Ankarada düğün mekanı arıyorum

Kızlar ben ortalama 800 kişilik bir düğün mekanı arıyorum. Bildiğiniz güzel yerler varsa bana da yazar mısınız? Yazdıklarınızın hepsini araştırıyorum şimdilik....

atakule deki restaurant konuştum ama yemekli düşündüğümüz için bütçeyi zorluyor

ne kadar ki..ben nikahı sormustum zaten ya..
yanlzıca nikah ve hafif kokteyl tarzı bişeyleri sormustum
bence kimse memnun olmaz çünkü
biz 650-700 kişi için akalından 20000 lira fiyat aldık...ev alsak neredeyse peşinatına destek olcak bir miktar.sonra düşündüm bizde yapılan düğünleri..en lüksünden en basitine tut kimseyi memnun edemiyorsun
sanırım söyle hoş bir nikah bu devirde daha mantıklı
o parayla 5 yıldızlı bir yurtdışı gezisi yapmak daha iyi olur valla:)

evet haklısın kimseyi memnun edemezsin mutlaka bir kulp takarlar :) bizim o kadar çok olmuycak 130 kişilik bir organizasyon yani.. ama 700 kişi için bende yemekli düşünmezdim açıkcası... bi araba parası nerdeyse :1shok: yine uygun bi yerler arıyorum.. şu an makulu plazamy.. mekanı da beğendim.. daha iyisini bulana kadar sanırım şimdilik bu.. spor klüplerinin yerlerine araştırdım..ama çoğunda salon kirası,süsleme vs ıvırı zıvır daha pahalı...

Bende nihak diye çok ısrar ettim ama düğün diyor.
oofff offf plaza mydonos için ne kadar konuştun canım ya..çok merak ettim

a.s.
Bende nihak diye çok ısrar ettim ama düğün diyor.
oofff offf plaza mydonos için ne kadar konuştun canım ya..çok merak ettim

sizin epey kalabalık canım yaw.. epey pahalıya çıkacak.. atakuleden daha önce fiyat almıştım ama değişmiştir.. bena birass bilgi verirmisin.. plazamy nin bilgilerini özel msj olarak gönderiyorum canım..

canım değişse bile hemen hemen aynıdır ..sen bana ele geçirdiğin tüm bilgileri akatarırsan çok mutlu olurum ...çok sağol..eline emeğine sağlık imdiden tuzlu çerez:) iyi akşamlara.s.:1hug:

Kızlar bugün düğün mekanları bakmaya gittik. Spormed çok pahalı, limitli meşrubatlı kişi başı 37 TL. Salon en fazla 500 kişiyi alıyor. Bide kapalı mekan Bakalım napıcaz. Bir de İller bankasının lokaline gittik. Şimdilik en iyi fiyatlar orda kişi başı yemeksiz 14 TL. ayrıca 1250 tl yer kirası ödüyosun. Havuz başında yapılıyormuş. İşin kötüsü de yer kalmamış

evet canım spor merkezleri gerçekten pahalı.. illler bankasının yerine bende gitmiştim.. bahçesi güzel ama içerisi pek hoşuma gitmedi.. ayrıca solistlerinin yaş ortalaması yüksek.. ben dışardan getirmeyi düşünmüştğm.. Trt Türk halk müziği sanatçıları.. canım sizin düşündüğünüz tarih ne zamandı.. ne zamana kadar yer yokmuş.. bizde daha kesinleştirmedik yaw

canım bence sanatçıların yaşlı olması daha güzel. Ben zaten oyun filan sevmiyorum. Daha nezih olacağını düşünüyorum. Hem içerisi çok güzeldi. Sen bahçesini gördün mü:) Gayet güzel bir yer. Haziran ve Temmuz da yer yok hiç. 8 temmuzda biri varmış o olmazsa bizi alacaklar.Bakalım nasip
işte...

evet canım bahçesini gördüm çok güzel... umarım olur cnım 8 temmuz.. biz ağustosta düşünüyoruz bakalım.. belki orası olabilir.. eylüle sarkarsada plazmy sanırım.. eylül sonunda da dışarda olmaz çünkü... kaç kişi için ne kadara anlaştınız canım.. yemekli menü mü merak ettim :)

Canım Ağustos da Ramazan başlıyo bu yıl düğünler hep haziran temmuza alınmış. Biz daha karar vermedik. Atakule nikah salonu da olabilir. İller bankasında olursa yemekli yapacağız sanırım kişi başı 20 TL ortalama 750 davetlimiz olur, geçebilir de... Bir de shoppe diye bir nikah salonu var orayı da netten çok beğendim. Canım bi de ben gelinliğimi hemen almayı ve ya diktirmeyi düşünüyorum. Yazın daha pahalı olur sen ne dersin?

ağustosun 2. haftası ya da ramazandan sonraya kalıcak işte.. daha karar veremedik b u gidişle açıkta kalmazsak iyidir.. Atakule nikah salonu da güzel.. İnş dilediğimiz gibi olur herşey..Gelinlik yazın pahalı olur haklısın aslında ama ben diktircem büyük ihtimal.. bide düğüne kadar kilo verirsin diyo herkes.. şimdi alırız sonra olmazsa bide...eğer diktirmeyi düşünürsen tavsiye edebileceğim bi yer var..

Tesadüfe bak ben de sana gelinlikçi sormuştum:) Şimdiden alırım zayıflarsam da ona göre anlaşır daralttırırım bişeyler yaparlar olmaz mı??

tuti22 canım İller Bankasında zaten yer kalmamıştı. Biz de ordan vazgeçtik... Benim sana önerebileceğim bir yer var. Atatürk kültür Merkezinin orda. Hipodrom diye de geçiyo. Çağdaş Kadın ve Gençlik Vakfı diye bir yer. Açık hava ve güzel bir yer. Fiyatları da uygun. Git gör istersen. Ama senin düğün Mayıs'ta olduğundan açık hava işine yarar mı bilmiyorum. Ama düğünün kaç kişilik olacak söylersen başka yerlerden de fikir edinmene yardımcı olabilirim. Biz baya biyer gezdik sayılır:)) Bir de siz düğün yerini ayarlamadan nasıl Mayıs'a gün aldınız?:)

keçiören halil ibrahim sofrasıda çok güzel iki kuzenimde orada evlendi akşam manzara süper :) yalnız oyun pisti azcık dar gibi ama salon büyük düşünürsen ve henüz bi yer bulamadıysan işe yarar belki :) mutluluklar

canım gun almadık daha orasıda duruyor ama bu hafta içi alcaz insallah planımız mayıs ama nolur artık bilmiyorum herkes once yer ayarlayın diyor ona gore nıkah tarıhı ayarlanır bi şekilde..dugun 130 kişilik olcak acık hava olmaz sanırım.. ne zor işler bunlar boyle (

Canım 130 kişilik olacaksa seçeneğin çok fazla:) Ne güzel heryerde yapabilirsin. O zaman Mydonese Plaza'ya bak derim. Keşke bizim de o kadar az olsaydı...

Canım ben sevmiyorum Halil İbrahim Sofrasını. Salonun içi kolonlarla dolu. Hiçbiyeri göremiyosun. Evimize de çok yakın olmasına rağmen bana çok itici geliyor orası.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…