• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada dudak dolgusu..?

Doç. Dr. Zühtü DEMİR'e 3 senedir yaptırıyorum. 1 tüp 600 TL civarı canım, ben Juvederm Ultra 2 yaptırıyorum ve çok memnunum. İşlemden önce kremle uyuşturuluyor dudaklar. Zühtü Bey her zaman doğallıktan yanadır ama ben bol bol enjekte ettiriyorum. :) Gidecek olursan haberim olsun.
Dudaklarınızın fotoğrafını yollayabilirmisiniz acaba? Bende yıllardır dudaklarıma dolgu yaptırıyorum ama sürekli dudak üstümde sislik oluyor bu yüzden bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum

Ankarada bu işi yapan güvenilir, kaliteli dolgu maddesi kullanan ve doğallıktan yana olan gidebileceğim yerler nerelerdir?
Gidenler yaptıranlar ve memnun kalanlar adres bilgisi verirlerse sevinirim...
Ankarada bu işi yapan güvenilir, kaliteli dolgu maddesi kullanan ve doğallıktan yana olan gidebileceğim yerler nerelerdir?
Ben bugün REKLAMLAR hocamiza dudak dolgusu yaptırdım ve inanin öyle çok korku ve endişelerim vardı ki doktor bey ve ekibinin kendinden emin tavırları sayesinde bu korkularimi yendim kesinlikle tavsiye ederim☺

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bugün REKLAMLAR hocamiza dudak dolgusu yaptırdım ve inanin öyle çok korku ve endişelerim vardı ki doktor bey ve ekibinin kendinden emin tavırları sayesinde bu korkularimi yendim kesinlikle tavsiye ederim☺
Canım kime yaptırdın ve nerde özelden yazarmısın Ben bi karar verdim ama hala araştırıyorum kafam hayli karıştı gene burdaki yorumları okuyunca.

Merhaba dolguda doğallık gerçekten çok önemli.. Ben Mehmet Ergün'e çene dolgusu yaptırdım. Değişim aslında gözle görülür büyük bi fark var ama bi yandan doğallıktanda yana ... dolgu konusunda kesinlikle mehmet beyi tavsiye ederim. .

Ben de dudak dolgusu yaptırmak istiyorum fakat merak ettiğim şey şu; juvederm dolgunun ne kadar zamanda tekrarlanması gerekiyor ? yani dudak tamamen eski haline ne zaman geliyor ? kalıcı bir sonuç elde etmek mümkün değil mi lütfen yardıııımmmm :mad:

Ben de dudak dolgusu yaptırmak istiyorum fakat merak ettiğim şey şu; juvederm dolgunun ne kadar zamanda tekrarlanması gerekiyor ? yani dudak tamamen eski haline ne zaman geliyor ? kalıcı bir sonuç elde etmek mümkün değil mi lütfen yardıııımmmm :mad:
Dolgulqrlarin kalıcılık süreli mevcut ama öyle yıllarca duran bir dolgu çeşidi yok ne yazık ki.. Silikon bi alternatif tabi ama doğallıktan çok uzak. Dudak için de bildiğim kadarıyla en fazla 1 yil süre duran dolgu mevcut..

Back
X