• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada düğün mekanı arıyorum

Kızlar bu mydonose de fiyat neymiş merak ettim. Benim düğün tarihim belli değil, yaza ne zaman olursa:) Şimdiden fikir ediniyorum...

öncelikle hayırlı olsun canım... yemekli düşünürsen 35 den başlıyor 65 e kadar var... içkili içkisiz oluşuna göre değişiyor... orkestra 1250l foto-video çekimi de 700l... organizasyonsa ayrıca bir para vermiyosun canım.. ekstra bişiler istersen yapılabiliyor tabi... asgari fiyaları bu şekilde

Canım yemekli v açık havada yaklaşık 1.5 yıl önce bir akrabamızn sünnet düğününe gittim ve o kadar güzeldiki herşey herkes çok eğlendi..

sünnet düğünü olmasına rağmen öyle ince elelyip sırt dokumuşlarki.
içeri girerken;hostes kızlar yerleri gösteriyor zaten davetiyeler 2 kişilik ...
süslemeler harika ..
sünnet olan çocukla röportaj yapıldı onu dev bir ekrandan izlettiler sonra annesi babası ve çocuğun içide olduğu bi kısa film hazırlamışlar..
ayrıca yemekleri de çok güzeldi..

Ankara atlıspor klubü düğün salonu..ayrıca çok değişik şeylerde yapabiliyorlarmış..
mesela bir arkadaşım anlatmıştı gelin atla damat motorla sahneye giriyorlarmış..ilginç ve güzel bir yer canım...

Canım yemekli v açık havada yaklaşık 1.5 yıl önce bir akrabamızn sünnet düğününe gittim ve o kadar güzeldiki herşey herkes çok eğlendi..

sünnet düğünü olmasına rağmen öyle ince elelyip sırt dokumuşlarki.
içeri girerken;hostes kızlar yerleri gösteriyor zaten davetiyeler 2 kişilik ...
süslemeler harika ..
sünnet olan çocukla röportaj yapıldı onu dev bir ekrandan izlettiler sonra annesi babası ve çocuğun içide olduğu bi kısa film hazırlamışlar..
ayrıca yemekleri de çok güzeldi..

Ankara atlıspor klubü düğün salonu..ayrıca çok değişik şeylerde yapabiliyorlarmış..
mesela bir arkadaşım anlatmıştı gelin atla damat motorla sahneye giriyorlarmış..ilginç ve güzel bir yer canım...

selam... tşk ederim paylaşımın için... internetten tlf yer bilgisine ulaşamadım.. eğer tlf varsa bana özelden yazabilirmisin...a.s.

kızlar benim size önereceğim yer süper gölbaşında milli piyango tesisleri hem göl kenarı hem havuz başı aynı zamanda kapalı yeride var süslemesinden yemeklerine , hizmetine herşey süper çocuklar için oyun parkı da var çocuklar orda eğlenebiliyorlar ayrıca hemen yanında olimpik yüzme havuzu ve spor kortları var muhteşem bir yer . restorant kısmı ayrı bu yüzden düğünü etkilemiyor. fiyatlarda pahalı değil. kendi seçiminize göre ayarlıyabiliyorsunuz. 15 e de 40 ada kişi başı düğün yapabiliyorsunuz. Piyanisti var . gidip gelmekde sorun değil dolmuşlarda geçiyor. maltepede olan bir düğünden daha önce evinize varıyorsunuz trafik o kadar yoğun değil. benim tercihim size burası olurdu.

abidin paşada makro marekerin lalae restoranları war çok güzel oluyo gölbaşı patalya oteli çok güzel kır düğünü kuzenimin orda olmuşdu

evet canım nişanım lalae resturanda olmuştu... gayet güzeldi herşey.... bu sefer farklı olsun.... papatyayı araştırıcam ama tşk ederim canım....

:sm_cool:geçen yaz iller bankasının sosyal tesislerinde oldu düğünüm:sm_cool:
a dan z ye herşeyden çok memnun kaldık.tavsiye edilira.s.

selam canım iller bankasının tesislerine gittim.. kapalı mekanı da bhçesi de çok güzel.. yalnız bi duyumuma göre servisi beğenmeyenler falan olmuş.. bi de organizasyon kafama takıldı.. solistler trt nin eski sanatçılarıymış :) yaş ortalaması yüksek kaçar biraz.. gerçi istenilen şarkılar yine söylenirde.. birazdaha hareket istiyorum sadece :) sizin düğününüzde nasıldı canım solistler... aynı kişilermiydi acaba...

ıller bankasında sevgılıler gunune yemege gıtmıştık akşama 2008 14şubat yemeklerı servısı ıdare eder tam ıyı degıldı yani evet sanatcıları trtnın yanı dugun havasında degıller heyecan yok bı foto cektırdık sımsıyah ozentısız verdıler ben begenmedım anlıyacagın ama yınede arastır sana bırde gercı uzaksın ama belkı dıger okuyanlara yarar etımesgutta durmuşoglları dugun salonu var ablamın ordaydı arabayala salona ınıyorsun sınevızyon sanatcılarda guzel bıraz tuzlu mubarek toksa guzel bu arada bende arastırıyom hala kolay gelsın

iller bankasının bahçesini çok beğenmiştim..eğer ki orası olursa organizasyon şirketini dışardan ayarlıycaz.. orkestra, foto falan hepsi içinde oluyor... hiçbişeyi oraya bırakmam yani.. :) teşekkür ederim canım izlenimlerin içinde...

slm canım öncelikle mutluluklar dilerim.benim düğünüm 15 martta ve cebecide grand saray düğün salonunda olacak harika bir mekan tavsiye ederim...

kıslar benimde düğünüm lale restoranda olcak.. ama ben daha hiç görmedim resimleri de yok nette bulamadım.. nasıl bi yer çok merak ediyorum.. benimki gayet hoş olduğunu söledi var mı aranızda laleyi bilen?

canım benim nişanım lale de olmuştu.. çok güzeldi. bi problem yşsmsdık.. ama biz nişan olduğu için süsleme falan yaptırmadık.. sanırım organizasyonu dışardan ayarlıyosun.. sen iyi bir soruştur.. karambole gelmesin..

cnm sitesinde 2009 fiyat listesi var.. baktım gelin yolu masası giydirme süsleme dahilmiş yemek fiyatlarına öyle yazıyor..resimler de var ama hangi şubenin bilmiyorum.. nişanlım tutmuş salonu vallaahh ben görmedim etmedim :))) malesef ben istanbuldayım düğünüm ankarada olcak..ve benim daha ankaraya adım atmışlığım yoktur hiç bilmem.. keçiören lale bu arada, bi sürü şubesi var seninki hangisinde olmuştu?

bizde mars bowlingi tuttuk oraya bakın benceçok begeirsiniz kır dügünü

teşekkür ederim canım.. a.s. allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar: bende açık hava düşünüyorum...netten baktım resimlerine gaye hoş gözüküyor.. fiyatlarından bahsedermisin biraz.. oraganizasyon? yemek fiyatları? orkestra? resim video? vs...

Back