Ankarada Estetik Cerrahı

Betul0006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
13
0
36
Ankara
Biliyorum bununla ilgili özel açılmış bir konu var ama affınıza sığınarak buradan net cevaplar almak istiyorum.
Sizde biliyorsunuzki bu yol uzun ve uraşlı bir yol ve insanı ciddi anlamda yoran bir olay. Hani filmlerde olduğu gibi ol,bitti işte yeni sen falan olayı değil. ıyi bir doktor istiyorum doğal olarak ve mümkün olduğu kadar güzel yapmalı. Okudum buralarda çok çökme yaşayanlar, burnun kemer noktasında şişme sorunu yaşayanlar, 6 ay geçmesine karşın burunları hala tıkalı olanlar falan insanı bu işten neredeyse vaz geçirecek. Yani gece gece düşünün okulum olduğu halde yarın 1.5 saattir buradaki yorumları okuyorum. Daha önceden okuduklarımıda saymıyorum. Her neyse konuyu uzatmadan okuduklarımdan söyle bir liste yaptım;

Kesinlikle olmaz
Doç. Dr. C. Reha Yavuzer
Yücel Erk
Nebi
Orhan Murat Özdemir'
Mehmet KETENEYE

olur:
Uzm. Dr. Ünal Şahin
Serdar ÖZTÜRK

Bunlardan olmaz dediklerimden şikayetleri olanları gördüğümden. Özellikle Raha Yavuzer'i bayğı övüpte sonradan ortadan kaybolan kullanıcılar bile var.
Şimdi sorum hangisi veya tavsiyeniz var mı ?
Bunlardan Ünal Şahin favorim, arasam randevu falan alsam böyle uzun bir listesi falan varmı. Yani muayeneden sonra amaliyat tarihini çok mu ileriye veriyor.
Ve son olarak Ünal Bey bilgisayarda tasarım yapıyor mu?
Bir de o yanda dikiş izleri falan ne kadar belli, bunuda belirtir misiniz?

Cevaplar ıçin şimdiden teşekkürler.

Ek olarak Ankara'da amaliyat olupta resmini palaşmak isteyenler varsa çok mutlu olurum. Malum öncesinden canlı örnek görmek insani bayağı mutlu ediyor.

Son düzenleme:
canım bende ankarada yaşıyorum ve burun estetiği konusunda biraz takıntıyım o yüzden istanbulda ameliyat olacağımyerimseniben ankarada öyle çook ünlü doktor yok ünal şahini bende ii duydum sen yinede araştırmaya devam et.

Ya inan araştıracak durumum kalmadı. Ne yaparsan yap insanın içinde bir ukte kalıyor. ıstanbul'u bende düşündüm aslında orada kalacak yerim falan da var sorunda olmaz ama bunu yalnızca aile içinde tutmak istiyorum, her ne kadar mümkün olmasada. 5 senedir ciddi ciddi düşünüyorum ki yaşım 18 ve son 3 aydır ciddi adımlar atıp artık doktor araştırmaya başladım. ışin ters tarafı daha aileme söylemedim. Babam her konuda beni destekliyor ve geçen eve gittiğimde açılmaya çok kararlıydım ama olmadı. Şimdi 15 mayısa erteledim o açılma işini. Alıp karşıma babamı dertleri sıralayacağım. Bu iş olacak, senli ya da sensiz ama bu tek başıma olursa bu iş 24-25 yaşıma kadar uzar ve bu şekilde insan daha fazla dayanamıyor. Her aynaya baktığımda aynı burun. Uzun, yamuk ve kemerli. ıyice canımı sıkmaya başladı. Bu işi artık sonlandırmak istiyorum öyleki gidip doktorla görüşüp randevuyu alıp bu konuda ne kadar ciddi olduğumu da göstermek istiyorum aileme ama söyle bir durumumda var. Bizim ailede hiç böyle ameliyat olanda yok. Yani bizimkiler bu nedenle hayır de diyebilir, olay karışık ama ben onları düşünmeden önce doktoru belirlemeye çalışıyorum.
Bu arada "Serdar ÖZTÜRK" tende memnun olanlar çok. Mayıs'a kadar bu durumu çözüp Haziran'da amaliyat olup en azından üniversitenin ilk yılında şişliklerden az çok kurtulmuş olmak istiyorum.

ankarada zühtü beyden de memnun olan çok canım ve zühtü beyin yaptığı burunları görebilirsin çoğu arkadaş koymuslar albume.

