bende erken doğum yaptım bi ankaralı olarak zekai tahr burak hastanesini öneririm orda yaptım doğumu 31 haftalıktı ama gelişimi 29 dediler çok şükür oğlum iyi şu an 9 aya giriyo inş erken doğum yapmazsın
arkadaşlar hepinizin bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.ZTB tan bebek ölümlerinden dolayı biraz ürküyorum,o ön yargıyı atamıyorum içimden. başkent hast nin çocuk dr larının iyi olduğunu duymuştum ama doğum nekadar pahalıymış,şok oldum.doğal olarak herkes prof a gitmek ister.bende şimdilik tiroid ve kasık fıtığı sorunu var,tansiyonumda yavaş yavaş yükselmeye başladı.inşallah aşırı bir artış olmaz.ama bebeklerim çok endişelendiriyor beni.aklım çok karışık.hacettepe hakkında bir bilginiz var mı?
zeycane arkadaşım aynı zamanlarda o küvezlerde beklemişiz sanırım 13 eylülde doğum yaptım 5 ocakta taburcu oldum, muhtemelen karşılaşmışızdır, 13 eylül -20 ekim, 2. bölüm, 20 ekim- 4 kasım 5. bölüm, 5 kasım - 20 aralık 8. bölüm, 20 aralık 5 ocak arası 6 . bölüm ve aile odası, 5 ocak akşamı düzce de ev çok şükür
bebeğimin adı yavuzhan yahya şahin, sizinkinin ismini bilsem belki hatırlarım, sürekli oralarda olmaktan isimleri ezberledik neredeyse
arkadaşlar hepinizin bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.ZTB tan bebek ölümlerinden dolayı biraz ürküyorum,o ön yargıyı atamıyorum içimden. başkent hast nin çocuk dr larının iyi olduğunu duymuştum ama doğum nekadar pahalıymış,şok oldum.doğal olarak herkes prof a gitmek ister.bende şimdilik tiroid ve kasık fıtığı sorunu var,tansiyonumda yavaş yavaş yükselmeye başladı.inşallah aşırı bir artış olmaz.ama bebeklerim çok endişelendiriyor beni.aklım çok karışık.hacettepe hakkında bir bilginiz var mı?
cnm illa profa gitmek zorunda değilsin benim ablamda başkentte yaptı çok memnun kaldı bi akrabam da iki gün önce doğum yaptı şu an bebği küvezde verdikleri para 300 lira onun dışında bi para verilmiyo diye biliyorum hacettepeye gelince zekai tahirde yap daha iyi derim bebek ölümlerinden zonra o hastane çok düzledi ve şu an için çok iyi durumda ama en son karar senin tabi
canım işin aslı Ankara için senin dediğin fiyat daha normal gibi,bana tel de gelin dr ile görüşün dedi.böbrek sorunu eşimde yeni başlamış ama genetik olma ihtimali yüksek çünkü kardeşiminde doğuştan böbreğe giren damarlarının yeri diğer insanlardan farklı.Allah canlarına birşey gettirmesin.ama acı çekecekler diye üzülüyorum.oğluşumun hızla ilerleyen renal pyelaktezisi var.sol böbrekte idrar havuzu normalegöre büyük.3 haftada 5mm den 8mm e çıktı ve engellemek için yapılacak birşey yok.kızımın kalbi ise baştan beri tüm dr ların ilgi odağı,atımını gösteren grafikte falan ve sestede oğluşa göre bariz farklılık var.sürekli kalp odacık ve kulakçıklarına bakıyorlar.sonrada bişey demeden diğer ölçümlere geçiyorlar.zaten kızım oğluma göre geriden geliyor.dr ilerleyen aylarda farkın açılmamasını ümit ediyoruz dedi.sormaya korkuyorum kzımın kalbinde ne var diye.oğlumun böbreğini de ilk görünce yüzleri değişiyorgeçmiş olsun tatlım.böbrek sorunu genetik galiba?bebeklerinde tam olarak ne sorun var?benden alınan ücreti yazdım.ama 300 diyorlarsa hiç düşünme ve orda doğum yap derim.ama iyi araştır sonradan yüklü bir miktar ödeme.telde söylemiyorlar mı?durumunu anlatsaydın,bize söylemişleri.
tatlım girdim ayrıntılı ult.orada direk böbrek sorunu söylendi,kalp için yine inceledi inceledi gariplik var ama sorunu söylemiyorlar.normal dedi.hangi hastane?sorum hala devam ediyor.eşimde hastalanınca şimdi oda özele başlıyor.Allah can sağlığı versin ama para da gerek24.haftandasın,ayrıntılı ultrasona girdin mi?orda herşey daha net anlaşılıyor.doktorlarında kesin birşey dememeleri ilginç doğrusu.bence ya ünv.te ya da araştırma hastanesinde doğum yap canım.
merhaba kızlar ben ikiz gebeyim ve dün dr un dediğine göre 32.haftayı görebilirsek ne mutlu bize.çünkü anne tarafımda baba tarafımda hep erken doğum yapıyor. ben de bir prematüreyim:) sorun şu ki oğluşumun böbreğinde ve kızımın kalbinde problem olma ihtimali yüksek.ozamana düzelmezse.bu nedenle ankarada en iyi yeni doğan yoğun bakım hangi hastanede,siz nereden memnun kaldınız öğrenmek istiyorum.lütfen bana tecrübelerinizi yazın
Zeycanecim yukarıda yazdım para olayını.geçen sene başkenntte doğum yaptım ben.evet küvöze para ödenmiyor ama sezeryan olmuşsa 300 lira mümkün değil.normal doğumsa dediğin doğrdu.o zaman ücret çok az oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?