Ankara'da en hesaplının en iyisi doktora ihtiyacım var,yardım,

A

aleyna.85

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi aleyna.85
Merhaba kızlar
ankara'da doktor seçeneği çok olduğundan yer olarak da bana uygun olduğundan sizlerden ankara'da hesaplı ama iyi bir doktor ismi rica ediyorum,,,
aslında ben 6 ay önce ameliyat oldum ama tek göğsümde protezin yerleştirelemediği görüldü ve tekrar ameliyat gerekiyor ama ben doktoruma gitmek istemiyorum,
bu yüzden hesaplı olmasından yanayım yoksa yine aynı doktora gitmek durumunda kalacağım :KK43:
üni. Doktorları daha hesaplı oluyor,özelde kampanyada falan olan var mı bildiğiniz?
Lütfen alternatif sunun bana, napim kızlar siz söyleyin,
bir de daha büyük slikon istiyorum aslında ben,doktoruma okadar dedim de kendi istediğini yaptı:KK43: çocuk oyuncağı da değil ki bu yat kalk bıçak altına giremem ama şimdi durum nediyle tekrar ameliyata girmem gerektiğinden en azından büyüteyim de diyorum ama maddi anlamda zordayım:KK43:
ne önerirsiniz bana?

• Konu Sahibi aleyna.85
size kim ameliyat yaptı ve sol göğsünüzün yerleşmediğini nerden anladınız? ben ankarada 3000 tl ye yaptırdım

• Konu Sahibi aleyna.85
2 ay öncesinde bir gariplik olduğunu anlamaya başladım şeklen aslına bakarsan en başından beri o göğsüm zaman zaman ağrılıydı,diğer gösüm normal, başka bir doktora göründüm yaklaşık 1 ay öncesi kendisi dedi ,,
siz doktorunuzu önerir misiniz bana?
doktorun hastayla iletişimi de çok önemli benim için

• Konu Sahibi aleyna.85
aleyna hepimizi korkuttun şimdi yaa. benim de bi göğsüm daha ağrılı ve sıkıntılı genelde bir göğüs diğerine göre daha ağrılı olabilirmiş hatta şekil farklılığı da olabilirmiş diyorlar forumda, bende zamanla geçer diyorum. sen ameliyat olduğun doktora hiç göründün mü kabul ediyor mu yerleşmediğini?

• Konu Sahibi aleyna.85
canım korkma hemen, senin ne kadar oldu ki?
benim 6 ay oldu, basından beri bir göğsümde hiçbir ağrı hissetmezken diğeri zaman zaman ağrılı oluyordu korkuyordum ama normal diyorlardı, 2 ay öncesi baktım bir göğsüm kendini aşağıya bırakmaya başladı,slikon hissedilmemeye başladı diğer göğsüm olduğu gibi kaldı ve slikonun kenarlarını bile hissediyorum hala, ellediğimde bir tarafı hafif acıyor,
korkuyodum doktora gitmekten bir problem olduğundan emindim çünkü ama işte başka doktora gidince kendisi ''protez yerleştirelememiş,olduğu yerden de aymış doktorunuza gidip yeniden ameliyata girmeniz gerekiyor '' dedi,,,
kendi doktoruma görğnmedim daha , hiç gitmek de istemiyorum ona, ama maddi açıdan mecburum sanırım bilemiyorum,,,
275 cc kasüstü olmuştum

• Konu Sahibi aleyna.85
aleyna.85 , ben henüz ameliyat olmadım , ama alternatif sunun dediğin için aklımdaki ismi söyleyeyim sana , belki araştırırsın .
Gazi Üniversitesinden Doç . Dr. Sühan Ayhan . Meme cerrahisi özel ilgi alanıymış ; ayrıca meme cerrahisi dersi veriyormuş. tavsiye ediyorum.comdan ve kendi sayfasından bakmıştım.
Şu ana kadar hakkında duyduklarım da iyi şeylerdi . ben de kendisini düşünüyorum . ameliyat olmuş olsaydım daha net bilgi verebilirdim , ama şimdilik bu kadarına sahibim .

• Konu Sahibi aleyna.85
salı günü 2 doktora daha görüneceğim, gelişmelerden haberdar ederim canım,
iki doktor da aynı şeyi derse ameliyat benim için kaçınılmaz,
ama ben biliyorum ya kesin bir sorun var :KK43:

• Konu Sahibi aleyna.85
abcj peki ücretini biliyor musun canım, ben de bakacağım şimdi o doktora,,,
lalara ssenin doktorun kimdi canım?

evt tatlım aldım msjını, burdan da bir kez daha teşekkürler:KK66:

aleyna.85 , ben maille sormuştum , meme ameliyatlarının yaklaşık maliyeti 4.500lira demişti.
indiriyorlar mı bilmiyorum ama hiç.

lalara seninki gerçekten çok ekonomik olmuş. yuvarlak olduğu için mi acaba. damla protezlerin fiyatı daha pahalı oluyor bildiğim kadarıyla..bana da soler misin cnm doktorunun adını?

