- 9 Temmuz 2008
- 1.428
- 320
merhaba şekerlerim
ya ben burdaki cadılarımızdan gaza gelip dövme yaptıranlardanım.
herseyden önce bir guzellik merkezi malzemelere baka baka yaptırdım bu işi.
temiz,titiz ve guzel bir şekilde.
çatır çatır derime işlnenmedi.aksine durduk,konustuk karar verdik,para değil menuniyete bakıldı anlayacagınız. bunu birçok yerde görmediğim için cesaretim yoktu. ta kiii burayı keşfenede dek. gittiğim yer ayrancıda. dilerseniz geçici, dilerseniz kalıcı makyaj boyası ile (yani 2-3 yıllık), dilersenizde tamamiyle kalıcı yapıyor.
bu ne demek
benım gibi kendinden emin olmayanlara süper bir fırsat demekkaydirigubbakcemile3
bugun gittim
ilk sırtıma istiyorum fakat resim sırtıma çizilice hoşuma gitmedi,vazgeçtim.
bileğimin kenarından başlamak suretiyle iri yazı ile annemin adını yazdırdım.
tamamiyle teknolojik bir alet var,çıtı çıtı çıtı diye çalışan. bitkisel boya ile kalem niteliğindeki iğneye boya çekiliyor.sonra seklin üstünden gidiliyor. önce krem tabi.üstünden 4-5 defa gecerek yaklaşık 10 dk. da bitti yazı,ben bile inanamadım.
kolum harika oldu.
çok begendim.sırtuımı daha özel seylere sklıcam. karalastırdık ayrıca,eger ben kararımdan caymazsamda kesin kalsın dilersem,kalıcı yapacagız. ama şimdilik iyiyim. çok acıdı ama yakafamçokkarıştımafoldumben
değer mi derseniz de eveeeeeeeeeet derim ama:dance:
canlarım kafanız karısıksa sizde bu yönteme basvurun.
ayurıca ablanın sıcaklığı ve samimiyeti hrikaydı.çocuk gibi ilgilendi benimle. 15 gun içinde gel sabiteyelim akanları dedi.
eger bir bayan arıyorsanız
özel olsun diyorsanız
fiyatıda uygun olsun diklersenız
bence burayı kaçırmayın derim.
burdan aldığım tavsiye üzerine gittim
iyikide gitmişim diyor hepnizie tavsiye ediyorum.
kızılayın kıyı köşesindeki adamları bırakın sağlığınıza dikkat edin.
öpüldünüzzza.s.
ya ben burdaki cadılarımızdan gaza gelip dövme yaptıranlardanım.
herseyden önce bir guzellik merkezi malzemelere baka baka yaptırdım bu işi.
temiz,titiz ve guzel bir şekilde.
çatır çatır derime işlnenmedi.aksine durduk,konustuk karar verdik,para değil menuniyete bakıldı anlayacagınız. bunu birçok yerde görmediğim için cesaretim yoktu. ta kiii burayı keşfenede dek. gittiğim yer ayrancıda. dilerseniz geçici, dilerseniz kalıcı makyaj boyası ile (yani 2-3 yıllık), dilersenizde tamamiyle kalıcı yapıyor.
bu ne demek
benım gibi kendinden emin olmayanlara süper bir fırsat demekkaydirigubbakcemile3
bugun gittim
ilk sırtıma istiyorum fakat resim sırtıma çizilice hoşuma gitmedi,vazgeçtim.
bileğimin kenarından başlamak suretiyle iri yazı ile annemin adını yazdırdım.
tamamiyle teknolojik bir alet var,çıtı çıtı çıtı diye çalışan. bitkisel boya ile kalem niteliğindeki iğneye boya çekiliyor.sonra seklin üstünden gidiliyor. önce krem tabi.üstünden 4-5 defa gecerek yaklaşık 10 dk. da bitti yazı,ben bile inanamadım.
kolum harika oldu.
çok begendim.sırtuımı daha özel seylere sklıcam. karalastırdık ayrıca,eger ben kararımdan caymazsamda kesin kalsın dilersem,kalıcı yapacagız. ama şimdilik iyiyim. çok acıdı ama yakafamçokkarıştımafoldumben
değer mi derseniz de eveeeeeeeeeet derim ama:dance:
canlarım kafanız karısıksa sizde bu yönteme basvurun.
ayurıca ablanın sıcaklığı ve samimiyeti hrikaydı.çocuk gibi ilgilendi benimle. 15 gun içinde gel sabiteyelim akanları dedi.
eger bir bayan arıyorsanız
özel olsun diyorsanız
fiyatıda uygun olsun diklersenız
bence burayı kaçırmayın derim.
burdan aldığım tavsiye üzerine gittim
iyikide gitmişim diyor hepnizie tavsiye ediyorum.
kızılayın kıyı köşesindeki adamları bırakın sağlığınıza dikkat edin.
öpüldünüzzza.s.