Ben ankarada Zuhtu Demir e ameliyat oldum, kendisinden cok memnun kaldim ama burnum biraz fazla dogal olmus, ben biraz daha kavisli istemistim. 6 ayi doldurduktan sonra yine doktor Zuhtu Demir e revizyon ameliyatimi olmayi dusunuyorum. Resimlerimi gormek istersen profilimdeki albumden gorebilirsin, eski burnumun da resmi var.

valla betül benim yazmak isteyipte üşenip yazmadıklarımı yazmışsın inan 1 senedir bende burda sürekli işi gücü bırakıp doktor araştırması yapıyorum.tam zühtü demire karra vermişken en son yapılan arkadaşları gördüm ki;benim istediğim burunla alaksı yok ki arkadaşlar sanki hiç ameliyat olmamış gibi doğal ve kimsininki hakikaten kötü,ha içinde iyide var ama o kadar olsun dimi?şu sıralarda bende ünal beye yoğunlaştım ama her an ondanda vazgeçecem die korkar oldum.keşke benim imkanım olsada istanbulda ameliyat olabilsem,eğer imkanın varsa kesinlikle istanbulu düşün derim,bu arada ünal bey hakkında olumsuz birşey duyarsan lütfen K.K paylaş, yorum yazmamama rağmen forumdaki bütün yazıları hergün okuyup takip ediyorum,son kararım ünal bey ama yinede daha da çok araştırmak istiyorum.

Ben Zühtü Bey'e yaptırdım çok araştırdım ve memnunum bi çok kişi var ve hepimizin albümüne bakıp fikir edinebilirsin. Ayrıca bunun şehirle falanda pek alakası yok maalesef bak NEM kullanıcısının burnuna maşallahı var ve Malatya'da yaptırmış burunla ve birazda hastanın talebinin yapılabilirliği ile ilgili ee tabi bide Şanss ama Zühtü Bey'i şiddetle tavsiye ederim.

valla betül benim yazmak isteyipte üşenip yazmadıklarımı yazmışsın inan 1 senedir bende burda sürekli işi gücü bırakıp doktor araştırması yapıyorum.tam zühtü demire karra vermişken en son yapılan arkadaşları gördüm ki;benim istediğim burunla alaksı yok ki arkadaşlar sanki hiç ameliyat olmamış gibi doğal ve kimsininki hakikaten kötü,ha içinde iyide var ama o kadar olsun dimi?şu sıralarda bende ünal beye yoğunlaştım ama her an ondanda vazgeçecem die korkar oldum.keşke benim imkanım olsada istanbulda ameliyat olabilsem,eğer imkanın varsa kesinlikle istanbulu düşün derim,bu arada ünal bey hakkında olumsuz birşey duyarsan lütfen K.K paylaş, yorum yazmamama rağmen forumdaki bütün yazıları hergün okuyup takip ediyorum,son kararım ünal bey ama yinede daha da çok araştırmak istiyorum.
Evet, bencede fazla doğal. Ünal beyi düşünyorum bakalım neler olacak.
Elbette bir şikayeti olanı duyarsam buraya belirtirim ama şuana kadar hiç görmedim ve bende de aynı korku var. Fazla pinpirikli olmakta pek iyi değil sanırım.

vala devlet hastanesınde bedava yapsalar bıle olmam gerçı ben özelde 2 ay önce burun estetıgı oldum devlette olmamamın nedenı ise bı tanıdık benım tam devlette 3 kez burun estetıgı oldu ve memnun kalmadı kendı bana dedı benı deneme tahtası gıbı kullandılar dıye sonuçda devlet iyisını verır mı hiç :)

Valla umudum öyle ece, bir güven artışı olacak yönünde. Yani düşünmesi bile insanı yapmam dediği şeyleri yaparken hayal ettiriyor. Bir de gerçeği artık ne kadar özgüven artışı sağlar bilemiyorum. ınşallah işler yolunda giderde haziran temmuz gibi bende olmuş olurum.
Bu arada msjın için teşekkürler. 50 msj altındayım diye özel mesaj atamadım.

