Ankarada düğün mekanı arıyorum

kızlar ben de nasipse ankaraya gelin gidiyorum daha vakit var ama ben düşünmeden edemiyorum, memleketim başka ikamet ettiğim yer başka evleneceğim yer başka olunca serseme dönüyor insan:) neyse siz düğünleri yapın sizden tüyo alırım sonra olur di mi

Bulvar Düğün Sarayı
GMK Bulvarı no 101/A Şekerbank Yanı
Maltepe /Ankara

benim düğünüm burda olmuştu tavsiye ederim

bildiğim kadarıyla menüyü sen hazırlıyorsun senin seçtiklerini yapıyorlar
benim katıldığım düğünde meze tabağı-tavuk pilav-meyve-k.yemiş-cola -su ve pasta geldi
yani hatırladığım bunlar dışarda yapmışlardı gelin yolu -gelin damat masası beyaz -misafirler içinde masa sandalye süslemeleri yapıyolar bildiklerim bunlar birde gelin odasında gelin-damatla kısa bir röportaj yapıyolar (nerde tanıştınız doğum tarihini biliyormusunuz...vb) heyecanları yatışsın diye o da düğünde önce güzel bir anı olarak kalıyo

canım hayırlı olsun senin düğünün ne zaman

atatürk orman çiftlğinde var benım teyzemin düğünü orda oldu
üsperdi açık hava nezih bir ortam tavsiye ederiim yani

tşk ederim canım orayı sordum da en az 500 kişi istediler. Bahçesi 1000 kişilmiş çünkü. Bizim o kadar davetlimiz olmuycak (

yaa benım teyzemin düğününde toplasan toplasan 150 kişi vardı cnm
bahçesinde yapmıştılar neyse belkı değişmiştir 4 yıl oldu cunku ank neresinde oturuyorsun cnm eryaman tarafında meriç köy sofrası var kucuk bır yer orada madem cok fazla davetlın olmayacak oraya bakabılırsın havuz başı idi

bizimde yaklaşık 150 kiş olcak canım. Bahçeyi deilde şark salonu varmış orayı verrebilirz dediler. Orasıda çok basık var kasvetli geldi. Eryaman da bise çok uzak canım yaw. Keçiörende oturyoruz biz. Öğretmen evine bakıcaz şimdi. Açık alan şansım gittikçe azalı ya. Ya vermiyolar ya pahalı geliyo

canım eeğer ayarlamadıysan kurtulusta war 'star dust ' balo salonu..dışardan çok hoş görünüo,bembeyazz.

evet cnm yaw oraya bakmıştım uzak geldi. Bide gelicek misafirlere yakın olsun herkes rahat gelebilsin istiyorum o taraflarda güzel mekanlar varda olmuyo işte :çok üzgünüm:

selam canım... sonbahar geliniyim demiştim.... öncelikle evlendiysen tebrik eder ömür boyu mutluluklar dilerim :) mydonose plazayı bir süre önce gidip gördüm... biraz bütçeyi zorlarsan çok güzel bir mekan çok beğendim... sonra düğün olduğu bi gün tekrar gittim hazırlıkları gördüm... çok özenli, titiz çalışma izlenimi verdi bana... şimdik sorum düğününüz olduysa organizasyondan memnun kaldınız mı??? umarım herşey istediğin gibi olmuştur cnm...

canım bende plaza mydonose da yaptım sağolsunlar çok ilgililer bir konuş istersen.çetin emeç bulvarında toyota plaza üstü...

selam canım öncelikle hayırlı olsun... bir yastıkta kocayın inaşallah :)) daha önce konuştum iki kere gittim hatta.. epey ilgili gözüküyolardı.. iş icraata gelince nasıllar diyip düğün yapanlara sormak istedim... böyle olumlu şeyler duyuncada senden içime sindi :))... teşekkür ederim... bişey daha soruyum :)) azcık ta olsa pazarlık yapabildiniz mi peki fiyat konusunda

tuzlu çerez güzelim benim düğünüm kasım 22deydi ertledik ertleyebilmek için akla karayı seçtik ama ertelendi. Benim birkaç arkadaşımın orada oldu düğünü gayet güzeldi duyduklarıma göre işlernin çok iyi biliyorlar. Restoran tavsiye edilmiş okuduğum kadarıyla ama benim şahsi fikrime göre hiç tavsiye etmiyorum çünkü restoran işletmeciliiyle düğün birbirinde çok farklı neden dersen restoran belki 200-250 kişilktir ama hiçbir zaman 200 kişiyi aynı anda ağırlamaz aynı anda yemek servisi yapamaz bu gibi pek çok şey.
biz niye ertletemedik diye sorarsan o günü başkasına satmadan ertelemediler

coconut selam cnm... tşk ederim paylaştığın için... başkasını bulmadan ertelememeleri çok saçma.. insanlık hali herşey olabilir.. ki siz epey önceden haber vermişsiniz.. sonuçta siz para iadesi istemiyosunuz.... Allahtan bi alıcı çıkmış şansınız varmış cnm bizde tarih konusunda tam karar kılamadık.. karar verirsek mydonose için bunları önceden konuşmak lazım..ağırlama konusundada o kadar kişiyi göze almaları lazım yaw.. ben düğün olduğu gün gidip hazırlıkları izledim epey çalışan vardı ama insanın yinede aklı karışıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…