• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da dış çekim için fotoğrafçı aranıyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi anw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepsi çok pahalı:KK43:
malesef böyle, en basitinden mahalle fotoğrafçısı ile görüştüğümde o bile dış mekan çekimine 750 dedi, aynı ücreti daha profesyonel bir fotoğrafçıya vermek daha doğru, kaldı ki ben nişan düğün fotoğraflarıma yapılan 4-5 albümleri ile birlikte toplam 2 bine yakın verdim ama bir kez oluyor , pişman olunabilecek birşey değil, bir daha bu anılar yaşanmayacak.

Ankara için Zeynep Işık'la da görüşebilirsiniz. Larien Dijital Medya. Çok orijinal ve farklı işleri var. Fiyat konusunda kesin bir rakam bilmiyorum ama :110:

Ben geCtıgımız afustosta evlendım. Neredeyse butun fotografcıları talan ettikten sonra tarzıma en yakın ( eğlenceli çılgın fotoğraflar olsun istedim hep) özden öz le çalışmaya karar verdim. Bu işte enerjı motıvasyon cok önemli. Fotografı ceken kişinin fotografları kadar o günki hali tavrıda çok önemli. Özden saolsun bizimle yattı kallktı hopladı zıpladı sonuç:herkesın hayran kaldıgı harıka bi albumum var:) fıyatı piyasa civarında diyebilirim ama maddiyat bu konuda dusunecegınız son şey olsun. Imkanları sonuna kadar zorlayın herşey gecıp gidiyo elde kalan tek şey o fotograflar;)

Merhaba, Balık Foto ile de iletişime geçebilirsiniz, aslında klasik fotoğraflar çekmişler ama kesinlikle sıradan değiller :) Bildiğim kadarıyla şehir dışına da gidiyorlar... Bir de klasik albümlerdense farklı albüm seçenekleri var. Arkadaşım bu arkadaşlarla çalışmıştı hepimiz fotoğraflara hayran kaldık. www.facebook.com/balikfoto

Merhabalar,
Biz 4 nisandaki düğünümüz için Serdar Photography ile çalıştık. Düğünden 2 gün önce yaptık çekimleri düğün günü de gün sonuna kadar yanımızda oldular. Çekimler, baskılar herşey harika olmuştu, ayrıca müthiş ilgililer ve siz ne isterseniz yapıyorlar. Mesela ben çekilmesini istediğim pozları gösterip aynısını istiyorum dedim, tam olarak istediğimi yaptılar sonuçtan da memnun kaldık. Fiyatları da piyasaya göre oldukça makul, gereksiz şeylere yönlendirmiyorlar sizi. Ben bir deneyin derim :)

merhabalar trash day hizmeti vermekteyiz kişiye özel çekimler yapıyorum her bütçeye uygun paketlerimiz var arzu edersiniz özelden irtibat paylaşabilirim bol şanslar kızlar

Ben tum fotolarin dvd de verilmesini istiyorum yoksa cok anlamsiz....

Malesef benimde düğünümde salon Metin Tercan ile anlaşmıştı ve belli sayıda fotoyu sadece baskı halinde alabildik.Onların bile dijitallerini vermedi. Tüm fotoların dijitallerini istediğimizde ise çok absürt bir fiyat istediler.Bir fotoğrafçı gözüyle baktığımda ne çekilenleri ne de videoyu beğendim. Kısmet artık yapacak birşey yok. Kendi dış mekan çekimimi ise fotoğrafçı olduğum için yine kendimiz yaptık.Çok güzel şeyler çıktı ortaya ve albümümü de kendim hazırladım,işi bilen olarak başkasına yaptıramazdım :) Şuan hamileyim ve doğumdan bir süre sonra da devam edicem inş kısmetse çekimlere.Ankara'da bayan fotoğrafçı arayanlar varsa bana ulaşabilirler.

Güzel anı fotoğrafçılık kesinlikle tavsiye ediyorum . Nişan fotoğraflarımızı çekmişti yaza düğün fotoğraflarımızı da kendileri çekecekler. Çekimlerine İnstagram üzerinden bakabilirsiniz

Biz düğündeyince ile çalıştık stüdyocu değil medya sktöründen arkadaşlar öneririm fotoğraf ve videolarını.

Pursaklar'da Gençler Dijital firması ile anlaştık biz de kuzenimin düğün fotoğrafları için, daha önce de tanıdıklarımız orada yaptırmıştı. Fiyatları piyasaya göre uygun sanırım semtten dolayı, makina ve ekipmanlarına kadar inceledik, kuzenim bu işten biraz anlıyor. Tatmin olduk ve randevuyu aldık. inş 22 mayıs'ta çekimler olacak. Çekimlerden sonra da size haber vereceğim. İnstagram hesapları genclerfotograf arkadaşlar.

Back