ankarada dış mekan çekimi yaptıranlar nereyi tercih ettniz fotolarınız için???

• Konu Sahibi Konu Sahibi esqer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esqer

⏳☝
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1.341
2
156
kızlar dış mekan cekimi içn genelde dikmen wadisini tercih edıolar benmde aklıma ordan baska bi yer gelmio bide golbası war ama orasıda bize cok uzak..dıs mekan cekimi yaptrcak olanlar nereleri dusunuosunuz yada yaptranlar nerde yaptrdı ??

ankarada kmse dış mekan çekimi yaptrmadı heralde :)

arkadaşım ben eryamanda göksu parkta çekim yaptırdıklarını görmüştüm.
Ama oranın ada restorant düğün salonu var.
Çekim yaptıranların düğünü orda mıydı bilemiyorum.
Park normalde çok kalabalık ama o restoranın olduğu bölümde ayrı girilen bir kısmı var, ve bence göl ağaçlar başarılı bir fotoğraçı bulunursa harika bir ambians oluşturur

Bizim günlük çekildiğimiz fotolar bile gayet güzel ki düğün fotoları kesinlikle süper olur.
Dikmen vadisi de güzel bence.
Ya da en güzeli bilkent kampüsüne gidin :)
Mis gibi orman, hele şimdi çiçekler de açmıştır
Havuz desen o da var :)

Canım ben de dış mekan çekimi düşünüyorum. Fotoğrafçılar sen nerede istersen oraya geliyorlar. Göksu Park,Botanik Park nereyi tercih edersen...

bende fotoğraflarımı dış mekanda çektirdim
ama ben amasrada yaptım bu işi düğünümden 1 hafta önce ve bütün gün yaptım.600 tane çektik :) resim yükleyebilsem sizede gösterecektim ama en azından pozlardan fikir edinirdiniz ama olmuyoooo

eryaman cok uzak bize cnm ya yoksa bende goksuyu isterdım.
Canım ben de dış mekan çekimi düşünüyorum. Fotoğrafçılar sen nerede istersen oraya geliyorlar. Göksu Park,Botanik Park nereyi tercih edersen...
biliorum cnmda ama daha gusel nereler olabilir die bi soruyum dedm

cnm dugunden 1 hafta once zor olmadı mı ya sac makyaj yap gelınlık giy filan gerci sac makyaj prowa olmus bi newi ama

canım ben bilkentte düşünüyorum nisanda olacak benim düğünüm bu mevsimde ağaçlar çiçek açmıştır iyi olur ama eğer yağmur olursa nerde çekinirim fotoyu hiç bilmiyorum

canım ben bilkentte düşünüyorum nisanda olacak benim düğünüm bu mevsimde ağaçlar çiçek açmıştır iyi olur ama eğer yağmur olursa nerde çekinirim fotoyu hiç bilmiyorum

ayçalarla çalışıosun sanırım dimi

Benim düğünüm de eryaman göksu parkta olacak. Ben dış mekan çekimlerimi orda yaptırmayı düşünüyorum.

ya arkadaşlar ben dikmende bir fotoğrafçı buldum iç mekan çekimlerinin pek beğenmedim ama dış mekan çekimlerini Nazım Hikmet parkında yapıyorlar. record consept stüdyo diye bir stüdyo, sizce nasıldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…