A
aleyna.85
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi aleyna.85
aleyna.85 , ben maille sormuştum , meme ameliyatlarının yaklaşık maliyeti 4.500lira demişti.
indiriyorlar mı bilmiyorum ama hiç.
lalara seninki gerçekten çok ekonomik olmuş. yuvarlak olduğu için mi acaba. damla protezlerin fiyatı daha pahalı oluyor bildiğim kadarıyla..bana da soler misin cnm doktorunun adını?
Cok bolgeden ameliyat oldum, karin germe, yag aldirma ve gogus estetigi, iki dogumdan sarktigi icin diklestirme ve buyutme amaciyla. Dayimlarin cok iyi tanidigi bir doktor oldugu icin onunla gorusmeye gittim. Bana cok iyi davrandi, bir suru soru sordum, elimde yazilarla gittim. Kisa zaman icinde bana yardimci oldu. Zamanim cok kisitliydi. Tahliller icin hastanede birine gonderdi, o bayan bizi bir suru yerine goturdu hastanenin her bolumde tahliller ve kagit isleri cabuk halloldu. Kendisi kan sonuclarini aldi dr Birol bey, cok iyi ve ilgili bir doktor, ekibini hazirladi kisa zaman icinde ameliyatim oldu ve beni 24 saat ara ne sorun olursa hic onemli degil dedi. Arayinca cok ilgiliydi, aradigimda bakmadigi zamanlar hemen bes dakika icinde beni hemen aradi, kendi aradigi zamanlarda cok oldu, nasil oldugumu sormak icin. Goguslerim super oldu. Bana bastan durustce soyledi herseyi, biz dr lar ameliyati gerekeni yapariz ama bende sarkiklik oldugundan dolayi garanti veremem dedi yeniden sarkma olabilir, gogus ucundan asagi iz istemedigim icin, benim isteklerime gore uygulamis herseyi. Cok guzel gorunuyor goguslerim. Memnun olmazsan sorun degil cikarir ve gerekeni yapariz dedi, sadece hastane masraflarini odeyecegim o kadar. Ilk basta sislikten %30 buyuk duruyormus ve sonra normal gorunuyor. Benimki cok guzel aslinda agri falan hic cekmedim oyle. Ama biraz daha buyuk ve dik olmasini isterim. Doktorumla gorustum, alti ay bekleniyor. Ben yazin geri gidecegim kontrola ve liposaksin ve gogusunu toplarim duzeltirim dedi. Garantiside var yani. Benim icin cok onemli. Dayimlarin tanidigi icinde daha cok ilgilenmis olabilir, ama siddetle tavsiye ederim. Cok iyi ve ilgili bir doktor ama ne istedigini cok iyi anlatman lazim. Yabanci ulkelere gidip geliyor, her toplantiya katiliyor estetik ve plastik cerrahiyle baglantili olan ve gogus ameliyatlarinda uzman, Amerikaya gidip gelmis. Kendini hep gelistiriyor ve en onemlisi Turkiye Plastik Estetik Derneginin uzmanlarindan biri ve hastanede calisiyor. Diskapi Hastanesinde kendi odasi var yukarda. Siddetle tavsiye ederim. Sana basarilar dilerim.Merhaba kızlar
ankara'da doktor seçeneği çok olduğundan yer olarak da bana uygun olduğundan sizlerden ankara'da hesaplı ama iyi bir doktor ismi rica ediyorum,,,
aslında ben 6 ay önce ameliyat oldum ama tek göğsümde protezin yerleştirelemediği görüldü ve tekrar ameliyat gerekiyor ama ben doktoruma gitmek istemiyorum,
bu yüzden hesaplı olmasından yanayım yoksa yine aynı doktora gitmek durumunda kalacağım
üni. Doktorları daha hesaplı oluyor,özelde kampanyada falan olan var mı bildiğiniz?
Lütfen alternatif sunun bana, napim kızlar siz söyleyin,
bir de daha büyük slikon istiyorum aslında ben,doktoruma okadar dedim de kendi istediğini yaptıçocuk oyuncağı da değil ki bu yat kalk bıçak altına giremem ama şimdi durum nediyle tekrar ameliyata girmem gerektiğinden en azından büyüteyim de diyorum ama maddi anlamda zordayım
ne önerirsiniz bana?
ben doktorumu önerebilirim hem ucuz hem ağrısız