- 8 Mayıs 2008
- 381
- 3
- 641
- Konu Sahibi tuzluçerez
-
AOÇ çiftlik restronat var hem salonda hemde dışarda bahçede yapabiliyorlar orayı da düşünün derim güzel bir yer
cnm hayırlı olsun ömür boyu mutluluklar ..malesef ki bildiğim bi yer yok malum izmirdeyim ...
işlerinde kolay gelsin ...huzurla kal[/QUO
Tşk ederim canım benim. a.s.Ank da olsan eminim yardımcı olurdun :çok üzgünüm:
kızlar ben de nasipse ankaraya gelin gidiyorum daha vakit var ama ben düşünmeden edemiyorum, memleketim başka ikamet ettiğim yer başka evleneceğim yer başka olunca serseme dönüyor insan:) neyse siz düğünleri yapın sizden tüyo alırım sonra olur di mi
atatürk orman çiftlğinde var benım teyzemin düğünü orda oldu
üsperdi açık hava nezih bir ortam tavsiye ederiim yani
tşk ederim canım orayı sordum da en az 500 kişi istediler. Bahçesi 1000 kişilmiş çünkü. Bizim o kadar davetlimiz olmuycak(
tuzluçerez canım ben de kısmetse sonbahar gelişniyim, düünüm ankarada olacak. çetin emeç bulvarında mydonose showland de yemekli ve içkili, kapalı mekan ancak çok hoş ayrıca süsleme giydirme vs birçok şeye ayrıca para vermiyorsun salon kirası yok kişi başı yemek ücreti bir de fotoğraf orkestraya para veriyorsun. Sen yazın açık havada olsun dersen düğün bilemem ama yazın da bir düğüne gittim gayet güzeldi. Bir de benim şahsi fikrim yazın da olsa kapalı havadar bir mekanda düğün yapmak, çünkü açık havada insanlar çok dağınık oluyor ne kadar da olsa düğünden kopuk oluyorlar, ama kapalı mekanda tüm ilgi senin üzerinde oluyor ama dediğim gibi şahsi görüşüm.
Umarım gönlüne göre bir yer bulursun.
Bir de ben bayağı gezdim aslında düğün yeri için bana bütçeni ve ne tarz birşey istediğini söylersen bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
canım bende plaza mydonose da yaptım sağolsunlar çok ilgililer bir konuş istersen.çetin emeç bulvarında toyota plaza üstü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?