- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 40
- Konu Sahibi tuzluçerez
-
atakule deki restaurant konuştum ama yemekli düşündüğümüz için bütçeyi zorluyor
ne kadar ki..ben nikahı sormustum zaten ya..
yanlzıca nikah ve hafif kokteyl tarzı bişeyleri sormustum
bence kimse memnun olmaz çünkü
biz 650-700 kişi için akalından 20000 lira fiyat aldık...ev alsak neredeyse peşinatına destek olcak bir miktar.sonra düşündüm bizde yapılan düğünleri..en lüksünden en basitine tut kimseyi memnun edemiyorsun
sanırım söyle hoş bir nikah bu devirde daha mantıklı
o parayla 5 yıldızlı bir yurtdışı gezisi yapmak daha iyi olur valla:)
evet haklısın kimseyi memnun edemezsin mutlaka bir kulp takarlar :) bizim o kadar çok olmuycak 130 kişilik bir organizasyon yani.. ama 700 kişi için bende yemekli düşünmezdim açıkcası... bi araba parası nerdeyse :1shok: yine uygun bi yerler arıyorum.. şu an makulu plazamy.. mekanı da beğendim.. daha iyisini bulana kadar sanırım şimdilik bu.. spor klüplerinin yerlerine araştırdım..ama çoğunda salon kirası,süsleme vs ıvırı zıvır daha pahalı...
Bende nihak diye çok ısrar ettim ama düğün diyor.
oofff offf plaza mydonos için ne kadar konuştun canım ya..çok merak ettim
a.s.
sizin epey kalabalık canım yaw.. epey pahalıya çıkacak.. atakuleden daha önce fiyat almıştım ama değişmiştir.. bena birass bilgi verirmisin.. plazamy nin bilgilerini özel msj olarak gönderiyorum canım..
eğer düşünürsen tavsiye edebileceğim bir yer var canım.. a.s
ağustosun 2. haftası ya da ramazandan sonraya kalıcak işte.. daha karar veremedikb u gidişle açıkta kalmazsak iyidir.. Atakule nikah salonu da güzel.. İnş dilediğimiz gibi olur herşey..Gelinlik yazın pahalı olur haklısın aslında ama ben diktircem büyük ihtimal.. bide düğüne kadar kilo verirsin diyo herkes.. şimdi alırız sonra olmazsa bide...eğer diktirmeyi düşünürsen tavsiye edebileceğim bi yer var..
Canım Ağustos da Ramazan başlıyo bu yıl düğünler hep haziran temmuza alınmış. Biz daha karar vermedik. Atakule nikah salonu da olabilir. İller bankasında olursa yemekli yapacağız sanırım kişi başı 20 TL ortalama 750 davetlimiz olur, geçebilir de... Bir de shoppe diye bir nikah salonu var orayı da netten çok beğendim. Canım bi de ben gelinliğimi hemen almayı ve ya diktirmeyi düşünüyorum. Yazın daha pahalı olur sen ne dersin?
selam canım benim dugunde mayısta cok az zaman kaldi daha bi yere karar veremedik bi hakim evine baktim oda içime sinmedi herseye ekstra para alıyolar. bu iller bankasını merak ettim guzel bi yermi acaba resim falan varmı yada arıyabilecegim bı numara ?
tuti22 canım İller Bankasında zaten yer kalmamıştı. Biz de ordan vazgeçtik... Benim sana önerebileceğim bir yer var. Atatürk kültür Merkezinin orda. Hipodrom diye de geçiyo. Çağdaş Kadın ve Gençlik Vakfı diye bir yer. Açık hava ve güzel bir yer. Fiyatları da uygun. Git gör istersen. Ama senin düğün Mayıs'ta olduğundan açık hava işine yarar mı bilmiyorum. Ama düğünün kaç kişilik olacak söylersen başka yerlerden de fikir edinmene yardımcı olabilirim. Biz baya biyer gezdik sayılır:)) Bir de siz düğün yerini ayarlamadan nasıl Mayıs'a gün aldınız?:)
keçiören halil ibrahim sofrasıda çok güzel iki kuzenimde orada evlendi akşam manzara süper :) yalnız oyun pisti azcık dar gibi ama salon büyük düşünürsen ve henüz bi yer bulamadıysan işe yarar belki :) mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?