• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada dış mekan çekimi yaptıranlar nereyi tercih ettniz fotolarınız için???

• Konu Sahibi Konu Sahibi esqer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz hem kına hem düğün için dış mekanda cekim yaptırcaz inşallah....Kınamda = Botanik parkı-Estergon Kalesi
Düğünümde ise = Dikmen Vadisi :) (nişanlım çok istiyordu burayı bende tamam dedim)

biz hem kına hem düğün için dış mekanda cekim yaptırcaz inşallah....Kınamda = Botanik parkı-Estergon Kalesi
Düğünümde ise = Dikmen Vadisi :) (nişanlım çok istiyordu burayı bende tamam dedim)

estergonda nasıldı çekimler:) çektrdiğin fotocu nerede acaba ve ücreti nekadar oldu :)

fotoğrafçı olarak size bir kaç mekan önerisinde bulunmak isterim
sectiğiniz mekana göre kendinizce aksesuar ve konsptler ayarlayabilirniz

Mekanlar:
1- seymenler parkı
2- hamamönü
3- cumhuriyet parkı
4- göksu parkı
5- mogan gölü
6- gar
7- ankara kalesi
8- estergon kalesi + şelale
9- eymir gölü
10- kurtuluş parkı
11- mavi göl
12- botanik parkı
13- çankaya civarında ki restuarantlar
14- dikmen vadisi
15- lunapark

(altınköşk - koc müzesi - ve diğer mekanlar ücretlidir)

fotoğrafçı olarak size bir kaç mekan önerisinde bulunmak isterim
sectiğiniz mekana göre kendinizce aksesuar ve konsptler ayarlayabilirniz

Mekanlar:
1- seymenler parkı
2- hamamönü
3- cumhuriyet parkı
4- göksu parkı
5- mogan gölü
6- gar
7- ankara kalesi
8- estergon kalesi + şelale
9- eymir gölü
10- kurtuluş parkı
11- mavi göl
12- botanik parkı
13- çankaya civarında ki restuarantlar
14- dikmen vadisi
15- lunapark

(altınköşk - koc müzesi - ve diğer mekanlar ücretlidir)

merhabalar dış mekan paketlerinizin ücreti hakkında bilgi alabilirmiyim

ayçalarla çalışıosun sanırım dimi

:) merhabaa sitede biyerde okumuştum ama hatırlamıyorum burda görmüşken soruyum:))) haziranda düğünüm var uygun fiyata bi dış mekan fotocusu bulamadımmm :) önerdiğin bikaç yer varmıydı ? benmi ynlş hatırlıorum:)

ya arkadaşlar ben dikmende bir fotoğrafçı buldum iç mekan çekimlerinin pek beğenmedim ama dış mekan çekimlerini Nazım Hikmet parkında yapıyorlar. record consept stüdyo diye bir stüdyo, sizce nasıldır.

fiyatı feln nekadarmış peki paketlerinin ayrıca dış mekan çekim örneklerine albümlerine baktınızmı bende hala bulamadım :(

peki fotocu bulabildinmi ?

Merhaba düğün çekiminiz için size önerebileceğim çok kaliteli çekimleri olan bir fotoğrafçı var.İstereniz facebook sayfasını beğenin kendisi ile iletişime geçin.Hatta kadınlarkulubündeki mesajdan gördüğünüzü söyleyin kendisine sizinle daha yakından ilgilenir.Sayfanın linki

Son düzenleyen: Moderatör:
Back