Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tara 22 kasıma kadar çekimlere devam edecek, fakat randevu alıyor mu bilemiyorum, metin beyi de tavsiye etmiştim, başka seçenekler düşünürseniz ben yine birkaç isim önererbilirim fakat siz metin tercan ile ayarlamaya çalışın, çalışma stilini görmek için meşhur sosyal paylaşım sitesine ( adını veremiyorum siz tahmin etmişsinizdir) metin tercan photography yazıp fotoğraflarına bakabilirsiniz.taradise artık ank.da hizmet vermiyormuş ne yazık ki. Metin beyi araştırayım. teşekkür ederim yardımın için.
Ankara içi mi ?ben de arıyorum çok sıkıntıdayım (
Evet canimAnkara içi mi ?
rica ederim :) bol şans ..metin beyden haber bekliyorum teşekkür ederim yardımınız için.
size de metin tercan ı önerebilirim , fakat Yeliz atıcı'nın çalışma tarzını da oldukça değişik buluyorum, başka şehirlerden de getirtebilme imkanınız varsa direkt Yeliz atıcı ile anlaşmanızı tavsiye ederim, Ankara içi düşünüyorsanız, Metin Tercan derimEvet canim
metin beyden haber bekliyorum teşekkür ederim yardımınız için.
rica ederim
net hatırlamıyorum dediğim gibi, yüzyüze görüşmeniz daha mantıklı olur büyük ihtimalle yanlış hatırlamış olabilirim çünkü bende albüm yaptırdım albümümde 45- 50 arası fotoğraf yer alıyor. Hamdi Akman'ı da önerebilirim, seçeneklerim arasındaydı, çekimlerini beğeniyorum20 poza 750 tl asla vermem