Ankara'da dış çekim için fotoğrafçı aranıyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi anw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
19
0
36
39
Arkadaşlar bana tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?

ben nişan çekimimi, düğün öncesi öncekimimi, düğün sonrası çekimimi ( after weeding) Tara Arseven'e yani Taradise weedings' e çektirdim, forumun albümler kısmından nişan çekimlerime bakabilirsin, bayıldım ve çok memnun kaldım , çünkü türkiyenin her yerindeki tüm fotoğrafları ince eleyip sık dokuyarak en iyisini bulmaya çalıştık , fotoğraf sonuçlarından da en iyisi olduğunu düşünüyoruz :) Düğün sırası fotoğraflarımızı da Metin Tercan'a çektirdik, o da oldukça iyi; Ankara içi fotoğrafçı sıralaması yapacak olursam 1- Taradise 2- Metin Tercan ama ben şehir dışından da fotoğrafçı getirtebiirim yeter ki güzel olsun maddi açıdan sıkıntım yok dersen İstanbuldan Aşk fotoğrafçısı meşhur, bir Taradise değil tabiki ama o da oldukça iyi :) daha fazla fotoğrafçı seçeneği sunabilirim sana, ama 1 numara mutlaka Taradise Weedings olur :)

taradise artık ank.da hizmet vermiyormuş ne yazık ki. Metin beyi araştırayım. teşekkür ederim yardımın için.

ben de arıyorum çok sıkıntıdayım (

taradise artık ank.da hizmet vermiyormuş ne yazık ki. Metin beyi araştırayım. teşekkür ederim yardımın için.
Tara 22 kasıma kadar çekimlere devam edecek, fakat randevu alıyor mu bilemiyorum, metin beyi de tavsiye etmiştim, başka seçenekler düşünürseniz ben yine birkaç isim önererbilirim fakat siz metin tercan ile ayarlamaya çalışın, çalışma stilini görmek için meşhur sosyal paylaşım sitesine ( adını veremiyorum siz tahmin etmişsinizdir) metin tercan photography yazıp fotoğraflarına bakabilirsiniz.

metin beyden haber bekliyorum teşekkür ederim yardımınız için.

size de metin tercan ı önerebilirim , fakat Yeliz atıcı'nın çalışma tarzını da oldukça değişik buluyorum, başka şehirlerden de getirtebilme imkanınız varsa direkt Yeliz atıcı ile anlaşmanızı tavsiye ederim, Ankara içi düşünüyorsanız, Metin Tercan derim

Metin Tercan nedense net bir fiyat soylemedi studyoya gelin diyor... Sizin fiyatlari hakkinda bilginiz var mi

kızlar metin tercan 2000 diyor çoook abartı çokk

biz ekim ayında sorduk en küçük albüm 750 tl dedi, size en büyük pakedi söylemiş herhalde, mail atın mailden tüm albümler hakkında fiyat bilgisi isteyin

panaromik albüm ve tahminimce ( emin olmamakla beraber) 15-20 fotoğraf ile yapıyordu 750 tl olan albümü

Ben tum fotolarin dvd de verilmesini istiyorum yoksa cok anlamsiz....

20 poza 750 tl asla vermem

geçmi kaldım bilmiyorum ama bende ankaradan evlenince tanımadığım bi şehir aynı sıkıntıyı yaşamıştım sizi çok iyi anlayabiliyorum bi arkadaşımın tavsiyesi ile trt personelinden oluşan bi ekibe dış çekimlerimi yaptırmıştım lazım olursa yine arkadaşımdan numaralarını alabilirim çok sempatik anlayışlı insanlar profesyonellik diyince adamların işi bu :)
ama tavsiyem önceden konuşun aşırı yoğunlar

20 poza 750 tl asla vermem
net hatırlamıyorum dediğim gibi, yüzyüze görüşmeniz daha mantıklı olur büyük ihtimalle yanlış hatırlamış olabilirim çünkü bende albüm yaptırdım albümümde 45- 50 arası fotoğraf yer alıyor. Hamdi Akman'ı da önerebilirim, seçeneklerim arasındaydı, çekimlerini beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…