ankarada devlette ya da özelde kadın doğum uzmanı tavsiyesi acilll

etlik lokman elif terzi
lina güzin başçı
şükran çakmak muaynehanesi var
bide fatma bolkan
çok iyi doktorlar

Kızlar koru hastanesi ve lina hastanesinden memnun kaldığınız doktor tavsiyesi istiyorum. 2 sinden birine gitmekle doktor arayışımi baslaticam Ins. Özellikle sincan koru hastanesi aldigi yorumlardan dolayı içime sindi. sadece uzaklık söz konusu. Ancak doktor dan çok memnun kalırsam artık yapacak birsey yok.

Kızlar koru hastanesi ve lina hastanesinden memnun kaldığınız doktor tavsiyesi istiyorum. 2 sinden birine gitmekle doktor arayışımi baslaticam Ins. Özellikle sincan koru hastanesi aldigi yorumlardan dolayı içime sindi. sadece uzaklık söz konusu. Ancak doktor dan çok memnun kalırsam artık yapacak birsey yok.

sincan koruda meltem hanım hem benim hem annemin hem de bebek tedavisi gören en yakın arkadaşımın doktoru gidip bir denemeni tavsiye ederim orda bir de aşkın bey varmış ondan da çok memnun olan var muayene geçen sene bu zamanlar 77 tl idi şimdi 100 olmuştur belki canım az çok fikir olsun sana, yine geçen sene nisanda spinal anestezi altında sezeryan oldum 1250 tl ödedik epidural olsa 300 daha eklenecekti bu fiyata, spinale anestezi uzmanı karar verdi bu arada, yeni doğan yogun bakım servisi de var

Ben de Balgat Koru'da Ümit Korucuoğluna gidiyorum. Henüz yeni başladık ama sevdim. Burdan bilgi almak yerine hastaneye gidip görüşseniz daha iyi olur. Yeni doğan yoğun bakımı var. Bilip bilmeden yazıyor bazıları. Boşuna yanlış yönlenmeyin.

Ben de Balgat Koru'da Ümit Korucuoğluna gidiyorum. Henüz yeni başladık ama sevdim. Burdan bilgi almak yerine hastaneye gidip görüşseniz daha iyi olur. Yeni doğan yoğun bakımı var. Bilip bilmeden yazıyor bazıları. Boşuna yanlış yönlenmeyin.

emin misiniz geçen sene yoktu bilmeden konuşmuyorum ayrıca

Evet var, daha haftasonu gezdim. Balgatla Çukurambar aynı hastane bu arada. Çok biliyorsunuz ya, bunu nasıl atladınız hayret ettim haha:)

2 hastane var. Sitesinden kontrol edebilirsiniz. Sevgiler.

cukurambarda yapılan yeni binaya taşıdılar o zaman önceden arada kalmış sıkış tepiş bi hastaneydi ve adı Balgat koru hastanesiydi yenidoğan yoğun bakım ünitesi yoktu şimdi o kocaman binaya Yenidoğan ünitesi yaptılarsa isabet olmuş

Hastane koşulları gayet güzel. Hastane mimarı olarak söylüyorum bunu. İnşallah pişman olmayız. Herkese kolay gelsin. İyi akşamlar.

Ben turgut özalda doğum yaptım ama kendi doktorum değildi memnum kaldım hastaneden. koruda ümit bey var. Giden arkadaşlarım memnumlar.
Merhaba, ben de şu an Turgut Özal a gdyrm, Ebru hanima. Doktoru çok seviyorum fakat hastane hakkında pek yorum bulamadım. Ebeler hemşireler fln nasıldı? Doğum ve sonrasında ilgililer miydi? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

su ana kadar 4 tane arkadasim Ankarada dogum yapti hepsi de etlik lokman hekimde yaptilar. melten hanim miydi ozlem mi hatirlayamiyorum ama cok memnun kalmislardi.
Dr.Meltem Aksu , Koru hastanesindeydi şimdi Medicana da..Normal doğum konusunda çok başarılı , ameliyatlar konusunda da ..Bunu bizzat birlikte çalıştığı ebeler , hemşireler ve ameliyathane personelinden ögrendim.. Hastaları da çok memnundu , ben de böyle referanslarla gittim kendisine.. Harika bir bayan ve muhteşem bir doktor..Çok çalışkan işini çok sevdiği ve özenerek yaptıgı her halinden belli , bu da güvenilir ellerde olduğunuzu hissettiriyor ..Şiddetle tavsiye ederim..

Dr.Meltem Aksu , Koru hastanesindeydi şimdi Medicana da..Normal doğum konusunda çok başarılı , ameliyatlar konusunda da ..Bunu bizzat birlikte çalıştığı ebeler , hemşireler ve ameliyathane personelinden ögrendim.. Hastaları da çok memnundu , ben de böyle referanslarla gittim kendisine.. Harika bir bayan ve muhteşem bir doktor..Çok çalışkan işini çok sevdiği ve özenerek yaptıgı her halinden belli , bu da güvenilir ellerde olduğunuzu hissettiriyor ..Şiddetle tavsiye ederim..

bende asla kendisini önermiyorum ne yapacağız şimdi ? gizem mi diyeyim ? hadise mi diyeyim ? Sen anladın beni ucuz reklamcı !

Meltem hn HRS de iken acil olarak tesadüfen gitmiştik. Başlangıçta çok iyi anlaştık ve sevdik fakat daha sonra güvvenimizi kaybetti maalesef.

Aslında çok ilgili bir doktor, çok rahatlatıyor ve güven veriyor. Fakat benim dış gebelik sorunumun teşhisi ve tedavisinde geç kalındı. 3 doktor (ki biri hrs nin başındaki Tarık hoca) ilaç ile düşürmeyi denemek için geç kalınmış riske atılmamalı derken kendisi ilaçla düşürmek konusunda ısrarcı olamaya devam etti son ana kadar. Tarık hoca ile birlikte operasyondan önceki ultrason da kesenin yerini yanlış söyledi. Tarık hocca ameliyata girmem deseydi operasyonu orada olmayacaktık. acil olarak o gün yapıldı (önceki gece ist dan apar topar dönmüştüm 2 ayrı dr un tavsiyesiyle)
Endişeli ve belirsiz bir-iki hafta geçirdik ve oldukça maliyetli bir süreç oldu. Belki daha erken hareket edilseydi her şey daha farklı olabilirdi. Operasyon sonrasında da beta hcg nin kanda bir anda kaybolmadığını, yavaş yavaş düştüğü konusunda eksik bilgilendirildik ve 1 hafta sonra aşırı sancı ile acile gittiğimde bu yüzden gereksiz yere hrs ye gönderilmeme neden oldu. Önemli olmayan bir durum için saatlerce testler vs yapıldı ve tabi yüklü bir fatura.

Süreci çok detaylı anlatırsam çok uzun yazmam gerekir. Fakat kimsenin hakkını yemek istemem o nedenle dikkatli aktarmaya çalıştım. Tekrar belirtiyorum çok ilgili ve hastasını rahatlatan, bilgi veren ve takip eden bir dr. Fakat biz kötü bir tecrübe yaşadık ve güvenimizi kaybettik. 1-1,5 sene sonra bebek istemeye başladığımızda da bu kötü tecrübenin bende ne kadar yer ettiğini fark etim. Zaman zaman herkes hata yapabilir, bir kaç küçük ihmal sıkıntılı sonuçlar doğurabilir. Fakat riskli görülen aşamadaki tavrı güvenimizi çok sarstı. Bu benim tecrübem 100 hastasından 1 yimdir belki sadece.

Back