Ben ünal beyi düşünyorum aslında ama iki doktorla da görüşmek isterim. ikisde baksın incelesin hangisi sıcak gelir ona gidip olacağım inşallah. ıkisindede bir şikayet yok ortada, sonucunda ikisi de işinin ehli. bundan sonrası içime sinmesine kalmış. Umarım görüşmelerden sonrada içimde bir ukte falan kalmaz. Tam yerlerini öğrenip aslında bir randevu almak lazım. Keşke ankarada olsam şan daha kolay olurdu.

bnde 5bucuk ay önce oldum amelıyat bunla ılgılı topıcde acmıştım oraya bırcok olumlu msjlar gönderenlerde oldu ve olmusuz hıc bı şey duymadım.. ki bu çok önemlıı bişee.. ankarada nebil bozdoğana oldum ve cok doğal tam ıstedığım gıbı amelıyat oldugum kesınlklee bellı değil yanı bn estetıklıyım dıe bağırmıo.. bn en cok bunu ıstıodum dr.da buna cok önem verdı saolsun..okadar rahat foto cekınıorum ve okadar rahat ınsanlarla konusuorumkı bu bırcok kişi ıcın kucuk ve komık detaylar ama bnım hayatımı cok etkılıoduu..
ama amelıyat olupda estetık oldugu bellı olan okadar cok varkı kucucuk aşırı kavıslı ve yuzune başka bı cısım yapıştırmışlar gibi olanlarr varr.. bnce ii araştırın.. ve ne istediğinizi belirtin dr.a bırakmayın ve bu forumda cok ii denılen bazı dr.lar var ama cok kötü örnekleride var tekrar amelıyat olmayı düşünenlerde oluoo bu nedenle.. sana tavsıyem yaşın daha 18 oldugu için bnce bıas daa sabret ve bekle en azından 20 -21 yaşı cok daha uygun bncee..

birkaç hastaya bakarak karar vermenin yanlış olduğunu düşünüyorum. çünkü senin beklentinle onun beklentisi çok çok farklı olabilir. ben öle ben estetiğim diye bağıran bir burnum olmasını istemedim .istediğim doğallıktı. tam da istediğim gibi oldu. bir kişi bile burnun estetik mi diye sormadı. söylediğim de ise hayran kalıolar. ve ben Reha Yavuzere ameliyat oldum. ona ameliyat olup memnun olan hastalarının kaybolmasına gelince bu konuyla ilgili ben topic açmıştım ama şu an sebebinin burunları iyileşt,kten sonra insanların buraya eskisi kadar sık girmemeleri olduğunu düşünüyorum. Kendimden biliyorum. önceden her gün brdayken artık nerdyse hiç girmez oldum. bunları göz önünde bulundurmak lazım. ben kimseye şu doktora ameliyat ol demem ama kesinlikle olmaz denilen drların arasında bu kadar güzel ve doğal ( ki doğal burunu çok az dr yapar) burunlar ypan bir drun yer almasının haksızlık olduğunu düşünüyorum. umarım en doğru kararı verir, sonuçtan memnun kalırsın.....

reha yavuzerin yaptırğı bir burun estetik seminerinde en kötü burun estetiği seçilmiş.senin burnun güzel olduğu için gerçekten şanslısın.aslında zaten bu işde biraz şans işi.ama ben reha yavuzerin yaptığı birkaç burun gördüm gerçekten çok çok doğalllardı :(

arkadaşlar bende zühtü beye oldum 2 sene bitti olalı hem doğal hemde yüzüme yakışan bir burun yaptı bunun şehirle alakası gercekten yok şans meselesi bide yüzünüze en güzel oturuan burun yapması herkes elinde bu burundan istiyorum diye geliyor ama cok yanlış herkesin süratı bir değil her burun aynı olamaz ben onepte zühtü beyin yaptığı cok burun gördüm ünal beyinde yaptıklarını yakınen gördüm ama ben olsaydım zühtü beye olurdum yineee ayrıca daha yeni gögüs ve lipoda oldum cokta memnunum doktorumdan sizede tavsiye ederim içinize sinen doktoraa yaptırında derim

Back