Ankarada düğün mekanı arıyorum

teşekkür ederim canım sizinde mutlulugunuz daim olsun.şuan tam fiyat veremiycem çünkü biz yeri biraz erken davranıp erken tuttuk şimdi fiyatlarda degişme olmuştur sanırım.yemekli kiş başı uygulanıyor ama inan bende bilmiyorum ama 4 olabilir belki biraz daha fazla ama içinde foto video yok biz dışardan getiricez süslemeyi zaten yapıyorlar ama biz nette gördügün çardaklı bahçe kısmında yapıcaz orayı daha çok begendik

evet canım bahçesi çok güzel.. ben arayıp bir fiyat alıyım en iyisi... teşekkür ederim...bir yastıkta kocayın inşallah :)

benimde keçiören lalede olmuştu a.s acaba aynı yermi :teytey: keçiörende kaç tane var bilmiyorum :) yerini nasıl söylesem.. keçiörenin hemen girişinde ki makromarketin üstünde ki laleydi... nişanlına sor bakiyim orasımı ? :)

evet canım bahçesi çok güzel.. ben arayıp bir fiyat alıyım en iyisi... teşekkür ederim...bir yastıkta kocayın inşallah :)

yardımcı olabildiysem sevindim yüzyüze konuşmakta fayda vardır bence gidip görüşün.allah tüm yuva kurup dügün yapıcaklara yardım etsin gerçekten çok stresli ve zor işlermiş vallahi evlenmeden insan yaşlanıyor bu hazırlık döneminde biz kasım ayında sözleşme yaptık neyseki kurtulduk dügünüm haziranda

ya bizimde bir an önce karar vermemiz gerek aslında... baksana siz taa ne zamandan tutmuşsunuz.. umarım istediğimiz zman istediğimiz yerde gün bulabiliriz...

inşallah sizde istediginiz yeri ve tarihi tutabilirsiniz.evet biz biraz erken davrandık çünkü 2009 dan itibaren fiyatlar iki katı artıcaktı ve arttı.çünkü burdada salon tuttuk yani adanada burdakinide kurban bayramından sonra tutmuştuk ve geçen gün dügün yerine ugradık fiyatlar uçmuştu yeni yıldan sonra fiyatlar hep degişmiş.bence elinizi çabuk tutun aynı şey gelinlikçileriçinde geçerli.geçen ay gidip konuştummodeli fiyatı konuştuk 2008 fiyatıyla yapıcak.dün gelinlikçim aradı hep zam gelmiş ama neyseki ben kurtuldum zamlı fiyattan gerçi fiyatı böyle bile çok fazla ama napim artık olucak okadr

evet canım yaw eylül sonu gibi düşünüyoruz o yüzden rahatım biraz ama.. yine de yer sorun olabilr.. gelinliğin ne kadara mal oldu bu arada.. ben onada kara veremedim daha

bende taş işleme istiyorum bişeyler belirledim aklımda bakalım... gezmediğim site kalamadı yerli yabancı :) alt eteklerinde de olcakmı canım işleme... ben biraz alt etektete istiyorumda fiyat artar galiba

valla ben birkaç gelinligi biraraya getirerek yaptırıyorum alt kısmına koydurmayı düşünüyorum artı ekstra ücret çıkarmı bilmiyorum kuyruklu bir gelinlik olucak ya insan baktıkça karar veremiyor

derinxx canım gelinlik için 900 demişsin.benim için çok iyi bu fiyat. sende ankaradasın bana nerede diktirdiğini ozelden yazar mısın canım ya.valla iyiymiş bende gideyim.

canım ben adanalıyım anakaraya gelin gidiyorum gelinligimi adanada diktiriyorum.nişanlım ankarada diktirmemi istedi ama fiyatlar orda çok uçuktu benim bu istedigim gelinlik 2 milyardan fazlaydı bende adanada yaptırıyorum

canım ben adanalıyım anakaraya gelin gidiyorum gelinligimi adanada diktiriyorum.nişanlım ankarada diktirmemi istedi ama fiyatlar orda çok uçuktu benim bu istedigim gelinlik 2 milyardan fazlaydı bende adanada yaptırıyorum

hadi ya:çok üzgünüm: ben daha fiyat arastırması hiç yapmadım demek çok ucukmus.

sağol canım yinede..

evet ya ulustaki hemen hementüm gelinlikçilerden fiyat aldık çok pahalıydı benim istedigim gelinlik bence dügün tarihin belliyse şimdiden fiyat al

oooo kızlar ne çok yer eklemişsiniz ya
ama ben yinede
atakule
diyorum ufak bir kokteyl ile iyi olur yanında..
gelinlik için birşey söylemek istiyorum
gelinlik heryerde gelinlik ve aynı malzeme hemen hemen
şu türkiye içinde en çok ve en ucuz gelinlik yapan yerse eskişehir.
eğer ora ile irtibatınız falan varsa,en güzel gelinliği taş çaylasın bir milyara yaptırısınız.
ama ankarada duymadım valla

atakule deki restaurant konuştum ama yemekli düşündüğümüz için bütçeyi zorluyor

spormed ato tesisi.gideniniz varmı bilmiyorum ama servisi,
orkestrası ,yemekleri vs çok güzeldi.
armadanın civarındaydı.
orayı bilen var mı?
bir bakın derim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…