4500 olayına üsüldüm doğrusu, üni. hastahanesi die daha ucuz olur diye düşünüyordum benimki 3000 lerde olmuştu, senin dediğin doktoru da arastırmıştım içim ısınmaya başlamaıştı ama ikinci ameliyat olacağından bu ücret fazla bana,
kafam da karısık, biraz daha mı beklesem diyorum

lalara benim henüz 1 haftalık. ama biraz paranayo yapıyor insan her duyduğundan etkileniyor işte, benim de birisi diğerine göre daha ağrılı, doktor kan topladığı için dedi.. böyle bir sorun yaşamana çok üzüldüm ama istediğin büyüklükte yaptırarak bu durumu avantaja dönüştürürsün umarım. bence tekrar ona ameliyat olma ama eski doktoruna da bi görün, görsün yaptığı işin sonucunu.

aleyna.85 , ben maille sormuştum , meme ameliyatlarının yaklaşık maliyeti 4.500lira demişti.
indiriyorlar mı bilmiyorum ama hiç.

lalara seninki gerçekten çok ekonomik olmuş. yuvarlak olduğu için mi acaba. damla protezlerin fiyatı daha pahalı oluyor bildiğim kadarıyla..bana da soler misin cnm doktorunun adını?

üni hastanesi olduğu için öyle zaten yattığın oda doktorun odasının hemen yanı bence bu çok büyük bir avantaj

Merhaba kızlar
ankara'da doktor seçeneği çok olduğundan yer olarak da bana uygun olduğundan sizlerden ankara'da hesaplı ama iyi bir doktor ismi rica ediyorum,,,
aslında ben 6 ay önce ameliyat oldum ama tek göğsümde protezin yerleştirelemediği görüldü ve tekrar ameliyat gerekiyor ama ben doktoruma gitmek istemiyorum,
bu yüzden hesaplı olmasından yanayım yoksa yine aynı doktora gitmek durumunda kalacağım :KK43:
üni. Doktorları daha hesaplı oluyor,özelde kampanyada falan olan var mı bildiğiniz?
Lütfen alternatif sunun bana, napim kızlar siz söyleyin,
bir de daha büyük slikon istiyorum aslında ben,doktoruma okadar dedim de kendi istediğini yaptı:KK43: çocuk oyuncağı da değil ki bu yat kalk bıçak altına giremem ama şimdi durum nediyle tekrar ameliyata girmem gerektiğinden en azından büyüteyim de diyorum ama maddi anlamda zordayım:KK43:
ne önerirsiniz bana?
Cok bolgeden ameliyat oldum, karin germe, yag aldirma ve gogus estetigi, iki dogumdan sarktigi icin diklestirme ve buyutme amaciyla. Dayimlarin cok iyi tanidigi bir doktor oldugu icin onunla gorusmeye gittim. Bana cok iyi davrandi, bir suru soru sordum, elimde yazilarla gittim. Kisa zaman icinde bana yardimci oldu. Zamanim cok kisitliydi. Tahliller icin hastanede birine gonderdi, o bayan bizi bir suru yerine goturdu hastanenin her bolumde tahliller ve kagit isleri cabuk halloldu. Kendisi kan sonuclarini aldi dr Birol bey, cok iyi ve ilgili bir doktor, ekibini hazirladi kisa zaman icinde ameliyatim oldu ve beni 24 saat ara ne sorun olursa hic onemli degil dedi. Arayinca cok ilgiliydi, aradigimda bakmadigi zamanlar hemen bes dakika icinde beni hemen aradi, kendi aradigi zamanlarda cok oldu, nasil oldugumu sormak icin. Goguslerim super oldu. Bana bastan durustce soyledi herseyi, biz dr lar ameliyati gerekeni yapariz ama bende sarkiklik oldugundan dolayi garanti veremem dedi yeniden sarkma olabilir, gogus ucundan asagi iz istemedigim icin, benim isteklerime gore uygulamis herseyi. Cok guzel gorunuyor goguslerim. Memnun olmazsan sorun degil cikarir ve gerekeni yapariz dedi, sadece hastane masraflarini odeyecegim o kadar. Ilk basta sislikten %30 buyuk duruyormus ve sonra normal gorunuyor. Benimki cok guzel aslinda agri falan hic cekmedim oyle. Ama biraz daha buyuk ve dik olmasini isterim. Doktorumla gorustum, alti ay bekleniyor. Ben yazin geri gidecegim kontrola ve liposaksin ve gogusunu toplarim duzeltirim dedi. Garantiside var yani. Benim icin cok onemli. Dayimlarin tanidigi icinde daha cok ilgilenmis olabilir, ama siddetle tavsiye ederim. Cok iyi ve ilgili bir doktor ama ne istedigini cok iyi anlatman lazim. Yabanci ulkelere gidip geliyor, her toplantiya katiliyor estetik ve plastik cerrahiyle baglantili olan ve gogus ameliyatlarinda uzman, Amerikaya gidip gelmis. Kendini hep gelistiriyor ve en onemlisi Turkiye Plastik Estetik Derneginin uzmanlarindan biri ve hastanede calisiyor. Diskapi Hastanesinde kendi odasi var yukarda. Siddetle tavsiye ederim. Sana basarilar dilerim.

X