ki bu çok önemlıı bişee.. ankarada nebil bozdoğana oldum ve cok doğal tam ıstedığım gıbı amelıyat oldugum kesınlklee bellı değil yanı bn estetıklıyım dıe bağırmıo.. bn en cok bunu ıstıodum dr.da buna cok önem verdı saolsun..okadar rahat foto cekınıorum ve okadar rahat ınsanlarla konusuorumkı bu bırcok kişi ıcın kucuk ve komık detaylar ama bnım hayatımı cok etkılıoduu..
ama amelıyat olupda estetık oldugu bellı olan okadar cok varkı kucucuk aşırı kavıslı ve yuzune başka bı cısım yapıştırmışlar gibi olanlarr varr.. bnce ii araştırın.. ve ne istediğinizi belirtin dr.a bırakmayın ve bu forumda cok ii denılen bazı dr.lar var ama cok kötü örnekleride var tekrar amelıyat olmayı düşünenlerde oluoo bu nedenle.. sana tavsıyem yaşın daha 18 oldugu için bnce bıas daa sabret ve bekle en azından 20 -21 yaşı cok daha uygun bncee..
fazla doğal olmuşBen ankarada Zuhtu Demir e ameliyat oldum, kendisinden cok memnun kaldim ama burnum biraz fazla dogal olmus, ben biraz daha kavisli istemistim. 6 ayi doldurduktan sonra yine doktor Zuhtu Demir e revizyon ameliyatimi olmayi dusunuyorum. Resimlerimi gormek istersen profilimdeki albumden gorebilirsin, eski burnumun da resmi var.
konu bayagı eskı ama yınede cevap vereyım. ankarayıldırım beyazıt egıtım ve arastırma hastanesınde dr.sebat karamürsel var.gerçekten mükemmel bır ınsan ve harıka bır doktor.şiddetle tavsıye ederım..:)
çok zor bir estetik operasyon değil bu işlem , dolayısıyla bir çok estetik cerrah başarıyla bu ameliyatı gerçekleştirebilr.arkadaşlar eşim çenesindeki beni aldıracak. bu ameliyatı en iyi yapabilecek ismi öneririr misiniz bana?
merhaba ben 2 defa estetik ameliyatı oldum sanırım üçü de olucam ama cesaretim çok kırıldı oyun oldu bnm için her sene bir estetik operasyonu gibi
bana bu konuda yardımcı olursanız çok sewinirim
vala devlet hastanesınde bedava yapsalar bıle olmam gerçı ben özelde 2 ay önce burun estetıgı oldum devlette olmamamın nedenı ise bı tanıdık benım tam devlette 3 kez burun estetıgı oldu ve memnun kalmadı kendı bana dedı benı deneme tahtası gıbı kullandılar dıye sonuçda devlet iyisını verır mı hiç :)
reha yavuzerin yaptırğı bir burun estetik seminerinde en kötü burun estetiği seçilmiş.senin burnun güzel olduğu için gerçekten şanslısın.aslında zaten bu işde biraz şans işi.ama ben reha yavuzerin yaptığı birkaç burun gördüm gerçekten çok çok doğalllardı
evet ya devlette resmen deneme tahtası olarak kullanılıyosun , ben bunu bizzat yaşadım nerden biliyosunuz diyceksinz local aneztesi ile oldum , konuşmaları hala hatırlarımm
nasış yani ?? konuyu biraz daha açsan:) mesela sen ameliyat oldun mu ? ya da ameliyat olan bildiğin kaç kişi var.. bu konu benim için önemli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?